Soya - Nadja 1, Offvit
Vero Moda - vmGinger SS Top, Svart
Jacqueline - jdySaga 3/4 Zip Top, Svart

MIN AMBITION

Efashion Chana - Blus 501B Mönstrad, Mellanblå/Mörkblå

Om du vill utvecklas som fotbollsspelare har du rätt att veta vad du kan göra för att lyckas. Jag vill ge dig möjligheten att själv avgöra hur bra du blir.


Karta över Kil 33x48cm

JAG VILL HJÄLPA DIG

Only - onlLittva LS Top, Offvit

Jag tror att du kan utvecklas snabbare än vad du gör idag. Alla spelare är på olika nivå idag och har olika drömmar om framtiden. Jag hjälpa dig där du är idag för att du ska kunna nå dit du vill.

Vila - Viabilina LS T-shirt, Svart

LÄS MER

LoveLi - Blus Jamaica Vid Ärm, Svart
Vero Moda - vmSasha Rome LS Top, Offvit
Saint Tropez - Blus R1020, Rosa
Väggdekor. Superman
Vila - Viesto Dotinas 3/4 Top, Mörkblå
Magnet - Happiness
Vila - Viabilina LS T-shirt, Orange
Vero Moda - vmEdna LS Blouse, Offvit
Only - onlMojo Mix Top, Vinröd

Utveckling är ingenting du får, det är något du skapar. Lär dig tekniker du kan använda under träningarna för utvecklas snabbare. 

Soya - Peggy 4, Orange

Vero Moda - vmMano SL Top, Mellanblå
Månadsängel i glas - November
Vila - Vilucy LS Shirt Randig, Vit / Mörkblå
Poster A4 21x30cm All Good Things

Väggdekor - Fåglar på kvist #3

29.10.2018
Julgranskula Blå Simon
Svanefors Twiligt Pläd 120x150 grå

Brukar du titta på idol på fredagskvällarna? Bra! Har du tänkt på vad du som fotbollsspelare och artisterna som är med har gemensamt? Svaret är att ni utvecklas. Förmodligen har du inte tänkt på det. För utvecklingen sker i så olika hastighet. Idolerna utvecklas varje vecka medans du som fotbollsspelare tar små steg som knappt går att identifiera.

Led Stearinljus 10 cm

My Little Pony Pyjamas lila
22.10.2018

Kan det vara sant? Är det verkligen möjligt att som vissa säger vara född till att bli fotbollsproffs? Spelar det någon roll om det är sant eller falskt undrar jag? Kanske det främst handlar om vad man själv tror är möjligt?

För att utvecklas behöver man utmana sig själv. För att vilja utmana sig själv måste man ha motivation att göra det. Det är därför många slutar eller inte försöker. För utveckling är inget man får som ett direkt resultat efter man utmanat sig själv. Det kräver att man utmanar sig själv flera gånger och inte tappar motivationen längs vägen. Många...

Exklusiv Vin Kylarstav
Katt i presentpåse
ONLY & SONS Alfrödo långärmad skjorta, Vit

Alla lag skapar en taktik inför varje match, det känns helt självklart. Man gör det för att bestämma hur man ska försöka agera på planen för att få resultatet man önskar. Men varför gör vi inte detta när det gäller träningar? Har vi inte ett resultat vi vill uppnå med träningarna? Och hur tror du att dina möjligheter hade förändrats...

Oscar of Sweden Light Blå Stripe Skjorta

Varje träning du gör tillsammans med ditt lag innehåller ett antal övningar. Det är din tränare som bestämmer dom och det är så det ska vara. För din tränare har två uppdrag, att göra er till ett bättre lag och att ge råd om hur han vill att ni spelare. Eran tränare kommer därför välja ut övningar som främst fokuserar på detta....

Lee Button Down skjorta, Bordeaux Kruka 40 x 40 x 38 cm vit PAROS
Selected John skjorta, Vit

Borstlös regulator för flygmodell ROXXY BL Control 930 35 A dgzodd3728-Hushållsapparater

Tack vare en taktfrekvens på 35 000 Hz kan Roxxy BL Control ge en mycket känslig varvtalsreglering. I synnerhet vid s.k. torque rolls är det betydligt enklare att hålla jämn flyghöjd. Det inbyggda överhettningsskyddet sänker effekten med ca 70 % om temperaturen är för hög.
Affisch/Poster Karta över Borås 33x48cm
Tenson, Malin, Fleecekofta, Women, Wine 24.09.2018

Att jämföra kan vara bra ibland. Men det är sällan till fördel när det handlar om utveckling inom fotboll. Anledningen är ganska enkel. Att utvecklas innebär en framtid där du har andra förmågor än du har idag och därför blir ett fokus på vad du idag kan eller inte kan onödig.