Poster A3 30x42cm Birds

Tommy Hilfiger TOMMY ICONS RUGBY STRIPE DRESS - Skjortklänning - blå

Vet inte om det är själva grejen att varken möjligheten rent kroppsligt eller orken som är i stort sett obefintlig som nån stans är och irriterar min kreativ nerv.

Tommy Hilfiger LUCY - Långärmad tröja - grön

Tommy Hilfiger PAMES - Skjorta - grönTommy Hilfiger LOUISA - Sweatshirt - rödTommy Hilfiger LORNA - Tights - gråTOM TAILOR CRINCLE HENLEY - Linne - whisper vit

Nån slags kurbitsinspirerad wallie är det väl i alla fall läge att skära ut och sätta upp som ett firande för att jag förhoppningsvis snart blir fullt rörlig och smärtfri i händer och armar. Det andra är inte lika akut ;).

Behöver FÄRG just nu. Det gråa tar död på min energi men då lobbar mitt inre och överkonsumerar färg i tankarna istället. Märkligt det där med psyket alltså! Men min hjärna verkar ju vara född positiv!

Början på nåt bra.

No drama. Nånting nytt och bättre hoppas jag. För att fortsätta på detta spåret funkar ju inte längre. Ondare, stelare, mer förnekande och ännu mer trötthet.
Min verklighet de senaste månaderna och det senaste året.

TOM TAILOR PRINT - Långärmad tröja - sky captain blåTOM TAILOR MIX BLOUSE - Blus - whisper vitTOM TAILOR STRUCTURE SWEATIE - Långärmad tröja - dark blåTOM TAILOR DENIM SOLID - Linne - real navyTOM TAILOR DENIM COLLARLESS FITTED - Blazer - real navy blåTommy Jeans CLASSICS DRESS - Vardagsklänning - Light grå heatherTommy Jeans ESSENTIAL - T-shirt - bas - lilacTommy Jeans CLASSICS LOGO CREW - Sweatshirt - classic vit

Tack ❤

Min tid är nu

Topshop FUNNEL - Långärmad tröja - grön
Tror jag är där nu. Vågar säga nej, inte slå knut på mig själv fast jag egentligen vill så himla mycket- HELA tiden. Man pratar ju mycket om hållbarhet. Får väl anamma det hållbara sättet lite på mig själv nu också.

Topshop ROULEAUX - Skjorta - blushTrue Violet TRUE FRIL HI LOW BODYCON - Maxiklänning - navyTWINTIP Linne - grå

TWINTIP Sweatshirt - vitUnder Armour THREADBORNE STREAKER - T-shirt med print - steel light heather

Men ja, oavsett vad jag själv känner så sitter jag nu här, jobbat för mycket, målat hall och barnrum, borrat och skruvat upp diverse prylar och hyllor  när mannen varit bortrest- och känner mig rätt sliten. För att jag inte gör avkall på något. Lite min melodi, hamnar tillbaka i min känsla av att jag tror att jag är en superwoman (fast lite är jag ändå- känslan måste jag ju i alla fall behålla).

Allt har sin tid. 

Min tid är nu.

Idag tar jag ledigt och återhämtar mig.
Men jobbar på det långsiktiga…

 Under Armour MISTY SIGNATURE SPACER FULL ZIP - Huvtröja med dragkedja - jet grå/bashful rosa/tonal

Tristar Dammsugare SZ-1940 svart 700 W

Vila VIJADYN MIDI DRESS - Maxiklänning - surf the webVila VITICO DRESS - Skjortklänning - blåVila T-shirt med print - vit

Vila VILUCY - Tunika - surf the web
1537437987500

Vila VIMIHA FANLY - Skjorta - lilac snowVila VIRIL - Kofta - winetasting melangeVans FLYING CREW - T-shirt med print - light brunVince Camuto PUFF - Långärmad tröja - cabernetVero Moda MIT LANGEN ÄRMELN - Vardagsklänning - bordeauxVero Moda VMSELINA - Långärmad tröja - dark blåVero Moda VMKATY - Blus - night skyVero Moda VMALLY - Blus - winetasting

Vero Moda Blazer - light grå melangeVero Moda VMDINA LONG - Trenchcoat - travertineIvko WITH PLEATS - Kofta - rödVioleta by Mango CONGO - Kofta - dark navy blå

Jag förstår såklart att alla grunder för separation eller skilsmässor är olika. Det kan ligga otrohet, misshandel, svek eller annat i botten- eller att känslor har suddats ut. Förutsättningarna är givetvis inte enkla, oavsett anledning. För i de flesta fall är konsekvenserna desamma.

Jag får ofta frågan kring vad jag kan rekommendera- utifrån mina egna erfarenheter- dvs detta är inget facit!

Warehouse HONEY FLORAL STRIPE - Skjorta - multiWeekday ARPA PRINT DRESS - Vardagsklänning - multi mixWAL G. RUFFLE SINGLE SLEEVE MIDI - Fodralklänning - navyWallis MIDI - Vardagsklänning - rödWolf & Whistle KNOT FRONT VEST CURVE - Linne - röd

Ni kommer aldrig vara på samma plats i separationen. Det måste få ta tid att hitta sitt sätt och sina gränser för relationen. Antingen total tystnad eller behov av att prata.

YAS YASWINEA DRESS - Maxiklänning - dark grå melangeYAS YASPYTHO - Skjorta - bombay brunYAS Tall YASALIN - T-shirt med print - dark sapphire

Skapa en öppen samtalsmiljö för barnet. Inget barn ska behöva känna att det lämnar ut vare sig mamma/pappa om de berättar något. Skapa en trygg miljö istället för att barnet/barnen inte ska våga berätta hur de haft det den senaste veckan. Barn ska inte behöva hamna i lojalitetskonflikter för att de vuxna inte kommer överens!

Zizzi CARDIGAN - Kofta - röd dahliaZalando Essentials Blazer - burnished lilac

Agera eller säg inte saker i affekt till den andre parten. Det blir sällan bra. Låt det gå några timmar innan du hör av dig vid irritationsmoment. Det går oftast över och är en petitess i det kaos ni är mitt uppe i.

Zalando Essentials Maternity Långärmad tröja - mottled grå3x1 SHELTER AUSTIN - Jeans straight leg - byrd

7 for all mankind ROXANNE ILLUSION VIBE - Jeans slim fit - vibeAnna Field A-linjekjol - dark blåBershka MIT HALBHOHEM BUND - Jeans Skinny Fit - khaki

Cheap Monday HIGH SKIN - Jeans Skinny Fit - abstract blå

1536048794871

Det finns säkert tusentals andra råd att ge. Men jag pratar bara utifrån egen erfarenhet och vad jag har tyckt fungerat för oss- samt vad som inte har fungerat.

All kärlek till er som går genom detta jobbiga/sorgliga/vidriga- men på andra sidan finns det LJUS!

♥ / KLARA

Grohe Eurosmart Cosmopolitan E Elektronisk Tvättställsblandare dbbfqo1796-Hem & Trädgård

Med infraröd sensor för dubbelriktad kommunikation för övervakning,konfiguration och serviceändamålMed stickkontakt 100-230 V AC, 50-60 Hz, 6 V DCGROHE EcoJoy perlator 5,7 l/minBackventilInloppssilMed integrerad magnetventilSystem för snabb montering7 förinställda programAutospolningTermisk desinfektionRengöringslägeYtterligare funktionalitet och precisa Inställningar med fjärrkontroll 36 407CE-nummerLjudklassad DIN 4109IP 59K klassificeringLägsta tryck: 1,0 bar

Meningen med hela skiten…

Denham FARRAH - Flaröd jeans - sone blå denim

1532441709560793915002776162462.jpg

Av en händelse klickade jag hem en bok som följt mig genom hela sommarsemestern ( målet var att läsa ut en bok, inte ens det lyckades jag med…) – Meningen med hela skiten av Nina Åkestam. 4 år efter att den publicerats, och omdiskuterats, blev den min. Min bibel som jag nu rekommenderat många i min närhet.

Dorothy Perkins FRANKIE - Jeans Skinny Fit - midwashEmporio Armani A-linjekjol - neroEven&Odd A-linjekjol - vit/multi-colouröd

15324212664902228635381886865163.jpg

Springfield FALDA BEADS - Minikjol - beigeGAP PULL ON UTILITY - Jeansshorts - medium indigo

J Brand MID RISE CAPRI - Jeans Skinny Fit - nevermoreKaporal LOKAH - Jeans slim fit - borkhoLee MARION STRAIGHT - Jeans straight leg - one washLTB MOLLY - Jeans slim fit - stone blå Denim

Men om det bara var det. För det finns ju en karriär också. Eller ett jobb. Eller bara ett jobb. Det kanske är just där vi alla skiljer oss åt. Att ett jobb bara är ett jobb. Nina skriver just om detta i Kraschen- att vara duktig på allt utom att förstå varför man är det… Och när man går runt med det eviga ordet DUKTIG på näthinnan. Vem tjänar på att jag är duktig? Varför säger jag till mina barn att de är duktiga? För vem? För vad?

 

 • ”Om någon verkar få in orimligt mycket i sitt schema beror det på att något annat tar stryk. Och detta andra är antingen kvaliteten på jobbet, eller den egna hälsan. Många som har varit utbrända vittnar om hur de har gått helt upp i arbetet och inte hunnit med familj och vänner.”
 • ”Personer som är riktigt bra på att säga nej gillar man till och med ännu mer när de gör det, för det känns så naturligt och man uppskattar deras ärlighet”.

Massimo Dutti Maxikjol - brunMarc O'Polo ALBY - Jeans slim fit - motor scooterMoves KIA - A-linjekjol - dusty olive grönNA-KD SIDE STRIPED - Jeans Skinny Fit - blå denim

Boken finns att köpa här.

Noa Noa PRINTED - A-linjekjol - röd

Ta hand om er. Vet att vi är flera som dealar med HELA SKITEN.

/Klara

____________________________________________________________________________________________

Meningen med hela skiten- En ”tankebok”

ONLY CARMEN REG KNÖCHEL - Jeans Skinny Fit - light blå denimPatrizia Pepe Jeans Skinny Fit - biancoPieces PCMOM ELLA ANKLE - Jeans relaxed fit - medium blå denim

But why?

Ja, varför börjar jag blogga igen?

Jag älskar att skriva, väcka tankar och sprida lite färgglad glädje. Jag vill kunna prata om det fina, det jobbiga i en separation, om barnens utveckling, den snyggaste kjolen, karriären- på min plattform och på mina villkor.

Nu känner jag mig redo att fatta tangenterna på nytt. Så vem är jag?

 • Har du något smeknamn?
 • Klara är ju egentligen halva mitt namn. Anna-Klara är hela. Men min bror kallade mig för Bissa när jag var liten.
 • Vad jobbar du med?
 • PULL&BEAR BOYFRIEND - Jeans slim fit - light blå
 • Hur ser er familjekonstellation ut?
 • Ripe REBEL - Jeans slim fit - midnightSoyaconcept SHADI PATRIZIA - Jeans slim fit - blå skyThe Ragged Priest Jeans relaxed fit - mid blå
 • Vad önskar du dig mest just nu?
 • En lugn sommarledighet med familjen och vänner. En paus fylld av spontanitet.
 • Hur skulle du beskriva din stil?
 • Tommy Jeans SOPHIE - Jeans bootcut - dark-blå denimVila VIOLIVENA SKIRT - A-linjekjol - winetastingVioleta by Mango THERESA - Jeans straight leg - dark blåYAS A-linjekjol - light blå
 • Vilken maträtt är din favorit?
 • Jag älskar burrata med rökta körsbärstomater och pistagenötter. Jag föredrar fräscha sallader, franskt som asiatiskt, med mycket smak och grönsaker.
 • Vad sjunger du när du står i duschen?
 • Tar oftast inte så långa duscher men skulle nog vara nån klassiker från Stevie Wonder ”Don’t you worry ‘bout a thing” eller nåt annat från Motown.
 • När ingen ser, vad gör du då?
 • Kanske äter nåt sött eller nåt som definitivt skulle klassas som att småäta mellan målen… Nåt jag borde sluta med mao.
 • Vad stör du dig på hos andra?
 • Falke BRISTOL PURE - Knästrumpor - dark navyMister Tee PUMP TEE - T-shirt med print - vit
 • Vad är ditt drömjobb?
 • Selected Homme SLHNEW PLAIN TIE - Slips - duffel bag
 • Hur balanserar du relationen, personlig tid och föräldraskapet?
 • Fila TIM - T-shirt med print - vitEterna SLIM FIT - Skjorta - dark blå

Over and out.

Klara