Matta Cross Svart 60X90 CM

Spegel i svart, yttermått 172x87 cm

Vet inte om det är själva grejen att varken möjligheten rent kroppsligt eller orken som är i stort sett obefintlig som nån stans är och irriterar min kreativ nerv.

2 bäddset blank satin 200x150 cm 6-delars gul

Joseph Joseph brödkavel multifärg justerbar 42 cm40 Vakuumpåsar-olika dimensioner962,964 Stolar med svarta pu sitsar 595:- st/Poster snöväder i New York, 50x70 cm

Nån slags kurbitsinspirerad wallie är det väl i alla fall läge att skära ut och sätta upp som ett firande för att jag förhoppningsvis snart blir fullt rörlig och smärtfri i händer och armar. Det andra är inte lika akut ;).

Behöver FÄRG just nu. Det gråa tar död på min energi men då lobbar mitt inre och överkonsumerar färg i tankarna istället. Märkligt det där med psyket alltså! Men min hjärna verkar ju vara född positiv!

Början på nåt bra.

No drama. Nånting nytt och bättre hoppas jag. För att fortsätta på detta spåret funkar ju inte längre. Ondare, stelare, mer förnekande och ännu mer trötthet.
Min verklighet de senaste månaderna och det senaste året.

Poster Yacht Ranger 50x70cmPoster asiatiska taxicyklar, 50x70 cmPoster vattenfall och höstlöv, 50x70 cmPoster båt i ishav, 50x70 cmPoster gammalt stenbrott, 50x70 cmPoster folkvagnsbuss, 50x70 cmPoster Minots ledge lighthouse 1860 format, 100x150cmPoster New York skyline natt, 50x50 cm

Tack ❤

Min tid är nu

poster överlastad lastbil, 100x125 cm
Tror jag är där nu. Vågar säga nej, inte slå knut på mig själv fast jag egentligen vill så himla mycket- HELA tiden. Man pratar ju mycket om hållbarhet. Får väl anamma det hållbara sättet lite på mig själv nu också.

Poster bubblor med färg, 50x70 cm566.961.630. Bord + 2 Stolar med ek sits/2550:-Poster Oljefärgar i vatten format, 40x50cm

Eppicotispai Ostgaffel 65x25 mmDörrstopp Gul (1st)

Men ja, oavsett vad jag själv känner så sitter jag nu här, jobbat för mycket, målat hall och barnrum, borrat och skruvat upp diverse prylar och hyllor  när mannen varit bortrest- och känner mig rätt sliten. För att jag inte gör avkall på något. Lite min melodi, hamnar tillbaka i min känsla av att jag tror att jag är en superwoman (fast lite är jag ändå- känslan måste jag ju i alla fall behålla).

Allt har sin tid. 

Min tid är nu.

Idag tar jag ledigt och återhämtar mig.
Men jobbar på det långsiktiga…

 BABBLARNA Bäddset Junior - Vi Flyger

Poster Vattenfall 53x158cm

Fortnite GympapåsarLeksaksmobil med ljudPersonlig napphållare med namn - "Veggie"

100 plastknappar blommor - 15 mm
1537437987500

Tillitens väg : konsten att lita på livet 9789198350104Capodaster, Capo, BarréklämmaIntex Badmadrass Double Lounge 198x160 cm 56897EUÖlglas StandardLiten handväska saffiano svartT-shirt - I’m The Boss - HERRBalaclava Skidmask Döskalle TaggtrådSportbälte

Airwheel X6 VitHolmenkol Grip Grön -6/-20Hilleberg Nallo 4 Sand (2019)Hilleberg Kaitum 2 Grön (2019)

Jag förstår såklart att alla grunder för separation eller skilsmässor är olika. Det kan ligga otrohet, misshandel, svek eller annat i botten- eller att känslor har suddats ut. Förutsättningarna är givetvis inte enkla, oavsett anledning. För i de flesta fall är konsekvenserna desamma.

Jag får ofta frågan kring vad jag kan rekommendera- utifrån mina egna erfarenheter- dvs detta är inget facit!

Therm-a-Rest NeoAir Torrent Air PumpRobens Voyager 3EX TentOutwell Memory Pillow (2019)Primus CampFire Plate (2019)AustriAlpin Tuber Standard Belay Device bronze-brun anodized

Ni kommer aldrig vara på samma plats i separationen. Det måste få ta tid att hitta sitt sätt och sina gränser för relationen. Antingen total tystnad eller behov av att prata.

AustriAlpin Finger Tape 2cm x 10m grönKlättermusen Bor 3.0 Bag 13l HoneyEagle Creek Specter eCube M brilliant blå (2019)

Skapa en öppen samtalsmiljö för barnet. Inget barn ska behöva känna att det lämnar ut vare sig mamma/pappa om de berättar något. Skapa en trygg miljö istället för att barnet/barnen inte ska våga berätta hur de haft det den senaste veckan. Barn ska inte behöva hamna i lojalitetskonflikter för att de vuxna inte kommer överens!

Head Bio Defog (2019)Svart kort Klänning, nyår stl M

Agera eller säg inte saker i affekt till den andre parten. Det blir sällan bra. Låt det gå några timmar innan du hör av dig vid irritationsmoment. Det går oftast över och är en petitess i det kaos ni är mitt uppe i.

GOZZIP 3/4 ärm tunika Storlek M Gul SpetsSnygg Svart Klänning stl 54/56

Röd blå lila tunika klänning Indiska stl 42, NY!Marks&spencer 1 Skjorta Kortärmad Storlek 22 (50) Brun 100% LinnéMarlboro Classics, Kortärmad Skjorta, Strl: 42, Grå

Wolford, Kjol, Strl: L, Svart

1536048794871

Det finns säkert tusentals andra råd att ge. Men jag pratar bara utifrån egen erfarenhet och vad jag har tyckt fungerat för oss- samt vad som inte har fungerat.

All kärlek till er som går genom detta jobbiga/sorgliga/vidriga- men på andra sidan finns det LJUS!

♥ / KLARA

Poster - I love you No.3 21x30cm dbbfqo19702-Posters

Produktnummer: 9453460

Snygg och stilren poster med texten I love you i snyggt typsnitt och snygg design.

Stilren textposter som passar alla hemmets väggar eller varför inte till ett snyggt tavelkollage.

Snyggt att kombinera med andra posters och prints.

Tryckt på högkvalitativt, obestruket papper som håller länge.

Ram ingår ej.

Storlek: 21x30cm

Poster, Affisch, Print, Prints

Meningen med hela skiten…

River island, svart skinnkjol (fejk), strl 8/34

1532441709560793915002776162462.jpg

Av en händelse klickade jag hem en bok som följt mig genom hela sommarsemestern ( målet var att läsa ut en bok, inte ens det lyckades jag med…) – Meningen med hela skiten av Nina Åkestam. 4 år efter att den publicerats, och omdiskuterats, blev den min. Min bibel som jag nu rekommenderat många i min närhet.

Carin Wester, kostymbyxa, Grå storlek SSamsøe & Samsøe, Topp, Strl: M, Emaj Top AOP 3632, Svart/VitV-ringad topp i ekologisk bambu stl XXL (vit)

15324212664902228635381886865163.jpg

Dam Topp/Tröja Marinblå Strlk 4XLLinne/Topp Rosor Svart Strlk M

Vamlingbolaget, svart-vit-randigt linne, storlek smallIndiska, Tights, Strl: L, VitAfrodisiac leggings ODD MOLLY. Nya! Storlek 1Ärmlös Jumpsuit Bodycon Kaki XL

Men om det bara var det. För det finns ju en karriär också. Eller ett jobb. Eller bara ett jobb. Det kanske är just där vi alla skiljer oss åt. Att ett jobb bara är ett jobb. Nina skriver just om detta i Kraschen- att vara duktig på allt utom att förstå varför man är det… Och när man går runt med det eviga ordet DUKTIG på näthinnan. Vem tjänar på att jag är duktig? Varför säger jag till mina barn att de är duktiga? För vem? För vad?

 

 • ”Om någon verkar få in orimligt mycket i sitt schema beror det på att något annat tar stryk. Och detta andra är antingen kvaliteten på jobbet, eller den egna hälsan. Många som har varit utbrända vittnar om hur de har gått helt upp i arbetet och inte hunnit med familj och vänner.”
 • ”Personer som är riktigt bra på att säga nej gillar man till och med ännu mer när de gör det, för det känns så naturligt och man uppskattar deras ärlighet”.

SVARTA HAREM BYXOR 52 - 54HATT-STUGAN Elsa BeskowCAJUS JULIUS CÆSAR DEL 1 & 2 Georg Brandes 1918-19ÖRTAGÅRDENS HÄRLIGHETER - Hur man odlar o använder örter o kryddor

Boken finns att köpa här.

MAT & KLIMAT Johanna Björklund Pär Holmgren Susanne Johansson 2008

Ta hand om er. Vet att vi är flera som dealar med HELA SKITEN.

/Klara

____________________________________________________________________________________________

Meningen med hela skiten- En ”tankebok”

Ford, Mercury, Lincoln verkstadshandbok 1985Gräset vajar på menadargravenVerkstadshandbok Fiat 500 1957 - 1973

But why?

Ja, varför börjar jag blogga igen?

Jag älskar att skriva, väcka tankar och sprida lite färgglad glädje. Jag vill kunna prata om det fina, det jobbiga i en separation, om barnens utveckling, den snyggaste kjolen, karriären- på min plattform och på mina villkor.

Nu känner jag mig redo att fatta tangenterna på nytt. Så vem är jag?

 • Har du något smeknamn?
 • Klara är ju egentligen halva mitt namn. Anna-Klara är hela. Men min bror kallade mig för Bissa när jag var liten.
 • Vad jobbar du med?
 • KEJSARSNITTSBOKEN Malin Alfvén mfl 1996
 • Hur ser er familjekonstellation ut?
 • Husmodern 1983-39 ABBA..Monica Zetterlund..Tor IsedalHvar 8 Dag 1931-45 G Vollrath Eiserman.Torup Henriette CoyetThis is the American Pit Bull Terrier (På engelska)
 • Vad önskar du dig mest just nu?
 • En lugn sommarledighet med familjen och vänner. En paus fylld av spontanitet.
 • Hur skulle du beskriva din stil?
 • Hurry Curry och 90 andra indiska recept (Lotta Voltaire)Sävedalens kyrka** GUNNAR WALL : Konspiration OLOF PALME **Niccole Ronsard - Fri från Celluliter /få en fast slät och v
 • Vilken maträtt är din favorit?
 • Jag älskar burrata med rökta körsbärstomater och pistagenötter. Jag föredrar fräscha sallader, franskt som asiatiskt, med mycket smak och grönsaker.
 • Vad sjunger du när du står i duschen?
 • Tar oftast inte så långa duscher men skulle nog vara nån klassiker från Stevie Wonder ”Don’t you worry ‘bout a thing” eller nåt annat från Motown.
 • När ingen ser, vad gör du då?
 • Kanske äter nåt sött eller nåt som definitivt skulle klassas som att småäta mellan målen… Nåt jag borde sluta med mao.
 • Vad stör du dig på hos andra?
 • Bok om de vita bussarna under Andra VärldskrigetFN:s säkerhetsråd i rättens tjänst
 • Vad är ditt drömjobb?
 • TRILOGIN OM HÄRSKARRINGEN J.R.R. Tolkien 1982
 • Hur balanserar du relationen, personlig tid och föräldraskapet?
 • Stora JulbokenJakt, fiske, Vilt och Fisk kokboken, Massor av recept, många fina bilder

Over and out.

Klara