Vinglas (Bägare), Dödskalle, glitter

T-Shirt för Vuxna med texten "FLOSS LIKE A BOSS"

Vet inte om det är själva grejen att varken möjligheten rent kroppsligt eller orken som är i stort sett obefintlig som nån stans är och irriterar min kreativ nerv.

Solglasögon, "Sport" (Model9)

HYpoid 124 ArbetshandskeResekitTräninghandskar Frontier SvartKlotång

Nån slags kurbitsinspirerad wallie är det väl i alla fall läge att skära ut och sätta upp som ett firande för att jag förhoppningsvis snart blir fullt rörlig och smärtfri i händer och armar. Det andra är inte lika akut ;).

Behöver FÄRG just nu. Det gråa tar död på min energi men då lobbar mitt inre och överkonsumerar färg i tankarna istället. Märkligt det där med psyket alltså! Men min hjärna verkar ju vara född positiv!

Början på nåt bra.

No drama. Nånting nytt och bättre hoppas jag. För att fortsätta på detta spåret funkar ju inte längre. Ondare, stelare, mer förnekande och ännu mer trötthet.
Min verklighet de senaste månaderna och det senaste året.

Glasögon vid Mörkerkörning och DimmaOrtovox Badger Safety BlåSalomon Part 1X2 Touring Brakes G100Helsport Pasvik 6-8 Outertent + Pole grönHilleberg Akto Grön (2019)Hilleberg Kaitum 2 Grön (2019)Exped Orion II Extreme GrönExped Mat Sheet Duo

Tack ❤

Min tid är nu

Hilleberg Anjan 3 Tent Röd (2019)
Tror jag är där nu. Vågar säga nej, inte slå knut på mig själv fast jag egentligen vill så himla mycket- HELA tiden. Man pratar ju mycket om hållbarhet. Får väl anamma det hållbara sättet lite på mig själv nu också.

CAMPZ Replacement Rubber Cord 2,2mm/10m (2019)Nordisk Selma -8° Sleeping Bag XL (2019)Stanley Adventure Lunch Cooler 14.1L Grön (2019)

Edelrid 37438 Belay Kit with Bulletproof Triple icemintEdelrid Swift Pro Dry Rope 8,9mm 40m oasis

Men ja, oavsett vad jag själv känner så sitter jag nu här, jobbat för mycket, målat hall och barnrum, borrat och skruvat upp diverse prylar och hyllor  när mannen varit bortrest- och känner mig rätt sliten. För att jag inte gör avkall på något. Lite min melodi, hamnar tillbaka i min känsla av att jag tror att jag är en superwoman (fast lite är jag ändå- känslan måste jag ju i alla fall behålla).

Allt har sin tid. 

Min tid är nu.

Idag tar jag ledigt och återhämtar mig.
Men jobbar på det långsiktiga…

 Moon Climbing S7 Musette MIS Petrol Blå

Uppladdningsbar hårtrimmer för småbarn

Petzl Crochlamp L - HjälmclipsKari Traa Røthe Bag CoastVAUDE Kids Bobby Toiletry Bag radiate blå

HF Compact Classic Throwbag 20 m/8 mm
1537437987500

Swimmrunners Support Pull Belt Cord 3m Neon GrönSvart kort Klänning, nyår stl MMASAI GYRILD TUNIC/ HELT NY/ STL. L/ NYPRIS 899 KRSnygg figursydd grön olivgrön brun klänning från Jyothi strl XXL ny med tagsNY Klänning stl 54Klänning Svart Långärmad Svart Strlk 36 (L)Marina Kaneva Plus Kortärmad tunika Storlek 16 (44) BlåThe Masai Clothing Company, Blus, Strl: XL, Grå/Svart

UNDERBAR GUDRUN SJÖDEN TUNIKA KLÄNNING LILA / VINRÖD stl XL XXL se måttArmani Jeans, Manchesterkjol, Strl: 44, SvartFilippa K fri frakt olivgrön kjol business kortkort grön oliv militärgrön MBYXA STL 27/28 CA 52/54

Jag förstår såklart att alla grunder för separation eller skilsmässor är olika. Det kan ligga otrohet, misshandel, svek eller annat i botten- eller att känslor har suddats ut. Förutsättningarna är givetvis inte enkla, oavsett anledning. För i de flesta fall är konsekvenserna desamma.

Jag får ofta frågan kring vad jag kan rekommendera- utifrån mina egna erfarenheter- dvs detta är inget facit!

SIR Of Sweden, Kavaj, Strl: 46, Mörkblå/Vit, LinneOdd Molly, Topp, Strl: M, 750, Vit2 DELAD BLUS INNE STL XXLStylein top Appeal small body spets mörkblå trendMonki kattjeans blå jeans med katter på knäna boyfriend hög midja stl 30

Ni kommer aldrig vara på samma plats i separationen. Det måste få ta tid att hitta sitt sätt och sina gränser för relationen. Antingen total tystnad eller behov av att prata.

Skinny Jeans Stretch Pencil Pants Gul Strlk SHandvirkad lång nättröja med huva i storlek L/XLHouse of Lola, Jeans, Strl: S, Mörkblå

Skapa en öppen samtalsmiljö för barnet. Inget barn ska behöva känna att det lämnar ut vare sig mamma/pappa om de berättar något. Skapa en trygg miljö istället för att barnet/barnen inte ska våga berätta hur de haft det den senaste veckan. Barn ska inte behöva hamna i lojalitetskonflikter för att de vuxna inte kommer överens!

Treggings, Strl: L/XL, BlåLip service shorts, randiga, svarta, stl. S

Agera eller säg inte saker i affekt till den andre parten. Det blir sällan bra. Låt det gå några timmar innan du hör av dig vid irritationsmoment. Det går oftast över och är en petitess i det kaos ni är mitt uppe i.

By Malene Birger, Byxdress, Strl: M, Barny, SvartGrön festlig jumpsuit

Mitt liv med Selma Lagerlöf I+II (komplettTUSEN OCH EN NATT I-IV(4), Arabiska berättelser 1927 MKWhitney Houston, En mors berättelse, Cissy Houston

Pierre Schori 2014 Minnet och Elden. Ovärderlig Nutidshistoria

1536048794871

Det finns säkert tusentals andra råd att ge. Men jag pratar bara utifrån egen erfarenhet och vad jag har tyckt fungerat för oss- samt vad som inte har fungerat.

All kärlek till er som går genom detta jobbiga/sorgliga/vidriga- men på andra sidan finns det LJUS!

♥ / KLARA

2 200x135 cm 2-delars grön bäddset dbbfqo20535-Sängkläder

Produktnummer: 8865721

Elegant påslakanset bestående av 2 örngott och 2 påslakan inklusive dragkedja. För mysiga och vilsamma stunder. I 100% polyester.

Meningen med hela skiten…

Helt ny Absolut Java sixth edition Savitch

1532441709560793915002776162462.jpg

Av en händelse klickade jag hem en bok som följt mig genom hela sommarsemestern ( målet var att läsa ut en bok, inte ens det lyckades jag med…) – Meningen med hela skiten av Nina Åkestam. 4 år efter att den publicerats, och omdiskuterats, blev den min. Min bibel som jag nu rekommenderat många i min närhet.

Livet din spegel 9789185132782Varat och medvetandet - En introduktion till metafysiken i Martinus KosmologiOn stage - 200 years of great theatrical personalities

15324212664902228635381886865163.jpg

Asien stor reliefkartaFLAMSKVÄVNADER I SKÅNE AV ERNST FISCHER. BOKFÖRLAGET CORONA , LUND 1962.

HALM OCH SÄVMODELLER Erland Borglund + HANDLEDNING I HALM Bertil RodinGATEAUS BRÖDBOK Claes Christenson 1998Hunden i arbete - Sök för tävling och aktivering -Git Jering10 år På Stan. En jubileumsbok från Dagens Nyheter.

Men om det bara var det. För det finns ju en karriär också. Eller ett jobb. Eller bara ett jobb. Det kanske är just där vi alla skiljer oss åt. Att ett jobb bara är ett jobb. Nina skriver just om detta i Kraschen- att vara duktig på allt utom att förstå varför man är det… Och när man går runt med det eviga ordet DUKTIG på näthinnan. Vem tjänar på att jag är duktig? Varför säger jag till mina barn att de är duktiga? För vem? För vad?

 

 • ”Om någon verkar få in orimligt mycket i sitt schema beror det på att något annat tar stryk. Och detta andra är antingen kvaliteten på jobbet, eller den egna hälsan. Många som har varit utbrända vittnar om hur de har gått helt upp i arbetet och inte hunnit med familj och vänner.”
 • ”Personer som är riktigt bra på att säga nej gillar man till och med ännu mer när de gör det, för det känns så naturligt och man uppskattar deras ärlighet”.

Dansa med hästar - Klaus Ferdinand HempflingLars-Erik Litsfeldt - Ät fet mat Bli frisk med LCHFSandpappret FN-Bat 64 M nr. 1-6 1977De stora slagen , ISBN 978-91-86127-00-8

Boken finns att köpa här.

KBT

Ta hand om er. Vet att vi är flera som dealar med HELA SKITEN.

/Klara

____________________________________________________________________________________________

Meningen med hela skiten- En ”tankebok”

L.A. Jägerskiöld-Gustaf Kolthoff: Norden fåglar 1-2. Text +IDUN jubileumsskrift 1907Left Brain, Right Brain.

But why?

Ja, varför börjar jag blogga igen?

Jag älskar att skriva, väcka tankar och sprida lite färgglad glädje. Jag vill kunna prata om det fina, det jobbiga i en separation, om barnens utveckling, den snyggaste kjolen, karriären- på min plattform och på mina villkor.

Nu känner jag mig redo att fatta tangenterna på nytt. Så vem är jag?

 • Har du något smeknamn?
 • Klara är ju egentligen halva mitt namn. Anna-Klara är hela. Men min bror kallade mig för Bissa när jag var liten.
 • Vad jobbar du med?
 • Reseguider Michelin The Grön Guide Montreal & Quebec City + karta
 • Hur ser er familjekonstellation ut?
 • Naval Warfare - An International Encyclopedia - 3 volymerDamernas Värld 1987-43 Linus Och Niclas WahlgrenHusmodern 1932-9 Elisabeth Frisk.Lennart O Karin Nissvandt
 • Vad önskar du dig mest just nu?
 • En lugn sommarledighet med familjen och vänner. En paus fylld av spontanitet.
 • Hur skulle du beskriva din stil?
 • DANMARK POSTFRISKA XX ENKELMÄRKEN DROTTNING MARGARETHENakke 1981, sarjakuvalehti, finska serietidningar, 42 st, very rare!Retro NY FOND TAPET Engelsk Vaktpost 86X220cm från 1975-82 Orig.förp. Oöppnad4 Väggkrokar krokar Stilren Design Rostfritt Stål 45 x 180mm
 • Vilken maträtt är din favorit?
 • Jag älskar burrata med rökta körsbärstomater och pistagenötter. Jag föredrar fräscha sallader, franskt som asiatiskt, med mycket smak och grönsaker.
 • Vad sjunger du när du står i duschen?
 • Tar oftast inte så långa duscher men skulle nog vara nån klassiker från Stevie Wonder ”Don’t you worry ‘bout a thing” eller nåt annat från Motown.
 • När ingen ser, vad gör du då?
 • Kanske äter nåt sött eller nåt som definitivt skulle klassas som att småäta mellan målen… Nåt jag borde sluta med mao.
 • Vad stör du dig på hos andra?
 • Dewalt DT7948 bitssatsTorsion . Inkl. momsBosch auger träborr 24mm *nytt*
 • Vad är ditt drömjobb?
 • Diamantslipskål till festool
 • Hur balanserar du relationen, personlig tid och föräldraskapet?
 • ( Väggdekor, Väggord ) Home is where love resides STORLED Flashlight T6 10000 Lumens Super Bright Waterproof 5 Modes Torch

Over and out.

Klara