Bäddset - Påslakan Döskallar Röd

Superdry MIT STREIFEN - T-shirt med print - atelier blå/vit stripe

Vet inte om det är själva grejen att varken möjligheten rent kroppsligt eller orken som är i stort sett obefintlig som nån stans är och irriterar min kreativ nerv.

Superdry MIT SAMTBESATZ - Långärmad tröja - rosa

Superdry T-shirt med print - mottled dark blåSuperdry T-shirt med print - off-vitSuperdry ÜBERGROSSES - Skjorta - gråSuperdry REAL VINTAGE NINA HOODIE - Sweatshirt - sandstorm vit

Nån slags kurbitsinspirerad wallie är det väl i alla fall läge att skära ut och sätta upp som ett firande för att jag förhoppningsvis snart blir fullt rörlig och smärtfri i händer och armar. Det andra är inte lika akut ;).

Behöver FÄRG just nu. Det gråa tar död på min energi men då lobbar mitt inre och överkonsumerar färg i tankarna istället. Märkligt det där med psyket alltså! Men min hjärna verkar ju vara född positiv!

Början på nåt bra.

No drama. Nånting nytt och bättre hoppas jag. För att fortsätta på detta spåret funkar ju inte längre. Ondare, stelare, mer förnekande och ännu mer trötthet.
Min verklighet de senaste månaderna och det senaste året.

Superdry ARIA - Sweatshirt - bordeauxSuperdry Luvtröja - dark gråSuperdry Väst - vitSuperdry Sweatshirt - mottled dark grönTaifun Vardagsklänning - evergrönTFNC TOKO MAXI - Festklänning - new minkThe North Face FAVE FULL ZIP - Huvtröja med dragkedja - medium grå heather/vitTiger of Sweden IPPIS - Vardagsklänning - artwork

Tack ❤

Min tid är nu

Tommy Hilfiger AUDREY BOAT 3/4 - Långärmad tröja - light grå heather/classic vit
Tror jag är där nu. Vågar säga nej, inte slå knut på mig själv fast jag egentligen vill så himla mycket- HELA tiden. Man pratar ju mycket om hållbarhet. Får väl anamma det hållbara sättet lite på mig själv nu också.

Tommy Hilfiger JENNA - Skjorta - shirt blåTommy Hilfiger MARCA - Huvtröja med dragkedja - gråTOM TAILOR EASY DRESS - Jerseyklänning - deep ultramarine blå

TOM TAILOR COLLAR AND PRINT - Långärmad tröja - navyTOM TAILOR CLASSIC - Blazer - vintage rose

Men ja, oavsett vad jag själv känner så sitter jag nu här, jobbat för mycket, målat hall och barnrum, borrat och skruvat upp diverse prylar och hyllor  när mannen varit bortrest- och känner mig rätt sliten. För att jag inte gör avkall på något. Lite min melodi, hamnar tillbaka i min känsla av att jag tror att jag är en superwoman (fast lite är jag ändå- känslan måste jag ju i alla fall behålla).

Allt har sin tid. 

Min tid är nu.

Idag tar jag ledigt och återhämtar mig.
Men jobbar på det långsiktiga…

 TOM TAILOR DENIM BEACH TEE - T-shirt med print - off vit

LECHUZA Odlingsenhet Cubico Color 40 ALL-IN-ONE vit 13150

TOM TAILOR DENIM COLLARLESS FITTED - Blazer - dark wine rödTommy Jeans ORIGINAL TRIBLEND TEE - T-shirt - bas - blåsTommy Jeans SLIM FIT POPLIN - Skjorta - rosa

Topshop LOVE IS LOVE - T-shirt med print - vit
1537437987500

Topshop LEO - Blus - navytriaction by Triumph EXTREME LITE - Sport-bh - rosa lemonadeTWINTIP Långärmad tröja - gråU Collection Vardagsklänning - grön/vitUnder Armour OTTOMAN GRAPHIC - Huvtröja med dragkedja - tetra grå/mojo rosaVila VILUCY DRESS - Vardagsklänning - cathay spiceVila VIDREAMERS PURE - T-shirt - bas - winetastingVila VICAVA - Blus - cabernet

Vila VINAJA TIE - Långärmad tröja - rödwoodVila VINAJA - Blazer - petrolVolcom BURN CITY DRESS - Vardagsklänning - light purpleVince Camuto SOFT TEXTURE BLOUSE SHOULDER LACING - Blus - pearl ivory

Jag förstår såklart att alla grunder för separation eller skilsmässor är olika. Det kan ligga otrohet, misshandel, svek eller annat i botten- eller att känslor har suddats ut. Förutsättningarna är givetvis inte enkla, oavsett anledning. För i de flesta fall är konsekvenserna desamma.

Jag får ofta frågan kring vad jag kan rekommendera- utifrån mina egna erfarenheter- dvs detta är inget facit!

Vero Moda Vardagsklänning - rödVero Moda GESTREIFTES - T-shirt med print - winetastingVero Moda VMDOREEN - Blus - winetastingVero Moda VMBAYA 3/4 MIDI BUTTON DETAIL - Blus - snow vitVero Moda VMBRIANNA OPEN CARDIGAN - Kofta - misty rose/oatmeal melange

Ni kommer aldrig vara på samma plats i separationen. Det måste få ta tid att hitta sitt sätt och sina gränser för relationen. Antingen total tystnad eller behov av att prata.

Vince Camuto Plus RUMPLE STUD TRIM BLOUSE - Blus - manor rödVioleta by Mango Blazer - dark navy blåWarehouse BUTTON SHOULDER MUTTON SLEEVE - Långärmad tröja - röd

Skapa en öppen samtalsmiljö för barnet. Inget barn ska behöva känna att det lämnar ut vare sig mamma/pappa om de berättar något. Skapa en trygg miljö istället för att barnet/barnen inte ska våga berätta hur de haft det den senaste veckan. Barn ska inte behöva hamna i lojalitetskonflikter för att de vuxna inte kommer överens!

Weekday JUMBO - Jerseyklänning - grönWhistles MEGAN CASUAL COAT - Parkas - khaki

Agera eller säg inte saker i affekt till den andre parten. Det blir sällan bra. Låt det gå några timmar innan du hör av dig vid irritationsmoment. Det går oftast över och är en petitess i det kaos ni är mitt uppe i.

Wallis ANIMAL WRAP - Blus - burgundyWrangler Skjorta - röd

YAS YASSARITA TEE - T-shirt - bas - star vitsomeday. ZULILA TEXTURE - Tunika - hazy fog melangeZizzi XSISSA 3/4 BLOUSE - Blus - night sky/rosa

Zalando Essentials Blus - off vit

1536048794871

Det finns säkert tusentals andra råd att ge. Men jag pratar bara utifrån egen erfarenhet och vad jag har tyckt fungerat för oss- samt vad som inte har fungerat.

All kärlek till er som går genom detta jobbiga/sorgliga/vidriga- men på andra sidan finns det LJUS!

♥ / KLARA

Svedbergs Badkarsblandare Quasar med Termostat 150 cc Krom dbbfqo1488-Hem & Trädgård

Svedbergs Badkarsblandare Quasar med Termostat 150 cc Krom. Quasar är en stilren termostatblandare i krom med grå panel som fungerar som både dusch- och badkarsblandare. Finns i både 150 och 160cc.

Varumärke Svedbergs
CC-mått (mm) 150
Anslutning Dold G 3/4
Färg Krom
Serie Qusar
Bredd (mm) 259
Höjd (mm) 65
Utlopp Nedåt
Duschanslutning G 1/2
Typ Badkarsblandare

Meningen med hela skiten…

Zalando Essentials Maternity T-shirt - bas - burnt olive

1532441709560793915002776162462.jpg

Av en händelse klickade jag hem en bok som följt mig genom hela sommarsemestern ( målet var att läsa ut en bok, inte ens det lyckades jag med…) – Meningen med hela skiten av Nina Åkestam. 4 år efter att den publicerats, och omdiskuterats, blev den min. Min bibel som jag nu rekommenderat många i min närhet.

3x1 COLLETTE CROP - Jeans straight leg - kuro7 for all mankind Jeans Skinny Fit - echoAnna Field Jeans slim fit - mid blå denim

15324212664902228635381886865163.jpg

Bershka Jeans relaxed fit - blå denimCLOSED PEDAL PUSHER - Jeans relaxed fit - soft grå

Diesel LIVIER - Jeans Skinny Fit - indigoDr.Denim PEPPER - Jeans slim fit - light blå streakEsprit MIDI SKIRT - A-linjekjol - navyFreequent SHANTAL WILD - Jeans Skinny Fit - beige

Men om det bara var det. För det finns ju en karriär också. Eller ett jobb. Eller bara ett jobb. Det kanske är just där vi alla skiljer oss åt. Att ett jobb bara är ett jobb. Nina skriver just om detta i Kraschen- att vara duktig på allt utom att förstå varför man är det… Och när man går runt med det eviga ordet DUKTIG på näthinnan. Vem tjänar på att jag är duktig? Varför säger jag till mina barn att de är duktiga? För vem? För vad?

 

 • ”Om någon verkar få in orimligt mycket i sitt schema beror det på att något annat tar stryk. Och detta andra är antingen kvaliteten på jobbet, eller den egna hälsan. Många som har varit utbrända vittnar om hur de har gått helt upp i arbetet och inte hunnit med familj och vänner.”
 • ”Personer som är riktigt bra på att säga nej gillar man till och med ännu mer när de gör det, för det känns så naturligt och man uppskattar deras ärlighet”.

Glamorous Pennkjol - rustIVY & OAK EMBROIDERED EVENING SKIRT - Maxikjol - dusty roseJDY JDYFELICE - Jeans Skinny Fit - light grå denimLiu Jo Jeans RAMPY HIGH WAIST - Jeans slim fit - grå heather wash

Boken finns att köpa här.

LTB ADREA - Minikjol - cari wash

Ta hand om er. Vet att vi är flera som dealar med HELA SKITEN.

/Klara

____________________________________________________________________________________________

Meningen med hela skiten- En ”tankebok”

Massimo Dutti Jeans slim fit - dark blåMarc O'Polo TROUSERS REGULAR WAIST - Jeans slim fit - blå denimMoves SAINT - A-linjekjol - deep water

But why?

Ja, varför börjar jag blogga igen?

Jag älskar att skriva, väcka tankar och sprida lite färgglad glädje. Jag vill kunna prata om det fina, det jobbiga i en separation, om barnens utveckling, den snyggaste kjolen, karriären- på min plattform och på mina villkor.

Nu känner jag mig redo att fatta tangenterna på nytt. Så vem är jag?

 • Har du något smeknamn?
 • Klara är ju egentligen halva mitt namn. Anna-Klara är hela. Men min bror kallade mig för Bissa när jag var liten.
 • Vad jobbar du med?
 • New Look HARVEY CUT OFF SKIRT - A-linjekjol - mid blå
 • Hur ser er familjekonstellation ut?
 • Needle & Thread MIDI SKIRT - A-linjekjol - berryONLY ONLBLUSH - Jeans Skinny Fit - grå denimOpus ELY LIGHT - Jeans slim fit - authentic blå
 • Vad önskar du dig mest just nu?
 • En lugn sommarledighet med familjen och vänner. En paus fylld av spontanitet.
 • Hur skulle du beskriva din stil?
 • PULL&BEAR CULOTTE - Tygbyxor - bordeauxSoft Rebels HENRIETTA SKIRT - A-linjekjol - night skySee by Chloé A-linjekjol - multicolor/gråStradivarius Jeans Taperöd Fit - grå denim
 • Vilken maträtt är din favorit?
 • Jag älskar burrata med rökta körsbärstomater och pistagenötter. Jag föredrar fräscha sallader, franskt som asiatiskt, med mycket smak och grönsaker.
 • Vad sjunger du när du står i duschen?
 • Tar oftast inte så långa duscher men skulle nog vara nån klassiker från Stevie Wonder ”Don’t you worry ‘bout a thing” eller nåt annat från Motown.
 • När ingen ser, vad gör du då?
 • Kanske äter nåt sött eller nåt som definitivt skulle klassas som att småäta mellan målen… Nåt jag borde sluta med mao.
 • Vad stör du dig på hos andra?
 • TOM TAILOR CROPPED CARRIE SLIM PANT - Jeans slim fit - mid stone wash denimTopshop COLOUR STRAIGHT - Jeans straight leg - dark blå
 • Vad är ditt drömjobb?
 • Vero Moda VMJULIA FLEX IT - Jeans Skinny Fit - dark blå denim
 • Hur balanserar du relationen, personlig tid och föräldraskapet?
 • Wrangler SKINNY BODY BESPOKE - Jeans Skinny Fit - body bespoke best blåBugatti Fluga - bordeaux

Over and out.

Klara