Avloppsrensare i Plast

Outwell Goya Folding Chair (2019)

Vet inte om det är själva grejen att varken möjligheten rent kroppsligt eller orken som är i stort sett obefintlig som nån stans är och irriterar min kreativ nerv.

Outwell Side Panel for Day Shelter L (2019)

Nordisk Alfheim 12.6 Zip-In-Floor (2019)Helsport Lofoten Superlight 3 Tent blåHilleberg Pinnpåse (2019)Therm-a-Rest Parsec 20 Sleeping Bag Regular Gul

Nån slags kurbitsinspirerad wallie är det väl i alla fall läge att skära ut och sätta upp som ett firande för att jag förhoppningsvis snart blir fullt rörlig och smärtfri i händer och armar. Det andra är inte lika akut ;).

Behöver FÄRG just nu. Det gråa tar död på min energi men då lobbar mitt inre och överkonsumerar färg i tankarna istället. Märkligt det där med psyket alltså! Men min hjärna verkar ju vara född positiv!

Början på nåt bra.

No drama. Nånting nytt och bättre hoppas jag. För att fortsätta på detta spåret funkar ju inte längre. Ondare, stelare, mer förnekande och ännu mer trötthet.
Min verklighet de senaste månaderna och det senaste året.

Therm-a-Rest ProLite Regular PoppyPrimus CampFire Plate (2019)AustriAlpin Fischer AB300T Injection MortarEdelrid SE Emperor Rope 9,8mm 50m Snow/IcemintCamp Tri Cam Dyneema Set 0.5-2.0Metolius Super Chalk 2,5 ounce (70 gram)Calazo Pohjois-Karjala 1:25.000Eagle Creek Cargo Hauler Rolling Duffel 120l blå/asphalt (2019)

Tack ❤

Min tid är nu

Osprey Ultralight Washbag Roll Electric Lime (2019)
Tror jag är där nu. Vågar säga nej, inte slå knut på mig själv fast jag egentligen vill så himla mycket- HELA tiden. Man pratar ju mycket om hållbarhet. Får väl anamma det hållbara sättet lite på mig själv nu också.

Aclima LightWool Beanie Insignia Blå (2019)Prana E.C.O. Yoga Mat Cosmo SosaUllhalsduk/ tubhalsduk i ull/ ulltubhalsduk/ ullsjal/ cirkelhalsduk/vit/wool

Ärmlös figursydd röd klänning från KUS, dragkedja fram, linne, stl 40Lång tunika i lurex

Men ja, oavsett vad jag själv känner så sitter jag nu här, jobbat för mycket, målat hall och barnrum, borrat och skruvat upp diverse prylar och hyllor  när mannen varit bortrest- och känner mig rätt sliten. För att jag inte gör avkall på något. Lite min melodi, hamnar tillbaka i min känsla av att jag tror att jag är en superwoman (fast lite är jag ändå- känslan måste jag ju i alla fall behålla).

Allt har sin tid. 

Min tid är nu.

Idag tar jag ledigt och återhämtar mig.
Men jobbar på det långsiktiga…

 Filippa K, Tröja, Strl: XL, Grå/Svart

Mini Prosecco Bordsbelysning

Snygg Klänning stl 54/56Underbar Masai tunika strl SGivenchy lång röd klänning maxi small t-shirt

SVART POLKA DOT TOPP STL 56-58
1537437987500

Odd Molly, Blus, Strl: 4, Vit, BomullGudrun Sjödén, Tunika, Strl: XL, Grön/VitWolford, Kjol, Strl: L, SvartSpao, Skinnkjol, Strl: M, SvartGudrun Sjödén, Byxor, Strl: XXL, VinrödBy Malene Birger marinblå byxor Modell: Teodosio Stl 36.(kraftigare tyg, bomull)Snygg Topp stl 50/52Flash Jeans, Jeans, Strl: 36/34, Hanna, Ljusblå

ActiveWear, Jeans, Strl: 32, Mörkblå NyaGanni, Topp, Strl: XS, Beige/VitNya oanvända mörkblåa Jeans från Diabless of Sweden stl.40 slutsålda ombloggadeILSE JACOBSEN - mönstad topp - stl M/L

Jag förstår såklart att alla grunder för separation eller skilsmässor är olika. Det kan ligga otrohet, misshandel, svek eller annat i botten- eller att känslor har suddats ut. Förutsättningarna är givetvis inte enkla, oavsett anledning. För i de flesta fall är konsekvenserna desamma.

Jag får ofta frågan kring vad jag kan rekommendera- utifrån mina egna erfarenheter- dvs detta är inget facit!

Damtröja Sweatshirt Svart Strlk 3XLDaisy Grace, Baddräkt, Strl: XL, Vit/MintgrönBy Malina Baddräkt scampi stl sDamtröja Sweatshirt Rosa Strlk 5XLIcebreaker merino underställströja. Långärmad. Oanvänd i låda. Stl XL, Cerise

Ni kommer aldrig vara på samma plats i separationen. Det måste få ta tid att hitta sitt sätt och sina gränser för relationen. Antingen total tystnad eller behov av att prata.

H&M, Hängselbyxor, Strl: 38, BlåLärobok i gamla tidens historia - Gustaf Victor SchotteAnatomibok Dr C Heitzmann Descreptive und Topographische Anatomie 1890

Skapa en öppen samtalsmiljö för barnet. Inget barn ska behöva känna att det lämnar ut vare sig mamma/pappa om de berättar något. Skapa en trygg miljö istället för att barnet/barnen inte ska våga berätta hur de haft det den senaste veckan. Barn ska inte behöva hamna i lojalitetskonflikter för att de vuxna inte kommer överens!

FÄLTFLORA Björn Ursing Färgserien 16:e rev. uppl.ÖRTAGÅRDENS HÄRLIGHETER - Hur man odlar o använder örter o kryddor

Agera eller säg inte saker i affekt till den andre parten. Det blir sällan bra. Låt det gå några timmar innan du hör av dig vid irritationsmoment. Det går oftast över och är en petitess i det kaos ni är mitt uppe i.

Monaco Tidningsurklipp Caroline Albert Stephanie Charlotte CDesigning interfaces - 2nd Edition

Teknisk referensbok för Mopar - Chrysler Torqueflite Automatlåda 1959Ostwald Wilhelm : Der energetische imperativ.On stage - 200 years of great theatrical personalities

Det Nästa Stora Världsatlas, 1964

1536048794871

Det finns säkert tusentals andra råd att ge. Men jag pratar bara utifrån egen erfarenhet och vad jag har tyckt fungerat för oss- samt vad som inte har fungerat.

All kärlek till er som går genom detta jobbiga/sorgliga/vidriga- men på andra sidan finns det LJUS!

♥ / KLARA

Poster ishav, 50x70 cm dbbfqo20802-Natur & Landskap

Produktnummer: 7544608

Mycket trevlig fotoreproduktion tryckt på HP 190gr fotopapper
med åldersbeständigt arkivbläck(Bleknar inte över tiden)
Tryckt och tillverkad i Sverige av svenskt företag.
Vi erbjuder denna bild i 7 olika storlekar, sök på namnet så hittar du dom andra storlekarna.
Obs, vi säljer bara prints som vi själva tillverkar, inga billiga kopior.

Meningen med hela skiten…

SE 5 st från 1945

1532441709560793915002776162462.jpg

Av en händelse klickade jag hem en bok som följt mig genom hela sommarsemestern ( målet var att läsa ut en bok, inte ens det lyckades jag med…) – Meningen med hela skiten av Nina Åkestam. 4 år efter att den publicerats, och omdiskuterats, blev den min. Min bibel som jag nu rekommenderat många i min närhet.

Scandinavian Folklore vol. III av Laila DuranMetal Techniques for Craftsmen: A Basic Manual for Craftsmen on the Methods ofFRÅN BYATJUR TILL GENTEKNIK Jan Rendel 2003

15324212664902228635381886865163.jpg

LCHF & KBT HelhetsmetodenBurlövs kommun Historia och Beskrivning

Bli ditt bästa jag - skapa framgång i ditt livPRATUANG EMJAROEN His Life and Artistic Works 1962-1990The itinerants. Society for circulating art exhibitions.Tankar - Elevlicens - Digitalt - Filosofi 1 och 2

Men om det bara var det. För det finns ju en karriär också. Eller ett jobb. Eller bara ett jobb. Det kanske är just där vi alla skiljer oss åt. Att ett jobb bara är ett jobb. Nina skriver just om detta i Kraschen- att vara duktig på allt utom att förstå varför man är det… Och när man går runt med det eviga ordet DUKTIG på näthinnan. Vem tjänar på att jag är duktig? Varför säger jag till mina barn att de är duktiga? För vem? För vad?

 

 • ”Om någon verkar få in orimligt mycket i sitt schema beror det på att något annat tar stryk. Och detta andra är antingen kvaliteten på jobbet, eller den egna hälsan. Många som har varit utbrända vittnar om hur de har gått helt upp i arbetet och inte hunnit med familj och vänner.”
 • ”Personer som är riktigt bra på att säga nej gillar man till och med ännu mer när de gör det, för det känns så naturligt och man uppskattar deras ärlighet”.

EXPOSE SAMHÄLLSKUNSKAP 1a1 aktiv (ISBN 978-91-47-10356-0)Deadhouse Gates - Steven EriksonVi reser och lär - Martin NauclérSagan om Isfolket

Boken finns att köpa här.

Årets Idrott 1968 (strömbergs)

Ta hand om er. Vet att vi är flera som dealar med HELA SKITEN.

/Klara

____________________________________________________________________________________________

Meningen med hela skiten- En ”tankebok”

Programmering i Standard FORTRAN (Svårfunnen)Damernas Värld 1955-29 Coca-Cola..Marilyn Monroe..Liz TaylorBREV FRÅN CAMERUN TILL SUDAN. 1958.ANK ST

But why?

Ja, varför börjar jag blogga igen?

Jag älskar att skriva, väcka tankar och sprida lite färgglad glädje. Jag vill kunna prata om det fina, det jobbiga i en separation, om barnens utveckling, den snyggaste kjolen, karriären- på min plattform och på mina villkor.

Nu känner jag mig redo att fatta tangenterna på nytt. Så vem är jag?

 • Har du något smeknamn?
 • Klara är ju egentligen halva mitt namn. Anna-Klara är hela. Men min bror kallade mig för Bissa när jag var liten.
 • Vad jobbar du med?
 • Samling gamla VINJETT-FDC - FRAKTFRITT!
 • Hur ser er familjekonstellation ut?
 • Husmodern 1976-24 Roger Moore Tony Curtis..Monica ZetterlundBoråstapeter Falsterbo Birds4 Väggkrokar Stilren Design Rostfritt Stål 45 x 180 mm
 • Vad önskar du dig mest just nu?
 • En lugn sommarledighet med familjen och vänner. En paus fylld av spontanitet.
 • Hur skulle du beskriva din stil?
 • HELT NY REV PORTTELEFON MED FÄRG KAMERA OCH FÄRG SKÄRM (FÖR VILLA)Rörelsedetektor larm larmpanel sirenHILTI PA 910 LASER TILLBEHÖRNya Påslakan och örngott
 • Vilken maträtt är din favorit?
 • Jag älskar burrata med rökta körsbärstomater och pistagenötter. Jag föredrar fräscha sallader, franskt som asiatiskt, med mycket smak och grönsaker.
 • Vad sjunger du när du står i duschen?
 • Tar oftast inte så långa duscher men skulle nog vara nån klassiker från Stevie Wonder ”Don’t you worry ‘bout a thing” eller nåt annat från Motown.
 • När ingen ser, vad gör du då?
 • Kanske äter nåt sött eller nåt som definitivt skulle klassas som att småäta mellan målen… Nåt jag borde sluta med mao.
 • Vad stör du dig på hos andra?
 • 2 Nya Lampskärmar La Plata Tyget från Svenskt Tenn Josef FrankMini Rodini nytt örngott med delfiner!
 • Vad är ditt drömjobb?
 • Reseadapter Universal UK US AU EU till Svensk
 • Hur balanserar du relationen, personlig tid och föräldraskapet?
 • Tupperware till ugn/mikron UltraPro 1,5 l nyHasbro spelande hus 2014

Over and out.

Klara