Heavy Duty 5.0 Marin
Väggord/Väggdekor - Vad vore jag utan dina andetag
Milk chocolate Round (ljusbrun)

MIN AMBITION

Grova runda skosnören (Offvit)

Om du vill utvecklas som fotbollsspelare har du rätt att veta vad du kan göra för att lyckas. Jag vill ge dig möjligheten att själv avgöra hur bra du blir.


Avloppsskydd i gummi Universalt - Olika färger

JAG VILL HJÄLPA DIG

Ananas Twister, Ananas skärare

Jag tror att du kan utvecklas snabbare än vad du gör idag. Alla spelare är på olika nivå idag och har olika drömmar om framtiden. Jag hjälpa dig där du är idag för att du ska kunna nå dit du vill.

Guldros 24k

LÄS MER

Monopoly Pokemon (Brädspel)
Jet Spectra Classic
Skåps Handtag Rostfritt Stål
Bliz Active Luna Blå multi
Bliz Active Prime Vit - Smoke w blå multi
Helmask SCOTT Sari
MIKROFON ELEKTRET MT53
Wireless Phone Headset PELTOR WS Alert XPI - hjässbygel
Hörselskydd PELTOR MT13H221A

Utveckling är ingenting du får, det är något du skapar. Lär dig tekniker du kan använda under träningarna för utvecklas snabbare. 

Bäddset - Påslakan Marstrand

Skalle Krokodil 55 cm
Mjuky - Isbjörnen Flora Gosedjur
World Brands, Xtrem Bots Trooper Bots, Radiostyrd Robot
Traxxas Spartan 2,4gHz TSM Sneaky Steve, Fordham Boot, Herr, Brun
Alga, Guinness World Records, Brädspel (SE)

Love is blå, Kärlek

29.10.2018
Juldekoration - Guldfärgade stjärnor i olika storlekar
Alga, Sänka Skepp 3-D (SE, DK, FI, NO)

Brukar du titta på idol på fredagskvällarna? Bra! Har du tänkt på vad du som fotbollsspelare och artisterna som är med har gemensamt? Svaret är att ni utvecklas. Förmodligen har du inte tänkt på det. För utvecklingen sker i så olika hastighet. Idolerna utvecklas varje vecka medans du som fotbollsspelare tar små steg som knappt går att identifiera.

NG Baby Spjälskydd bedside crib volang Poster - COCO Svartvit 21x30cm

Ecco Biom Fjuel 83751401001, Herr, Svart

Väggord - When life gives you a...
22.10.2018

Kan det vara sant? Är det verkligen möjligt att som vissa säger vara född till att bli fotbollsproffs? Spelar det någon roll om det är sant eller falskt undrar jag? Kanske det främst handlar om vad man själv tror är möjligt?

Frontier Pilates Set Träning Sport Motion Rosa
Poster A4 21x30cm Never Stop Fighting

För att utvecklas behöver man utmana sig själv. För att vilja utmana sig själv måste man ha motivation att göra det. Det är därför många slutar eller inte försöker. För utveckling är inget man får som ett direkt resultat efter man utmanat sig själv. Det kräver att man utmanar sig själv flera gånger och inte tappar motivationen längs vägen. Många...

Affisch Poster London Big Ben Westminster Bell Svartvit 33x48
Poster A3 30x42cm Cloudy Mountains
Poster A4 21x30cm Wines

Alla lag skapar en taktik inför varje match, det känns helt självklart. Man gör det för att bestämma hur man ska försöka agera på planen för att få resultatet man önskar. Men varför gör vi inte detta när det gäller träningar? Har vi inte ett resultat vi vill uppnå med träningarna? Och hur tror du att dina möjligheter hade förändrats...

Poster A4 21x30cm New York Space

Varje träning du gör tillsammans med ditt lag innehåller ett antal övningar. Det är din tränare som bestämmer dom och det är så det ska vara. För din tränare har två uppdrag, att göra er till ett bättre lag och att ge råd om hur han vill att ni spelare. Eran tränare kommer därför välja ut övningar som främst fokuserar på detta....

Poster A3 30x42cm Cupcake ( Handduk ) 50x70cm Audi
Julgranskula Grön Jonas

Säkerhetsskena, Ida, Blå HoppeKids, dgzodd6228-Leksaker

Blå säkerhetsskena från HoppeKids som passar till dagbädd Ida. Det är en löstagbar sängsida som förhindrar att ditt barn trillar ur sängen. HoppeKids möbler är huvudsakligen tillverkade av långsamt växande furu. Virket är FSC-certifierat.

Mått: 120 x 16 cm
Poster A3 30x42cm Macaron Couple
Poster A4 21x30cm Foggy Forest 24.09.2018

Att jämföra kan vara bra ibland. Men det är sällan till fördel när det handlar om utveckling inom fotboll. Anledningen är ganska enkel. Att utvecklas innebär en framtid där du har andra förmågor än du har idag och därför blir ett fokus på vad du idag kan eller inte kan onödig.