Yankee Candle Season Of Peace Small Jar 104g


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Dammsugarpåsar Hoover Sensotronic S 3836

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
2 rumsavdelare vikskärm svart
Dammsugarpåsar Samsung VC-7100-Serie

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenDammsugarpåsar Hoover Galaxy SC 222 Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Dammsugarpåsar Miele ALLERGY STOP
Dammsugarpåsar AEG System Pro P1 till P999

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Washologi Tvål - Harmoni lavendel

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
GARDENA Fyrkantig sprinkler Comfort Aquazoom 250/1 105-250 m² 19

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Dammsugarpåsar Numatic NQ 250Dammsugarpåsar Rowenta RU 600vhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Poster Gåbro över fors, 50x70 cm
Dammsugarpåsar Rowenta RB 57

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Dammsugarpåsar Electrolux ZCV 800 (Centraldammsugare)

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Dammsugarpåsar Panasonic MC - E 60-69
vidaXL Taklampa för 2 lampor E27 svart och guld
Dammsugarpåsar Electrolux Smart Vac Z 5000 till 5695

På tisdagen godkände ministerrådetDammsugarpåsar Philips HR 6997Dammsugarpåsar Siemens Smily VS 01G410Dammsugarpåsar AEG AAM7124 den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
26 LED Inspection Lamp with 9 LED Torch
Dammsugarpåsar Volta Bolero

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenB326 Fotoram med plats för 1 foto svart 195:- anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Llama Fun Notepad Notebook A5 - Gift Journal