UL-1 Hydro Aquacraft

Superdry ARIA - Sweatshirt - dark navy blå

Vet inte om det är själva grejen att varken möjligheten rent kroppsligt eller orken som är i stort sett obefintlig som nån stans är och irriterar min kreativ nerv.

Superdry Luvtröja - light grå

Superdry Luvtröja - Heather gråSuperdry Linne - neon gulThree Floor ONDINE - Festklänning - purpleTaifun Långärmad tröja - elderberry

Nån slags kurbitsinspirerad wallie är det väl i alla fall läge att skära ut och sätta upp som ett firande för att jag förhoppningsvis snart blir fullt rörlig och smärtfri i händer och armar. Det andra är inte lika akut ;).

Behöver FÄRG just nu. Det gråa tar död på min energi men då lobbar mitt inre och överkonsumerar färg i tankarna istället. Märkligt det där med psyket alltså! Men min hjärna verkar ju vara född positiv!

Början på nåt bra.

No drama. Nånting nytt och bättre hoppas jag. För att fortsätta på detta spåret funkar ju inte längre. Ondare, stelare, mer förnekande och ännu mer trötthet.
Min verklighet de senaste månaderna och det senaste året.

TFNC TOKO MAXI - Festklänning - new minkThe North Face 2-IN-1 EXPLORATION - Tygbyxor - asphalt gråThe Ragged Priest WAYWARD - Skjorta - orangeTiger of Sweden Jeans BIG MARZ - Sweatshirt - lilac breezeTommy Hilfiger LIA - Piké - blåTommy Hilfiger LIBBY - Skjorta - bordeauxTommy Hilfiger CARLY BLEND COAT - Trenchcoat - blåTOM TAILOR MY CASUAL FLOWER DRESS - Vardagsklänning - navy/blå

Tack ❤

Min tid är nu

TOM TAILOR CRINCLE ALLOVERPRINT - Långärmad tröja - vit
Tror jag är där nu. Vågar säga nej, inte slå knut på mig själv fast jag egentligen vill så himla mycket- HELA tiden. Man pratar ju mycket om hållbarhet. Får väl anamma det hållbara sättet lite på mig själv nu också.

TOM TAILOR FAVORITE OTTOMAN - Blazer - real navy blåTOM TAILOR DENIM CACTUS - T-shirt med print - off-vitTOM TAILOR DENIM HENLEY BLOUSE WITH BOW CUFF - Blus - shale grå melange

Topshop Tall LEOPARD JESSICA - Skjorta - multicolourödTommy Jeans SOFT LONGSLEEVE - Långärmad tröja - light grå heather

Men ja, oavsett vad jag själv känner så sitter jag nu här, jobbat för mycket, målat hall och barnrum, borrat och skruvat upp diverse prylar och hyllor  när mannen varit bortrest- och känner mig rätt sliten. För att jag inte gör avkall på något. Lite min melodi, hamnar tillbaka i min känsla av att jag tror att jag är en superwoman (fast lite är jag ändå- känslan måste jag ju i alla fall behålla).

Allt har sin tid. 

Min tid är nu.

Idag tar jag ledigt och återhämtar mig.
Men jobbar på det långsiktiga…

 Topshop SNAKE DRESS - Skjortklänning - tan

Smartwares Vägglampa LED 3 W krom 5000.464

Topshop Skjorta - blå denimTopshop Petite LOVE STRIPE TEE - T-shirt med print - rosaTWINTIP Vardagsklänning - true navy

TWINTIP Kofta - beige melange
1537437987500

Under Armour THREADBORNE SWYFT - T-shirt med print - dark maroonUnder Armour WORDMARK STRAPPY SPORTLETTE - Sport-bh - purple prime/onyx vitVila MIT KURZEN ÄRMELN - Vardagsklänning - roseVila VIDREAMERS PURE - T-shirt - bas - brandied apricotVila VILUCY - Blus - clematis blåVila Skjorta - royal blåVila VINAJA - Blazer - dark blåVila STATEMENT - Sweatshirt - pristine

Vince Camuto FLUTTER CUFF ROMANTIC DOTE - Blus - classic navyVero Moda Vardagsklänning - dark blåVero Moda T-shirt med print - misty roseVero Moda VMYVONNE - Blus - night sky/yvonne

Jag förstår såklart att alla grunder för separation eller skilsmässor är olika. Det kan ligga otrohet, misshandel, svek eller annat i botten- eller att känslor har suddats ut. Förutsättningarna är givetvis inte enkla, oavsett anledning. För i de flesta fall är konsekvenserna desamma.

Jag får ofta frågan kring vad jag kan rekommendera- utifrån mina egna erfarenheter- dvs detta är inget facit!

Vero Moda VMGILI FOLLY SINGLET - Linne - ponderosa pineVero Moda VMDOFFY OPEN CARDIGAN - Kofta - light grå melangeVero Moda Curve VMDAGMAR MIDI SHIRT - Blus - snow vitVioleta by Mango EUROPA - Blus - light blåWarehouse DITSY LEOPARD PRINT DRESS - Vardagsklänning - röd

Ni kommer aldrig vara på samma plats i separationen. Det måste få ta tid att hitta sitt sätt och sina gränser för relationen. Antingen total tystnad eller behov av att prata.

Schmuddelwedda Parkas - grå melangeWeekday HUGE CROPPED - Sweatshirt - vitWallis ORIENTAL FAN PRINT - Jerseyklänning - aubergine

Skapa en öppen samtalsmiljö för barnet. Inget barn ska behöva känna att det lämnar ut vare sig mamma/pappa om de berättar något. Skapa en trygg miljö istället för att barnet/barnen inte ska våga berätta hur de haft det den senaste veckan. Barn ska inte behöva hamna i lojalitetskonflikter för att de vuxna inte kommer överens!

Wood Wood EDEN - T-shirt med print - bright vitYAS YASBALOU DRESS - Vardagsklänning - grön

Agera eller säg inte saker i affekt till den andre parten. Det blir sällan bra. Låt det gå några timmar innan du hör av dig vid irritationsmoment. Det går oftast över och är en petitess i det kaos ni är mitt uppe i.

YAS YASBETIT - Blus - roseYAS Tall YASBONITA - Blus - dark sapphire

Zizzi MSMILLA CARDIGAN - Kofta - light gråZalando Essentials CASHMERE - T-shirt - bas - dark rödZalando Essentials Maternity T-shirt med print - rose dotted

Herrlicher GILA SLIM - Jeans slim fit - bliss

1536048794871

Det finns säkert tusentals andra råd att ge. Men jag pratar bara utifrån egen erfarenhet och vad jag har tyckt fungerat för oss- samt vad som inte har fungerat.

All kärlek till er som går genom detta jobbiga/sorgliga/vidriga- men på andra sidan finns det LJUS!

♥ / KLARA

Marmot Ether DriClime Hoody Sangria W's dbbfqo1605-Vandringsjackor

Produktbeskrivning

Vind- och vattenresistent löparjacka i lättviktsmaterial

Ether DriClime är en löparjacka sydd i ett vindresistent, vattenavvisande material med mycket hög andningsförmåga. Jackan har ett tunt foder som transporterar bort fukten från kroppen snabbt och håller dig torr, bekväm och glad, vart stigen än tar dig. Perfekt för intensiva aktiviteter som löpning eller cykling men fungerar också suveränt för vandringsturen eller som förstärkningsplagg vid klätterklippan.

Fodret i DriClime transporterar fukt från kroppen och ut ur plagget för att hålla dig torr och varm. Tack vare det sköna fodret kan jackan i princip användas både som ett underställ närmast kroppen, som lager två eller som ett yttersta lager. Den är riktigt komprimerbar och kan packas ner i sin egen ficka. Den sköna passformen med Angel-Wing Movement bidrar till maximal rörelsefrihet och förhindrar att jackan glider upp när när man rör på armarna. Snygg passform som inte blir bylsig.

En favorit bland löpare för långa vinterpass och som förstärkning på svenska sommarfjäll. Passar även lågintensiva aktiviteter året runt.

Detaljer

 • Vind- och vattenresistent material som samtidigt andas bra
 • Ultralätt konstruktion
 • DriClime fuktspridande foder: bra passform och utmärkt fukttransport
 • Skön huva som kan rullas ihop när den inte behövs
 • Dragkedjeförsedd bröstficka
 • Packas enkelt ner i sin egen ficka
 • Ventilerande mesh under ärmarna
 • Elastiska ärmslut
 • Reflexlogga
 • Elastisk dragsko i nedre fållen för justering och extra skydd
 • Angel-Wing Movement: ger full rörelsefrihet utan att jackan åker upp
 • Normal storlek Visa storlekstabell
 • Rakt snitt