Johnny Was tunika storlek L

Invited blazer strl L House of Lola

Vet inte om det är själva grejen att varken möjligheten rent kroppsligt eller orken som är i stort sett obefintlig som nån stans är och irriterar min kreativ nerv.

Zara Basic, Kavaj, Strl: XL, Grön

HOPE by Ringstrand Söderberg, Kavaj, Strl: Wom-42/Man-52, MörkgråRodebjer, Topp, Strl: 38, Vit/GråHunkydory Essentials, Topp, Strl: L, GråTop Pebbles från Gudrun Sjödén i storlek XL

Nån slags kurbitsinspirerad wallie är det väl i alla fall läge att skära ut och sätta upp som ett firande för att jag förhoppningsvis snart blir fullt rörlig och smärtfri i händer och armar. Det andra är inte lika akut ;).

Behöver FÄRG just nu. Det gråa tar död på min energi men då lobbar mitt inre och överkonsumerar färg i tankarna istället. Märkligt det där med psyket alltså! Men min hjärna verkar ju vara född positiv!

Början på nåt bra.

No drama. Nånting nytt och bättre hoppas jag. För att fortsätta på detta spåret funkar ju inte längre. Ondare, stelare, mer förnekande och ännu mer trötthet.
Min verklighet de senaste månaderna och det senaste året.

Vit och grå-randig kortärmad tröja, topp, t-shirt stl S, Hunkydory, Hunky doryStylein top Appeal small body spets mörkblå trendROSA TOPP MED FRANSAR STL 48-50Acne Studios, Jeans, Strl: 30/34, Man Washitalia, BlåPer una Blus Kort Ärm Storlek 18 (46) Grön ViskosILSE JACOBSEN - mönstad topp - stl M/LOdd Molly, Linne, Strl: S, 7a, Beige/FlerfärgadPeak Performance, Huvtröja, Strl: XS, Svart

Tack ❤

Min tid är nu

NY! BIKINITROSA ODD MOLLY SAFETY POSITION STORLEK 2
Tror jag är där nu. Vågar säga nej, inte slå knut på mig själv fast jag egentligen vill så himla mycket- HELA tiden. Man pratar ju mycket om hållbarhet. Får väl anamma det hållbara sättet lite på mig själv nu också.

Röhnisch, Bikini, Strl: XL, Rosa/FlerfärgadGina Tricot, Baddräkt, Strl: M, LUCY SWIMSUIT, Svart/GuldfärgadKvinnors Azym Zipperhoodie Coat-Grå-(XXL)- Fri frakt

Acne Studios, Shorts, Strl: 36, BeigeDr. Denim, Byxdress, Strl: M, Svart

Men ja, oavsett vad jag själv känner så sitter jag nu här, jobbat för mycket, målat hall och barnrum, borrat och skruvat upp diverse prylar och hyllor  när mannen varit bortrest- och känner mig rätt sliten. För att jag inte gör avkall på något. Lite min melodi, hamnar tillbaka i min känsla av att jag tror att jag är en superwoman (fast lite är jag ändå- känslan måste jag ju i alla fall behålla).

Allt har sin tid. 

Min tid är nu.

Idag tar jag ledigt och återhämtar mig.
Men jobbar på det långsiktiga…

 Linhas & Formas, Byxdress, Strl: M, Svart

Gudrun Sjödén blommor bomull långa romantisk retro vintage str S/M

Aptröja Dam Vit Strlk XXL Hoodies Long SleevedBuddha av Karen ArmstrongPhosphoros. Månadsskrift. 1810-13.

Svensk Damtidning 3 nummer 1949
1537437987500

Gallavanternas svampbokÖRTAGÅRDENS HÄRLIGHETER - Hur man odlar o använder örter o kryddorPierre Schori 2014 Minnet och Elden. Ovärderlig NutidshistoriaHandbok för köksträdgårdenÅngra inget : 7 steg till livet du drömmer om 9789163903175INSTRUKTIONSBOK PV 544From Folly To Follies - Discovering The World Of GardensMazda 626, 1989, verkstadshandbok 4WD

Renault 5, 1985 - 1996, verkstadshandbokBergvalls skolatlas del 1-2, 1945LEKTYR 1974 - 18 nummerHusmodern 1980-24 ABBA Agnetha Fältskog..ABBA Frida Benny

Jag förstår såklart att alla grunder för separation eller skilsmässor är olika. Det kan ligga otrohet, misshandel, svek eller annat i botten- eller att känslor har suddats ut. Förutsättningarna är givetvis inte enkla, oavsett anledning. För i de flesta fall är konsekvenserna desamma.

Jag får ofta frågan kring vad jag kan rekommendera- utifrån mina egna erfarenheter- dvs detta är inget facit!

HEMSLÖJDENS HANDARBETEN första och andra delenSweet! – Desserter och sötsaker av Roy Fares – Förlagsny bok!FÖRSTÅ DIN HUND:Om att fostra hundar av JAN FENNELLbok KATT Kattägarens handbok ICA bokförlag retroSVENSK FOLKKONST Del 2 Bengt Jacobsson 1985

Ni kommer aldrig vara på samma plats i separationen. Det måste få ta tid att hitta sitt sätt och sina gränser för relationen. Antingen total tystnad eller behov av att prata.

Första ridboken - Ingrid AnderssonAvento Fitnessboll 55 cm rosa 41VL-ROZHandbok för guldsmeder Hugo Lindgren 1958

Skapa en öppen samtalsmiljö för barnet. Inget barn ska behöva känna att det lämnar ut vare sig mamma/pappa om de berättar något. Skapa en trygg miljö istället för att barnet/barnen inte ska våga berätta hur de haft det den senaste veckan. Barn ska inte behöva hamna i lojalitetskonflikter för att de vuxna inte kommer överens!

Streams in literatureDe stora slagen , ISBN 978-91-86127-00-8

Agera eller säg inte saker i affekt till den andre parten. Det blir sällan bra. Låt det gå några timmar innan du hör av dig vid irritationsmoment. Det går oftast över och är en petitess i det kaos ni är mitt uppe i.

Matematik 3CSamlade skrifter av Johan Runius. Första - tolfte häftet.

I grunden utan skuld av Viveca Sten, Uppläsare: Anna Maria Käll, LjudbokAntarktis, i hela mänsklighetens intresseL'énergie électromagnétique matérielle et gravitationnelle.

Templets sten föll på Föreningsgatan. Malmö synagoga 100 år.

1536048794871

Det finns säkert tusentals andra råd att ge. Men jag pratar bara utifrån egen erfarenhet och vad jag har tyckt fungerat för oss- samt vad som inte har fungerat.

All kärlek till er som går genom detta jobbiga/sorgliga/vidriga- men på andra sidan finns det LJUS!

♥ / KLARA

UCO Candlelier Lantern Aluminium dbbfqo21635-Lampor

Meningen med hela skiten…

The Ryder Cup - The Players (inb)

1532441709560793915002776162462.jpg

Av en händelse klickade jag hem en bok som följt mig genom hela sommarsemestern ( målet var att läsa ut en bok, inte ens det lyckades jag med…) – Meningen med hela skiten av Nina Åkestam. 4 år efter att den publicerats, och omdiskuterats, blev den min. Min bibel som jag nu rekommenderat många i min närhet.

SE 1946-5 Ingrid Bergman..Skälby..Orm Gudens tempel..Albert Einstein 2005 Tyskland Jubileum förstadagsbrev + maximikort + etceteraEndollarsedel 1934/ Endollarmynt 1921. Amerikabrev/sällsynt 2 cent frimärke.

15324212664902228635381886865163.jpg

Ett danskt frimärke; 4öre; Facit 29bv,omvänd ramMjuka djur av fleece - Gör gosedjur och snuttevänner

Badkar fristående vit CAYMANvidaXL Nätad stängselgrind 289 x 200 cm / 306 x 250 cmlåsbart handtag för altandörrar.5 st SCMT 09 T308 Vändskär / hårdmetallskär / Carbide inserts

Men om det bara var det. För det finns ju en karriär också. Eller ett jobb. Eller bara ett jobb. Det kanske är just där vi alla skiljer oss åt. Att ett jobb bara är ett jobb. Nina skriver just om detta i Kraschen- att vara duktig på allt utom att förstå varför man är det… Och när man går runt med det eviga ordet DUKTIG på näthinnan. Vem tjänar på att jag är duktig? Varför säger jag till mina barn att de är duktiga? För vem? För vad?

 

 • ”Om någon verkar få in orimligt mycket i sitt schema beror det på att något annat tar stryk. Och detta andra är antingen kvaliteten på jobbet, eller den egna hälsan. Många som har varit utbrända vittnar om hur de har gått helt upp i arbetet och inte hunnit med familj och vänner.”
 • ”Personer som är riktigt bra på att säga nej gillar man till och med ännu mer när de gör det, för det känns så naturligt och man uppskattar deras ärlighet”.

Makita DC18RA batteriladdareLASERAVSTÅNDSMÄTARE LASERLINER DISTANCEMASTER 40M blåtooth NYKanalfläkt Diam. 100mmorientalisk fönsterlampa

Boken finns att köpa här.

Ellysen Diskret, Uplight öppen LED Altanbelysning 230V

Ta hand om er. Vet att vi är flera som dealar med HELA SKITEN.

/Klara

____________________________________________________________________________________________

Meningen med hela skiten- En ”tankebok”

KUDDE, PRYDNADSKUDDE, 1900-talets första hälft.vidaXL Odlingslåda 100x100x80 cm furu 19 mmTupperware Micro Deli Dipp

But why?

Ja, varför börjar jag blogga igen?

Jag älskar att skriva, väcka tankar och sprida lite färgglad glädje. Jag vill kunna prata om det fina, det jobbiga i en separation, om barnens utveckling, den snyggaste kjolen, karriären- på min plattform och på mina villkor.

Nu känner jag mig redo att fatta tangenterna på nytt. Så vem är jag?

 • Har du något smeknamn?
 • Klara är ju egentligen halva mitt namn. Anna-Klara är hela. Men min bror kallade mig för Bissa när jag var liten.
 • Vad jobbar du med?
 • LEGO City 3182 Flygplats
 • Hur ser er familjekonstellation ut?
 • LEGO, Byggklossar, Diverse, Ca 100 bitar, FlerfärgadFlip-Flap Pussel med flikar Farm 36 bitar 14271Diinglisar Mus
 • Vad önskar du dig mest just nu?
 • En lugn sommarledighet med familjen och vänner. En paus fylld av spontanitet.
 • Hur skulle du beskriva din stil?
 • Paw Patrol Pennfodral Trippel med innehåll300st svarta Skumpilar, skott, pilar passande Nerf N-strike mm.** Fraktfri** Richmond trendig babynest med öppningsbar fotändan och kuddeBarn sminkbord
 • Vilken maträtt är din favorit?
 • Jag älskar burrata med rökta körsbärstomater och pistagenötter. Jag föredrar fräscha sallader, franskt som asiatiskt, med mycket smak och grönsaker.
 • Vad sjunger du när du står i duschen?
 • Tar oftast inte så långa duscher men skulle nog vara nån klassiker från Stevie Wonder ”Don’t you worry ‘bout a thing” eller nåt annat från Motown.
 • När ingen ser, vad gör du då?
 • Kanske äter nåt sött eller nåt som definitivt skulle klassas som att småäta mellan målen… Nåt jag borde sluta med mao.
 • Vad stör du dig på hos andra?
 • Squishy Shell StoraFlytväst Simväst Batman Simma Bada Sommar Helt Nytt
 • Vad är ditt drömjobb?
 • Gant piké strlk XXL
 • Hur balanserar du relationen, personlig tid och föräldraskapet?
 • GANT, T-shirt, Strl: XL, Vit/BlåEton, Skjorta, Strl: 40, Blå/Vit/Svart

Over and out.

Klara