F31 par Brev Jönköping

Makita DC18RC laddare 14.4-18V. Momskvitto och garanti.

Vet inte om det är själva grejen att varken möjligheten rent kroppsligt eller orken som är i stort sett obefintlig som nån stans är och irriterar min kreativ nerv.

Diamantslipskål till festool

Köksblandare i rostfritt stål.ArbetshandskarNytt påslakanset motiv en "rosa bubbla" mått 150x210/50x60 cm( Väggdekor, Väggord ) DET ÄR LÄTTARE ATT BYGGA...

Nån slags kurbitsinspirerad wallie är det väl i alla fall läge att skära ut och sätta upp som ett firande för att jag förhoppningsvis snart blir fullt rörlig och smärtfri i händer och armar. Det andra är inte lika akut ;).

Behöver FÄRG just nu. Det gråa tar död på min energi men då lobbar mitt inre och överkonsumerar färg i tankarna istället. Märkligt det där med psyket alltså! Men min hjärna verkar ju vara född positiv!

Början på nåt bra.

No drama. Nånting nytt och bättre hoppas jag. För att fortsätta på detta spåret funkar ju inte längre. Ondare, stelare, mer förnekande och ännu mer trötthet.
Min verklighet de senaste månaderna och det senaste året.

orientalisk fönsterlampaRetro Spånlampa 60-tal Lampskärm för tak, vägg, bord. Design Hans Agne JakobssonLED Flashlight T6 10000 Lumens Super Bright Waterproof 5 Modes TorchPaket för trädgården/odlingen - Gräskanter, odlingskanter & markdukTEMPUR FIT MADRASSKYDD 200×210Mosaik Lampa.LEDSPOTLIGHTS 9st 7W GU10 220.VOLTAdapter El-Uttag UK-standard - Stl. L

Tack ❤

Min tid är nu

Saxlampa industri
Tror jag är där nu. Vågar säga nej, inte slå knut på mig själv fast jag egentligen vill så himla mycket- HELA tiden. Man pratar ju mycket om hållbarhet. Får väl anamma det hållbara sättet lite på mig själv nu också.

Tupperware VentSmart låg 4,4 LTupperware nytt Avanti ServeringsfatLEGO UCS 75181 Star Wars Y-Wing starfighter oöppnad!

Lego 3366, City, 5-12, Satellitramp, utgivningsår 2011Duplo lego en hel hög

Men ja, oavsett vad jag själv känner så sitter jag nu här, jobbat för mycket, målat hall och barnrum, borrat och skruvat upp diverse prylar och hyllor  när mannen varit bortrest- och känner mig rätt sliten. För att jag inte gör avkall på något. Lite min melodi, hamnar tillbaka i min känsla av att jag tror att jag är en superwoman (fast lite är jag ändå- känslan måste jag ju i alla fall behålla).

Allt har sin tid. 

Min tid är nu.

Idag tar jag ledigt och återhämtar mig.
Men jobbar på det långsiktiga…

 Lego 4,5 kg

TOPOGRAFISK KARTA ÖVER NORGE. SULITJELMA. BLAD M 13. SKALA 1: 100 000

Två gamla Dinky Toys ambulanser ifrån 50 talet.Slime Handgjort Vanilla blå icecreamViga, Pussel, 18+ månader, Flerfärgad

Piano från Fisher price där barnet kan stå och spela
1537437987500

Babblarna DominoBaby Leksak Med Ljud Soft Musical Animal Bee Sosa Hanging ToyMEGA BLOKS, Speed Bike (3702), 300 delarKonges Slöjd Mobil Singel MaroonPlaymobil massor Noaks ark fort eagle pirat safariBadbyxor för Barn Super Wings Storlek: 5 årBambinoMothercare - Komplett Moseskorg med Stativ

Gåstol "Ferrari".Trillingvagn!Babyvakt Motorola med kamera4 st Hörnskydd till bord skumgummi,baby skydd,säkerhet - Grön

Jag förstår såklart att alla grunder för separation eller skilsmässor är olika. Det kan ligga otrohet, misshandel, svek eller annat i botten- eller att känslor har suddats ut. Förutsättningarna är givetvis inte enkla, oavsett anledning. För i de flesta fall är konsekvenserna desamma.

Jag får ofta frågan kring vad jag kan rekommendera- utifrån mina egna erfarenheter- dvs detta är inget facit!

MOTOROLA Babymonitor MBP50 - VideoT-shirt Join The Dark Side Svart herr tshirt 3XLPOLO RALPH LAUREN SKJORTA SLIM FIT 100% COTTONKjorta ljusblå kortärmad stl XLGANT, Skjorta, Strl: 3XL, Blå

Ni kommer aldrig vara på samma plats i separationen. Det måste få ta tid att hitta sitt sätt och sina gränser för relationen. Antingen total tystnad eller behov av att prata.

Boomerang, Pullover, Strl: M, Brun, MerinoullSail Racing, Huvtröja, Strl: M, MörkblåZara Man Basic, Kavaj, Strl: XL, Blå

Skapa en öppen samtalsmiljö för barnet. Inget barn ska behöva känna att det lämnar ut vare sig mamma/pappa om de berättar något. Skapa en trygg miljö istället för att barnet/barnen inte ska våga berätta hur de haft det den senaste veckan. Barn ska inte behöva hamna i lojalitetskonflikter för att de vuxna inte kommer överens!

Tiger of Sweden, Kostym, Strl: 54, SvartAcne Jeans, Jeans, Strl: 32/32, Mod/The Rod, Mörkblå

Agera eller säg inte saker i affekt till den andre parten. Det blir sällan bra. Låt det gå några timmar innan du hör av dig vid irritationsmoment. Det går oftast över och är en petitess i det kaos ni är mitt uppe i.

KostjumDressmann, Kostym, Strl: 52, Grå

Morris, Kofta, Strl: S, Grå/Röd/VitPolo Ralph Lauren, Shorts, Strl: 36, MörkblåPalestinasjal - döskallar brun och vit

Helt ny med tags halsduk i ull från WHYRED Wiley nypris 1000 kr

1536048794871

Det finns säkert tusentals andra råd att ge. Men jag pratar bara utifrån egen erfarenhet och vad jag har tyckt fungerat för oss- samt vad som inte har fungerat.

All kärlek till er som går genom detta jobbiga/sorgliga/vidriga- men på andra sidan finns det LJUS!

♥ / KLARA

Theory International Trade and Policy Of dbbfqo24135-Ekonomi

ISBN: 9780077126384

Grönkvist / Andersson

McGraw Hill. 2009. 378 s. häftad. 26x19,5cm. Mycket gott skick. Inga noteringar i boken vad jag kan se, bakre pärmen m ngt veck,,

Samfraktar gärna om du köper flera objekt!!

Köp av minst 3 st böcker för totalt över 500 kr = gratis frakt!!