Bil Zega BXZE1101 Leo Röd

LED-belysning infälld Nordlux Renton 47816101 20 W Varmvit Vit

Vet inte om det är själva grejen att varken möjligheten rent kroppsligt eller orken som är i stort sett obefintlig som nån stans är och irriterar min kreativ nerv.

Utomhusmarkbelysning LED Brilliant Aalborg 5.8 W Varmvit Rostfritt stål

Utomhusbelysn. Messina vägg - Frostat glasPoster - Bokstaven D A4 21x30cmErnst Odla Flexibel Spalje Svart, 160 cmSpecialfilter reaktor P3R D EKASTU Sekur 422608 P3 1 st

Nån slags kurbitsinspirerad wallie är det väl i alla fall läge att skära ut och sätta upp som ett firande för att jag förhoppningsvis snart blir fullt rörlig och smärtfri i händer och armar. Det andra är inte lika akut ;).

Behöver FÄRG just nu. Det gråa tar död på min energi men då lobbar mitt inre och överkonsumerar färg i tankarna istället. Märkligt det där med psyket alltså! Men min hjärna verkar ju vara född positiv!

Början på nåt bra.

No drama. Nånting nytt och bättre hoppas jag. För att fortsätta på detta spåret funkar ju inte längre. Ondare, stelare, mer förnekande och ännu mer trötthet.
Min verklighet de senaste månaderna och det senaste året.

Naturlatex Handskar för elektriker Storlek (handskar): 11, XXL EN 388 , EN 60903 Electrosoft classe 0/1000V cat 3 taille 2091907 1 parElastan Monteringshandskar Storlek (handskar): 10, XL EN 388 CAT II FerdyF. Mechanics Extrication-S 1995S 1 parSäkerhetslågskor Honeywell SPORT AERE 43 S1P GråÄggform/Plättform i olika formerSäkerhetslågskor Uvex 1 39 S1 SvartHörselproppar påfyllning 33 dB Engångs Bilsom 303S 1006187 200 parSmartline Brandvarnare 10 års batteritidEhmann LUMEO MOBIL Sladdimmer Svart Brytförmåga (min.) 20 W Bryteffekt (max.) 500 W 1 st

Tack ❤

Min tid är nu

interBär 8122-004.01 LED-sladdimmer Svart AV/På Brytförmåga (min.) 4 W Bryteffekt (max.) 160 W 1 st
Tror jag är där nu. Vågar säga nej, inte slå knut på mig själv fast jag egentligen vill så himla mycket- HELA tiden. Man pratar ju mycket om hållbarhet. Får väl anamma det hållbara sättet lite på mig själv nu också.

Gosedjur Bäver, BlåTepåsar t-sacPanna gjutjärn oval 22 cm

Elmotor för RC-bil borstlös Thrust BL Absima kV (U/min per Volt): 5500 Varv: 10Sändare med pistolgrep Absima CR2S 2,4 GHz Antal kanaler: 2 inkl. mottagare

Men ja, oavsett vad jag själv känner så sitter jag nu här, jobbat för mycket, målat hall och barnrum, borrat och skruvat upp diverse prylar och hyllor  när mannen varit bortrest- och känner mig rätt sliten. För att jag inte gör avkall på något. Lite min melodi, hamnar tillbaka i min känsla av att jag tror att jag är en superwoman (fast lite är jag ändå- känslan måste jag ju i alla fall behålla).

Allt har sin tid. 

Min tid är nu.

Idag tar jag ledigt och återhämtar mig.
Men jobbar på det långsiktiga…

 Reflex 6/14 Ch Switch 2 Carson Modellsport 1 st

Alga Fiskespelet

Poster - Kompass 40x50cmMotraxx X10 Speedcreator 56000 rpmStrykfolie Oracover 21-029-002 (LxB) 2 m x 60 cm Röd (transparent)

Väggdekor väggord väggtext Live every moment Laugh every day
1537437987500

Släpvagnskoppling, svart i metall 1:14, 1:16 Thicon Models 50032 1 stFälgar 1:14 ScaleDrive Lastbil Euro-optik Aluminium 1 parPoster - Take me to Paris 30x40cmReservdel Reely 32805 Kompletta hjulEnkelstege V2A med hållare 1:14 Thicon Models 50164 1 stFördelardrivenhet 1:14 Carson Modellsport 500907610 1 st1:14, 1:16 Thicon Models 50211 1 stKonsten att inte dö 9789197992671

Glamour svart blankBordslampa svart MUNDAKATaklampa svart GUAMHANASKOG Plafond 30 Guld/MC

Jag förstår såklart att alla grunder för separation eller skilsmässor är olika. Det kan ligga otrohet, misshandel, svek eller annat i botten- eller att känslor har suddats ut. Förutsättningarna är givetvis inte enkla, oavsett anledning. För i de flesta fall är konsekvenserna desamma.

Jag får ofta frågan kring vad jag kan rekommendera- utifrån mina egna erfarenheter- dvs detta är inget facit!

Knopp - vit krämfärgadKruka 35 x 35 x 19 cm vit ISEODigital Fiskevåg 0,02-40kg Bagagevåg KöksvågVila - Viesto Keris 2/4 Top, RödEfashion Chana - Blus C51, Blå

Ni kommer aldrig vara på samma plats i separationen. Det måste få ta tid att hitta sitt sätt och sina gränser för relationen. Antingen total tystnad eller behov av att prata.

Only - onlMarika Strap Top, Offvit TofsarVila - Visienna Tahara 3/4 T-shirt, GrönOnly - onlUma LS Crochet Top, Rosa

Skapa en öppen samtalsmiljö för barnet. Inget barn ska behöva känna att det lämnar ut vare sig mamma/pappa om de berättar något. Skapa en trygg miljö istället för att barnet/barnen inte ska våga berätta hur de haft det den senaste veckan. Barn ska inte behöva hamna i lojalitetskonflikter för att de vuxna inte kommer överens!

Vero Moda - vmMalena 3/4 Blouse, MönstradONLY Lara kjol, Flerfärgad

Agera eller säg inte saker i affekt till den andre parten. Det blir sällan bra. Låt det gå några timmar innan du hör av dig vid irritationsmoment. Det går oftast över och är en petitess i det kaos ni är mitt uppe i.

Star Wars Plysch Filt med Luva ljusbrunBody från Petter & Kajsa 68 cl

Masha and The Bear Nattlinne fuchsiaEmoji Kortärmad pyjamas turkosOscar of Sweden Light Blå Plain Skjorta

Oscar of Sweden Middle Blå Plain Skjorta

1536048794871

Det finns säkert tusentals andra råd att ge. Men jag pratar bara utifrån egen erfarenhet och vad jag har tyckt fungerat för oss- samt vad som inte har fungerat.

All kärlek till er som går genom detta jobbiga/sorgliga/vidriga- men på andra sidan finns det LJUS!

♥ / KLARA

BoråsTapeter Tapet Jubileum Funkis 5467 dbbfqo2202-Hem & Trädgård

Rullbredd (cm): 53Rullängd (m): 10,05Passning: StraightRapport (cm): 0,50

Meningen med hela skiten…

AGA AQVIA PET-flaska, 1L (Vit)

1532441709560793915002776162462.jpg

Av en händelse klickade jag hem en bok som följt mig genom hela sommarsemestern ( målet var att läsa ut en bok, inte ens det lyckades jag med…) – Meningen med hela skiten av Nina Åkestam. 4 år efter att den publicerats, och omdiskuterats, blev den min. Min bibel som jag nu rekommenderat många i min närhet.

Sittpuff Sammet Beige PallWeather Report Per 3/4 Pants, Herr, KhakiSandalett Hawaii, Svart

15324212664902228635381886865163.jpg

Shoe the Bear Agnete stövlar, SvartAngulus sandaler, Mörkrosa

Sorel 'Yoot Pac Nylon' vinterstövlar, SvartBarbie, TennisspelareBush Baby Shimmies Mjukdjur NeeshaBarbie Fashionistas Rainbow Sparkle nr 90

Men om det bara var det. För det finns ju en karriär också. Eller ett jobb. Eller bara ett jobb. Det kanske är just där vi alla skiljer oss åt. Att ett jobb bara är ett jobb. Nina skriver just om detta i Kraschen- att vara duktig på allt utom att förstå varför man är det… Och när man går runt med det eviga ordet DUKTIG på näthinnan. Vem tjänar på att jag är duktig? Varför säger jag till mina barn att de är duktiga? För vem? För vad?

 

 • ”Om någon verkar få in orimligt mycket i sitt schema beror det på att något annat tar stryk. Och detta andra är antingen kvaliteten på jobbet, eller den egna hälsan. Många som har varit utbrända vittnar om hur de har gått helt upp i arbetet och inte hunnit med familj och vänner.”
 • ”Personer som är riktigt bra på att säga nej gillar man till och med ännu mer när de gör det, för det känns så naturligt och man uppskattar deras ärlighet”.

BABY Born Interactive SisterEver After High Hat-Tastic Cerise HoodTY Beanie Boos Pierre Rosa sälMaileg Min första Kanin Blå

Boken finns att köpa här.

Vildkatten Classic +300 Educa

Ta hand om er. Vet att vi är flera som dealar med HELA SKITEN.

/Klara

____________________________________________________________________________________________

Meningen med hela skiten- En ”tankebok”

Flipperspel Avengers Barnspel spel flipperBrains - Japanese Garden - BrädspelTärningsset - Gemini Blå-Orange (CHX26452) - Brädspel

But why?

Ja, varför börjar jag blogga igen?

Jag älskar att skriva, väcka tankar och sprida lite färgglad glädje. Jag vill kunna prata om det fina, det jobbiga i en separation, om barnens utveckling, den snyggaste kjolen, karriären- på min plattform och på mina villkor.

Nu känner jag mig redo att fatta tangenterna på nytt. Så vem är jag?

 • Har du något smeknamn?
 • Klara är ju egentligen halva mitt namn. Anna-Klara är hela. Men min bror kallade mig för Bissa när jag var liten.
 • Vad jobbar du med?
 • Ghostbusters: The Board Game brädspel spel
 • Hur ser er familjekonstellation ut?
 • Cubist - BrädspelMultiverktyg "Even steven"Kids Concept Leksaksgodis
 • Vad önskar du dig mest just nu?
 • En lugn sommarledighet med familjen och vänner. En paus fylld av spontanitet.
 • Hur skulle du beskriva din stil?
 • Cars 3 Ultimate Launcher + Blixten Mcqueen - Playset - bilar 3 leksetFårskinn - EKO - grått mörka kanterColeman Bering 6 familjetält. Stabilt, lättmonterat och väldesignat tält.Väggdekor väggtext väggord - FAMILY MAKES THIS HOUSE A HOME
 • Vilken maträtt är din favorit?
 • Jag älskar burrata med rökta körsbärstomater och pistagenötter. Jag föredrar fräscha sallader, franskt som asiatiskt, med mycket smak och grönsaker.
 • Vad sjunger du när du står i duschen?
 • Tar oftast inte så långa duscher men skulle nog vara nån klassiker från Stevie Wonder ”Don’t you worry ‘bout a thing” eller nåt annat från Motown.
 • När ingen ser, vad gör du då?
 • Kanske äter nåt sött eller nåt som definitivt skulle klassas som att småäta mellan målen… Nåt jag borde sluta med mao.
 • Vad stör du dig på hos andra?
 • Poster - Afrika karta ram 40x50cmStövlett Bdk taupe goat, Sand/camel
 • Vad är ditt drömjobb?
 • Larmdekal med Kamera logo
 • Hur balanserar du relationen, personlig tid och föräldraskapet?
 • Skosnören - Stylish sneaker mönstrade 130cm, Brittiska flagganJulpresent glittrig krans plastblomma

Over and out.

Klara