5 st Jättesöta Te-Sniglar - Snigel - Tepåsehållare
Alga, Tjuv & Polis
Vast: The Crystal Caverns Brädspel

MIN AMBITION

Tvålpump Marmor guld 24cm

Om du vill utvecklas som fotbollsspelare har du rätt att veta vad du kan göra för att lyckas. Jag vill ge dig möjligheten att själv avgöra hur bra du blir.


Egmont Kärnan, Kärnan, Bamse, Memo

JAG VILL HJÄLPA DIG

Monopoly Thunderbirds - Brädspel

Jag tror att du kan utvecklas snabbare än vad du gör idag. Alla spelare är på olika nivå idag och har olika drömmar om framtiden. Jag hjälpa dig där du är idag för att du ska kunna nå dit du vill.

Elder Sign spel bärdspel

LÄS MER

Expedition: Famous Explorers - Brädspel
Rising Sun: Dynasty Invasion Brädspel (Exp)
Titan Race - Brädspel
Basilica - Brädspel
Romantisk Lysande Hjärta - Alla hjärtans dag
LED Vit Svan med Dekorativa Krona
Tärningsset D6 - Borealis Purple (CHX27807) - Brädspel
Otys Brädspel
Extern antenn för 433 MHz med magnetfot och SMA-kontakt

Utveckling är ingenting du får, det är något du skapar. Lär dig tekniker du kan använda under träningarna för utvecklas snabbare. 

Arcadia Quest Brädspel

HoppeKids, Säkerhetsskena, Ida, Blå
Littlephant, Mobile Puppy
Britax, Skötväska, Go Next, Olive Melange
Britax Römer Sparkskydd Alga, Triominos Tribalance
Cars 3 Tatueringar 25st
Kuling, San Marino Regnställ Gul

Brukar du titta på idol på fredagskvällarna? Bra! Har du tänkt på vad du som fotbollsspelare och artisterna som är med har gemensamt? Svaret är att ni utvecklas. Förmodligen har du inte tänkt på det. För utvecklingen sker i så olika hastighet. Idolerna utvecklas varje vecka medans du som fotbollsspelare tar små steg som knappt går att identifiera.

Celavi, Basic Regnställ Cyklamen Fresh to Go Yoghurtbägare Grön – Sagaform

Clementoni PJ Mask Memo

Svart-vit liggande prydnadskatt, 33 cm
22.10.2018

Kan det vara sant? Är det verkligen möjligt att som vissa säger vara född till att bli fotbollsproffs? Spelar det någon roll om det är sant eller falskt undrar jag? Kanske det främst handlar om vad man själv tror är möjligt?

Poster - Feelings are much like waves No.4 30x40cm
Visent Buffalo Creek 2P

För att utvecklas behöver man utmana sig själv. För att vilja utmana sig själv måste man ha motivation att göra det. Det är därför många slutar eller inte försöker. För utveckling är inget man får som ett direkt resultat efter man utmanat sig själv. Det kräver att man utmanar sig själv flera gånger och inte tappar motivationen längs vägen. Många...

Marine Stövel låg Naven, Woman, Röd
Rökelsekoner - Vanilj
Yokono 027 rojo, Röd

Alla lag skapar en taktik inför varje match, det känns helt självklart. Man gör det för att bestämma hur man ska försöka agera på planen för att få resultatet man önskar. Men varför gör vi inte detta när det gäller träningar? Har vi inte ett resultat vi vill uppnå med träningarna? Och hur tror du att dina möjligheter hade förändrats...

US Polo Traniers Dyon, Woman, Vit

Varje träning du gör tillsammans med ditt lag innehåller ett antal övningar. Det är din tränare som bestämmer dom och det är så det ska vara. För din tränare har två uppdrag, att göra er till ett bättre lag och att ge råd om hur han vill att ni spelare. Eran tränare kommer därför välja ut övningar som främst fokuserar på detta....

Charlotte of sweden khaki, Grön Djeco, Magnetic´s Fishing Dream
Wrangler, Java Sneakers, Dam, Dark Navy

My Fairy Bloom Winx dgzodd5395-Leksaker

Nytt i förpackning Gjord av hårdplast Mäter ca 30cm Rörliga armar och ben Original produkt Varning!! Ej lämplig för barn under tre år.
Dr Martens 1461 PW 10078001, Unisex, Svart
Morot Slicer 24.09.2018

Att jämföra kan vara bra ibland. Men det är sällan till fördel när det handlar om utveckling inom fotboll. Anledningen är ganska enkel. Att utvecklas innebär en framtid där du har andra förmågor än du har idag och därför blir ett fokus på vad du idag kan eller inte kan onödig.