Poster A3 30x42cm I'm Not Arguing
Julgranskula Rosa Elin
Julgranskula Blå Ingemar

MIN AMBITION

Julgranskula Grön Elsa

Om du vill utvecklas som fotbollsspelare har du rätt att veta vad du kan göra för att lyckas. Jag vill ge dig möjligheten att själv avgöra hur bra du blir.


Julgranskula Röd Louise

JAG VILL HJÄLPA DIG

Pierre Cardin Bäddset - Påslakanset Taupe 240x220

Jag tror att du kan utvecklas snabbare än vad du gör idag. Alla spelare är på olika nivå idag och har olika drömmar om framtiden. Jag hjälpa dig där du är idag för att du ska kunna nå dit du vill.

Julgranskula Röd Roger

LÄS MER

Julgranskula Röd Barbro
Julgranskula Grön Gustaf
Skylt i trä, Wooden deco, Son
Lampa - Fiesta Pineapple - XL
Väggdekor - Fågel på kvist
Julgranskula Röd Elias
Julgranskula Blå Erik
Julgranskula Grön Yvonne
Sittpuff Sammet Vit 40 cm puff

Utveckling är ingenting du får, det är något du skapar. Lär dig tekniker du kan använda under träningarna för utvecklas snabbare. 


Poster - Röda rosor 40x50cm
Poster - Röd Rose rosa 40x50cm
Poster - Earth No.1 30x40cm
Poster - Tiger head 30x40cm Julgranskula Rosa Bengt
Jordad väggladdare 4xUSB + CEE väggkontakt + mobilhållare

Väggdekor - Gulliga fåglar

29.10.2018
Seinätarrat Wall decor Väggdekor 3 kpl Pöllöt
Kokosolja 9789163612602

Brukar du titta på idol på fredagskvällarna? Bra! Har du tänkt på vad du som fotbollsspelare och artisterna som är med har gemensamt? Svaret är att ni utvecklas. Förmodligen har du inte tänkt på det. För utvecklingen sker i så olika hastighet. Idolerna utvecklas varje vecka medans du som fotbollsspelare tar små steg som knappt går att identifiera.

Poster - Peperoni No.1 - Svartvit 50x70cm Julgranskula Rosa Elisabet

Julgranskula Röd Matilda

Poster - But first coffee No.15 40x50cm
22.10.2018

Kan det vara sant? Är det verkligen möjligt att som vissa säger vara född till att bli fotbollsproffs? Spelar det någon roll om det är sant eller falskt undrar jag? Kanske det främst handlar om vad man själv tror är möjligt?

250 st Fraktetikett 2st på A4-ark med kvittodel, laser, STE
Knopp - Vit blomma amaryllis

För att utvecklas behöver man utmana sig själv. För att vilja utmana sig själv måste man ha motivation att göra det. Det är därför många slutar eller inte försöker. För utveckling är inget man får som ett direkt resultat efter man utmanat sig själv. Det kräver att man utmanar sig själv flera gånger och inte tappar motivationen längs vägen. Många...

Väggdekor / Väggtext - All you need is love
Spårskruvmejsel med greppvänligt handtag och magnet ( SL 5x100)
Poster - I´m sorry No.3 21x30cm

Alla lag skapar en taktik inför varje match, det känns helt självklart. Man gör det för att bestämma hur man ska försöka agera på planen för att få resultatet man önskar. Men varför gör vi inte detta när det gäller träningar? Har vi inte ett resultat vi vill uppnå med träningarna? Och hur tror du att dina möjligheter hade förändrats...

Poster - Dinousarie barn no.4 A4 21x30cm

Varje träning du gör tillsammans med ditt lag innehåller ett antal övningar. Det är din tränare som bestämmer dom och det är så det ska vara. För din tränare har två uppdrag, att göra er till ett bättre lag och att ge råd om hur han vill att ni spelare. Eran tränare kommer därför välja ut övningar som främst fokuserar på detta....

PowerCube Extended, USB, 3m (44-1404)

Krokodil 55 cm Skalle dgzodd7062-Dekorer

Produktnummer: 15561526

Tuff skalle i form av en urkrokodil.
Mått: 55x24x37 cm
Material: polystone
Design: Victoria's Design House

Poster - Sosa Girlpower No.1 A4 21x30cm
Poster - Målad Flamingo A3 30x40cm 24.09.2018

Att jämföra kan vara bra ibland. Men det är sällan till fördel när det handlar om utveckling inom fotboll. Anledningen är ganska enkel. Att utvecklas innebär en framtid där du har andra förmågor än du har idag och därför blir ett fokus på vad du idag kan eller inte kan onödig.