Ed Hardy Poster Love dies hard
vidaXL Barstolar 2 st böjträ konstläder svart
LED Ljusslang 216 ljus 6m Ø12,5mm rosa

MIN AMBITION

Drömfångare 30 cm, vit

Om du vill utvecklas som fotbollsspelare har du rätt att veta vad du kan göra för att lyckas. Jag vill ge dig möjligheten att själv avgöra hur bra du blir.


Väggkalender Swedish Nature 2019

JAG VILL HJÄLPA DIG

Poster - Cool party tjej på toa, Storlek 50x75 cm

Jag tror att du kan utvecklas snabbare än vad du gör idag. Alla spelare är på olika nivå idag och har olika drömmar om framtiden. Jag hjälpa dig där du är idag för att du ska kunna nå dit du vill.

Hjärtformad skylt i trä med texten "Mobilfri Zon"

LÄS MER

Karta över Töreboda, Västergötland
Tavla/bild med indian och hästar
12 grönhjärta prydnads klädnypor
vidaXL Julkrans med LED-lampor 5 m
Elias Örngott Hjärta
Sibel Rollercoaster Eccentric Gold
Plåtskylt Raggare vaktar här 20x15cm varning skylt
Karlsonsklister 45 gram
Väggdekor Rosa Slingrande Växt med Fågel

Utveckling är ingenting du får, det är något du skapar. Lär dig tekniker du kan använda under träningarna för utvecklas snabbare. 

Poster - Every day is a new beginning 30x40cm

Poster - Audrey Hepburn 40x50cm
Beauty isn't about... Spegeldekor
Linn Örngott Hjärta
Star Wars - Battle

Häftklamrar, stl. #10 , B: 10 mm, 10x1000st.

29.10.2018
Väggdekor "Bob Marley" 60*36cm
vidaXL Handvinsch 1134 kg

Brukar du titta på idol på fredagskvällarna? Bra! Har du tänkt på vad du som fotbollsspelare och artisterna som är med har gemensamt? Svaret är att ni utvecklas. Förmodligen har du inte tänkt på det. För utvecklingen sker i så olika hastighet. Idolerna utvecklas varje vecka medans du som fotbollsspelare tar små steg som knappt går att identifiera.

Dammsugarpåsar Electrolux Silentperformer SP1W360
vidaXL Madrassöverdrag 2 st 140x200-160x200cm bomullsjersey Antr

För att utvecklas behöver man utmana sig själv. För att vilja utmana sig själv måste man ha motivation att göra det. Det är därför många slutar eller inte försöker. För utveckling är inget man får som ett direkt resultat efter man utmanat sig själv. Det kräver att man utmanar sig själv flera gånger och inte tappar motivationen längs vägen. Många...

Eleganta hänglås, 1 st
vidaXL Barstolar 4 st bambu 38x36x90 cm brun
Philips Ångstation Garment Steam GC524 (GC524/60)

Alla lag skapar en taktik inför varje match, det känns helt självklart. Man gör det för att bestämma hur man ska försöka agera på planen för att få resultatet man önskar. Men varför gör vi inte detta när det gäller träningar? Har vi inte ett resultat vi vill uppnå med träningarna? Och hur tror du att dina möjligheter hade förändrats...

No1 Sagaform BBQ Hamburgerpress Aluminium

Varje träning du gör tillsammans med ditt lag innehåller ett antal övningar. Det är din tränare som bestämmer dom och det är så det ska vara. För din tränare har två uppdrag, att göra er till ett bättre lag och att ge råd om hur han vill att ni spelare. Eran tränare kommer därför välja ut övningar som främst fokuserar på detta....

Poster - Diamant guld no.8 40x50cm Ballonger - Orange - dia. 23 cm - Runda - 10 st
Tala Retro Spritspenna 1950

Röd prydnadsmask dgzodd9562-Prydnadsfigurer

Produktnummer: 311162

Prydnadsmask i stark röd med guldiga inslag. I och med sina många detaljer blir den lilla masken den perfekta prydnaden! Fungerar utmärkt när man vill lägga till det lilla extra i ett rum!


storlek:

12x15 cm

Ljushållare vägg i trä med text
EMMY HISSGARDIN 160 X 100 CM 24.09.2018

Att jämföra kan vara bra ibland. Men det är sällan till fördel när det handlar om utveckling inom fotboll. Anledningen är ganska enkel. Att utvecklas innebär en framtid där du har andra förmågor än du har idag och därför blir ett fokus på vad du idag kan eller inte kan onödig.