Clarino-konstläder Monteringshandskar Storlek (handskar): 11, XXL EN 388 CAT II FerdyF. Gants Mechanics Allrounder 1900 1 par

Lumenier Race Copter flygcontroller LUX V2

Vet inte om det är själva grejen att varken möjligheten rent kroppsligt eller orken som är i stort sett obefintlig som nån stans är och irriterar min kreativ nerv.

Aluminium Tandad remskiva Reely Borrdiameter: 8 mm Diameter: 65 mm Antal tänder: 40

( Väggdekor ) 19st Jeansblå FjärilarVäggdekor väggord väggtext Kladdkaka receptFat Shark Pan-Tilt-mekanism 1603BÄNKBELYSNING LED 9W VIT

Nån slags kurbitsinspirerad wallie är det väl i alla fall läge att skära ut och sätta upp som ett firande för att jag förhoppningsvis snart blir fullt rörlig och smärtfri i händer och armar. Det andra är inte lika akut ;).

Behöver FÄRG just nu. Det gråa tar död på min energi men då lobbar mitt inre och överkonsumerar färg i tankarna istället. Märkligt det där med psyket alltså! Men min hjärna verkar ju vara född positiv!

Början på nåt bra.

No drama. Nånting nytt och bättre hoppas jag. För att fortsätta på detta spåret funkar ju inte längre. Ondare, stelare, mer förnekande och ännu mer trötthet.
Min verklighet de senaste månaderna och det senaste året.

Elmotor för modellflygplan borstlös BL Outrunner 3536/05 7-12 V ROXXY kV (U/min per Volt): 1500Långt lås till förarhytt, svart aluminium 1:14 Thicon Models 50039 1 stAbsima SR2S Sändare 2,4 GHz Antal kanaler: 2 inkl. mottagareElmotor för modellflygplan borstlös R50 Reely kV (U/min per Volt): 610 Varv: 44x E200B Dammsugarpåsar för Philips, Electrolux och AEGAxelledning (xL) 3.2 mmx190 mm M2 GraupnerMulticopter-flygbatteri T2M T5181/05 Passar till T2M Spyrit EX GPS 3.0 1 stLED-lampa, E27, 10st SMD-Dioder, 10W, Varmvit

Tack ❤

Min tid är nu

Reservdel Reely 539121C CVD-drivaxlar
Tror jag är där nu. Vågar säga nej, inte slå knut på mig själv fast jag egentligen vill så himla mycket- HELA tiden. Man pratar ju mycket om hållbarhet. Får väl anamma det hållbara sättet lite på mig själv nu också.

Multicopter-filterlinsset PGYTECH P-HAH-033 Passar till: DJI Mavic 2 ProLjusstake Artemis MässingETOL FLAKES Pläd 130x200 Sol

RoundParga Skrivbordslampa Flexarm Oxid Markslöjd

Men ja, oavsett vad jag själv känner så sitter jag nu här, jobbat för mycket, målat hall och barnrum, borrat och skruvat upp diverse prylar och hyllor  när mannen varit bortrest- och känner mig rätt sliten. För att jag inte gör avkall på något. Lite min melodi, hamnar tillbaka i min känsla av att jag tror att jag är en superwoman (fast lite är jag ändå- känslan måste jag ju i alla fall behålla).

Allt har sin tid. 

Min tid är nu.

Idag tar jag ledigt och återhämtar mig.
Men jobbar på det långsiktiga…

 FÖNSTERLAMPA SPARTAN KOPPAR /GLAS

Clarino-konstläder Monteringshandskar Storlek (handskar): 8, M EN 388 CAT II FerdyF. Rope Rescue 1977 1 st

Taklampa betong vit VERDEHYSSNA Takrondell 3L VitTaklampa svart CETINA

Gitana Plafond 27 cm Rustik
1537437987500

Kruka 2 st olika storlekar svart ZAKROSOnly - onlCasey 3/4 Tie Top, MörkblåVero Moda - vmFelippa SL Midi Top, RosaJulgranskula Blå HannaVila - Viesto SS Top, SvartJacqueline - jdyDeep 3/4 Top, OffvitEfashion Chana - Blus C52 Blommig, VitJacqueline - jdyVella SS Top, Svart

Soya - Marica 26, OrangeSecond Female Mardi skjorta, KrämfärgadLjuslykta Misty Liten, höjd 9 cm, RoströdArbetshandske Granberg 107.8014

Jag förstår såklart att alla grunder för separation eller skilsmässor är olika. Det kan ligga otrohet, misshandel, svek eller annat i botten- eller att känslor har suddats ut. Förutsättningarna är givetvis inte enkla, oavsett anledning. För i de flesta fall är konsekvenserna desamma.

Jag får ofta frågan kring vad jag kan rekommendera- utifrån mina egna erfarenheter- dvs detta är inget facit!

Voluspa Sosa Citron Decorative Tin Candle 99gTrolls Pyjamas marinblåHavsö Frida 3.5 MikrovågsugnKronstadt Johan skjorta, SvartPoster - Ananas 40x50cm

Ni kommer aldrig vara på samma plats i separationen. Det måste få ta tid att hitta sitt sätt och sina gränser för relationen. Antingen total tystnad eller behov av att prata.

Lee Button Down New skjorta, MultiPoster - Eiffeltornet Paris 30x40cmVegetarisk Pizza-kudde i pizzakartong

Skapa en öppen samtalsmiljö för barnet. Inget barn ska behöva känna att det lämnar ut vare sig mamma/pappa om de berättar något. Skapa en trygg miljö istället för att barnet/barnen inte ska våga berätta hur de haft det den senaste veckan. Barn ska inte behöva hamna i lojalitetskonflikter för att de vuxna inte kommer överens!

Pierre Robert, Sports Boxer, Herr, Light GråIlse Jacobsen Rub 2 gummistövlar, Röd

Agera eller säg inte saker i affekt till den andre parten. Det blir sällan bra. Låt det gå några timmar innan du hör av dig vid irritationsmoment. Det går oftast över och är en petitess i det kaos ni är mitt uppe i.

Sorel Explorer Joan vinterstövlar, CamelHavaianas Kids Max Heroes Blå Pattern

Hummel Fashion Crosslite sneakers, svart/vitPoster - Optikertavla 40x50cmVargen Gosedjur

Teddykompaniet Softies Häst Hasse

1536048794871

Det finns säkert tusentals andra råd att ge. Men jag pratar bara utifrån egen erfarenhet och vad jag har tyckt fungerat för oss- samt vad som inte har fungerat.

All kärlek till er som går genom detta jobbiga/sorgliga/vidriga- men på andra sidan finns det LJUS!

♥ / KLARA

Klistermärkesmaskin The Paw Patrol 6756 nxiobq2717-Hem & Trädgård

Barnen förtjänar det bästa, därför vill vi presentera Klistermärkesmaskin The Paw Patrol 6756, perfekt för alla som söker kvalitetsprodukter för barn! Köp The Paw Patrol och andra märkes och licensprodukter till bästa priser!

 • Mått ca: 23,5 x 17,5 x 9 cm
 • Färg: Blå

Meningen med hela skiten…

Arias NATAL

1532441709560793915002776162462.jpg

Av en händelse klickade jag hem en bok som följt mig genom hela sommarsemestern ( målet var att läsa ut en bok, inte ens det lyckades jag med…) – Meningen med hela skiten av Nina Åkestam. 4 år efter att den publicerats, och omdiskuterats, blev den min. Min bibel som jag nu rekommenderat många i min närhet.

Väggord - Slå dig ner och njut en smulaPoster - Vinterland A4 21x30cmDC Super Hero Girls - Wonder Woman

15324212664902228635381886865163.jpg

Teddykompaniet Kanin Beige 50 cmKids Concept Buss Aiden

Bamse YatzyCaverna - BrädspelFantastic Park - BrädspelMauna Kea - Brädspel

Men om det bara var det. För det finns ju en karriär också. Eller ett jobb. Eller bara ett jobb. Det kanske är just där vi alla skiljer oss åt. Att ett jobb bara är ett jobb. Nina skriver just om detta i Kraschen- att vara duktig på allt utom att förstå varför man är det… Och när man går runt med det eviga ordet DUKTIG på näthinnan. Vem tjänar på att jag är duktig? Varför säger jag till mina barn att de är duktiga? För vem? För vad?

 

 • ”Om någon verkar få in orimligt mycket i sitt schema beror det på att något annat tar stryk. Och detta andra är antingen kvaliteten på jobbet, eller den egna hälsan. Många som har varit utbrända vittnar om hur de har gått helt upp i arbetet och inte hunnit med familj och vänner.”
 • ”Personer som är riktigt bra på att säga nej gillar man till och med ännu mer när de gör det, för det känns så naturligt och man uppskattar deras ärlighet”.

Väggdekor väggord väggtext KärleksmumsNeuroshima Hex 3.0: Uranopolis - BrädspelRising Sun: Kami Unbound Brädspel (Exp)Kids Concept Glass-set

Boken finns att köpa här.

Beyblade Scythe Kronos + Launcher

Ta hand om er. Vet att vi är flera som dealar med HELA SKITEN.

/Klara

____________________________________________________________________________________________

Meningen med hela skiten- En ”tankebok”

Tenson, Plasma Stripe Regnställ LilaMcNett Handduk - PT Pod RödPoster - USA karta ram 50x70cm

But why?

Ja, varför börjar jag blogga igen?

Jag älskar att skriva, väcka tankar och sprida lite färgglad glädje. Jag vill kunna prata om det fina, det jobbiga i en separation, om barnens utveckling, den snyggaste kjolen, karriären- på min plattform och på mina villkor.

Nu känner jag mig redo att fatta tangenterna på nytt. Så vem är jag?

 • Har du något smeknamn?
 • Klara är ju egentligen halva mitt namn. Anna-Klara är hela. Men min bror kallade mig för Bissa när jag var liten.
 • Vad jobbar du med?
 • Yokono 027 rojo, Röd
 • Hur ser er familjekonstellation ut?
 • Avloppsskydd / slaskskydd i rostfritt stålKöksknivar i rostfritt stål | ProffsknivarLjushållare vägg Mamma
 • Vad önskar du dig mest just nu?
 • En lugn sommarledighet med familjen och vänner. En paus fylld av spontanitet.
 • Hur skulle du beskriva din stil?
 • Skosnören - Stylish sneaker 130cm, GrönBeer Pong bollarJapansk grillning 9789127148055Simba Toys, Steffi Love, Lovely Horse
 • Vilken maträtt är din favorit?
 • Jag älskar burrata med rökta körsbärstomater och pistagenötter. Jag föredrar fräscha sallader, franskt som asiatiskt, med mycket smak och grönsaker.
 • Vad sjunger du när du står i duschen?
 • Tar oftast inte så långa duscher men skulle nog vara nån klassiker från Stevie Wonder ”Don’t you worry ‘bout a thing” eller nåt annat från Motown.
 • När ingen ser, vad gör du då?
 • Kanske äter nåt sött eller nåt som definitivt skulle klassas som att småäta mellan målen… Nåt jag borde sluta med mao.
 • Vad stör du dig på hos andra?
 • Bäddset - Påslakan USAAffisch Poster Svart Karta över Sverige 33x48
 • Vad är ditt drömjobb?
 • DNAmic Primary Long Tights, Deep Teal Logo
 • Hur balanserar du relationen, personlig tid och föräldraskapet?
 • Technaxx Dörr och fönster sensor TX-86 för TX-84, vitPoster A4 21x30cm Mama Bear

Over and out.

Klara