Poster äldre flygplan, 50x70 cm

Tala Performance Bakform med lös botten 25 cm

Vet inte om det är själva grejen att varken möjligheten rent kroppsligt eller orken som är i stort sett obefintlig som nån stans är och irriterar min kreativ nerv.

Poster Elefant 50x70 cm

Poster - I´ll never let you go A4 21x30cmKarta över Katrineholm, SödermanlandVit oljelykta 15cm ljusslingaKopplingsröduceringsarmatur för mässingsrör x male 1/2 "x 3/8"

Nån slags kurbitsinspirerad wallie är det väl i alla fall läge att skära ut och sätta upp som ett firande för att jag förhoppningsvis snart blir fullt rörlig och smärtfri i händer och armar. Det andra är inte lika akut ;).

Behöver FÄRG just nu. Det gråa tar död på min energi men då lobbar mitt inre och överkonsumerar färg i tankarna istället. Märkligt det där med psyket alltså! Men min hjärna verkar ju vara född positiv!

Början på nåt bra.

No drama. Nånting nytt och bättre hoppas jag. För att fortsätta på detta spåret funkar ju inte längre. Ondare, stelare, mer förnekande och ännu mer trötthet.
Min verklighet de senaste månaderna och det senaste året.

Poster - A smile is the prettiest no.6 40x50cmPoster - Städer No.20 A4 21x30cmLuis Royo - Vit angelPoster This kitchen is always open kaffekopp A4Poster - Städer No.7 40x50cmMatservis GM21 - 12 delarBarnpall med förvaringStar Wars Kudde svart

Tack ❤

Min tid är nu

Poster Tiger gråskala A4
Tror jag är där nu. Vågar säga nej, inte slå knut på mig själv fast jag egentligen vill så himla mycket- HELA tiden. Man pratar ju mycket om hållbarhet. Får väl anamma det hållbara sättet lite på mig själv nu också.

Elefan, 50x60 cm oljemålningTala Performance Stor Stekform 34.6 x 24.4 x 6 cmDistress Marker Penna - Barn Door

WMF Nuova serveringsset 4 delar blank stålPatisse Profi pajform antracitgrå 24 cm

Men ja, oavsett vad jag själv känner så sitter jag nu här, jobbat för mycket, målat hall och barnrum, borrat och skruvat upp diverse prylar och hyllor  när mannen varit bortrest- och känner mig rätt sliten. För att jag inte gör avkall på något. Lite min melodi, hamnar tillbaka i min känsla av att jag tror att jag är en superwoman (fast lite är jag ändå- känslan måste jag ju i alla fall behålla).

Allt har sin tid. 

Min tid är nu.

Idag tar jag ledigt och återhämtar mig.
Men jobbar på det långsiktiga…

 Husnummer i rostfritt stål 4

Poster - Kanin no.4 40x50cm

332 Fotoram 1 foto 13 x 13, 2foto 10 x 10, 3foto 10 x 15cm 290:-PVC-insynsskydd 70 m vitPVC-insynsskydd 35 m grå

4 bäddset blank satin 200x150 cm 6-delars gul
1537437987500

Poster Steampunk Format, 100x125cmPoster Yacht Ranger 50x70cmPoster Ord och bokstäver 50x70cmPoster utsikt genom grottöppning, 50x70 cmEdding 404 tusch - spets: 0,75 mm - RödPoster Minots ledge lighthouse 1860 format, 70x100cmPoster rostig skrotbil, 50x70 cmPoster bubblor med färg, 50x70 cm

Dymo plasttejp - B: 12 mm - 4 m - VitPoster Rusted cars along RT 66, 100x125cmDörrstopp Rosa (1st)Falsben - Ergonomiskt handtag - L: 12,4 cm

Jag förstår såklart att alla grunder för separation eller skilsmässor är olika. Det kan ligga otrohet, misshandel, svek eller annat i botten- eller att känslor har suddats ut. Förutsättningarna är givetvis inte enkla, oavsett anledning. För i de flesta fall är konsekvenserna desamma.

Jag får ofta frågan kring vad jag kan rekommendera- utifrån mina egna erfarenheter- dvs detta är inget facit!

Pysselset, väva med garnPoster - Lemon 2 50x70cmEn man som heter Ove 9789175031743Examen badankaMENALUX Dammsugarborste 32/35 mm Svart/Grå

Ni kommer aldrig vara på samma plats i separationen. Det måste få ta tid att hitta sitt sätt och sina gränser för relationen. Antingen total tystnad eller behov av att prata.

Pappersassietter Jul SnöflingorMB Mercedes Benz KepsFlexibelt knäskydd för stöd och support

Skapa en öppen samtalsmiljö för barnet. Inget barn ska behöva känna att det lämnar ut vare sig mamma/pappa om de berättar något. Skapa en trygg miljö istället för att barnet/barnen inte ska våga berätta hur de haft det den senaste veckan. Barn ska inte behöva hamna i lojalitetskonflikter för att de vuxna inte kommer överens!

Bagagetag MrsGlasögon vid Mörkerkörning och Dimma

Agera eller säg inte saker i affekt till den andre parten. Det blir sällan bra. Låt det gå några timmar innan du hör av dig vid irritationsmoment. Det går oftast över och är en petitess i det kaos ni är mitt uppe i.

The North Face Inferno -20F/-29C Reg Asphalt Grå/Caution OrangeCAMPZ Classic Comfort Mat M grå (2019)

CAMPZ Lakeland Tent 3P (2019)Camp Minima 3 SL TentNordisk Selma -8° Sleeping Bag XL (2019)

Bergans Jr Nordkapp 18l Light Primula Purple/Hot Sosa

1536048794871

Det finns säkert tusentals andra råd att ge. Men jag pratar bara utifrån egen erfarenhet och vad jag har tyckt fungerat för oss- samt vad som inte har fungerat.

All kärlek till er som går genom detta jobbiga/sorgliga/vidriga- men på andra sidan finns det LJUS!

♥ / KLARA

Dammsugarpåsar Electrolux UltraSilencer ZUSALLER58 dbbfqo19135-Dammsugarpåsar

Meningen med hela skiten…

Camp Tri Cam 0.25

1532441709560793915002776162462.jpg

Av en händelse klickade jag hem en bok som följt mig genom hela sommarsemestern ( målet var att läsa ut en bok, inte ens det lyckades jag med…) – Meningen med hela skiten av Nina Åkestam. 4 år efter att den publicerats, och omdiskuterats, blev den min. Min bibel som jag nu rekommenderat många i min närhet.

SealLine Map Case LVAUDE Kids Bobby Toiletry Bag rosebayPrana E.C.O. Yoga Mat Cosmo Sosa

15324212664902228635381886865163.jpg

Mörkblå långklänning från Stylein strlk MDesigual, Tröja, Strl: XL, Vit/Flerfärgad

Svart blommig topp / tröjaUno Danmark, Tunika, Strl: 2, GrönRodebjer, Blus, Strl: XL, Ljusblå, BomullTiger of Sweden. Kjol.Stl 42/44.Svart.

Men om det bara var det. För det finns ju en karriär också. Eller ett jobb. Eller bara ett jobb. Det kanske är just där vi alla skiljer oss åt. Att ett jobb bara är ett jobb. Nina skriver just om detta i Kraschen- att vara duktig på allt utom att förstå varför man är det… Och när man går runt med det eviga ordet DUKTIG på näthinnan. Vem tjänar på att jag är duktig? Varför säger jag till mina barn att de är duktiga? För vem? För vad?

 

 • ”Om någon verkar få in orimligt mycket i sitt schema beror det på att något annat tar stryk. Och detta andra är antingen kvaliteten på jobbet, eller den egna hälsan. Många som har varit utbrända vittnar om hur de har gått helt upp i arbetet och inte hunnit med familj och vänner.”
 • ”Personer som är riktigt bra på att säga nej gillar man till och med ännu mer när de gör det, för det känns så naturligt och man uppskattar deras ärlighet”.

Echtes Leder, Skinnkjol, Strl: 38, VitZara Woman, Byxor, Strl: M, Beige/SvartV-ringad Topp Kaki XLVit och grå-randig kortärmad tröja, topp, t-shirt stl S, Hunkydory, Hunky dory

Boken finns att köpa här.

Tiger of Sweden, Jeans, Strl: 30/32, Slight, Blå

Ta hand om er. Vet att vi är flera som dealar med HELA SKITEN.

/Klara

____________________________________________________________________________________________

Meningen med hela skiten- En ”tankebok”

Topp/Blus Långärmad Svart Strlk XXL Lace BatwingFröddy tights Grå WR.UP Regular waist! Med taggar Strl M NYATreggings, Strl: L/XL, Blå

But why?

Ja, varför börjar jag blogga igen?

Jag älskar att skriva, väcka tankar och sprida lite färgglad glädje. Jag vill kunna prata om det fina, det jobbiga i en separation, om barnens utveckling, den snyggaste kjolen, karriären- på min plattform och på mina villkor.

Nu känner jag mig redo att fatta tangenterna på nytt. Så vem är jag?

 • Har du något smeknamn?
 • Klara är ju egentligen halva mitt namn. Anna-Klara är hela. Men min bror kallade mig för Bissa när jag var liten.
 • Vad jobbar du med?
 • Lace Shorts Dam Grön Strlk XL
 • Hur ser er familjekonstellation ut?
 • Noa noa 3/4 ärm tunika Storlek XS Rosa 100% Bomull DenmarkMitt liv med Selma Lagerlöf I+II (komplettSIMBA -MITT LEJON i Afrika i Tosseryd vid filmen Sigvard Berggren 1960
 • Vad önskar du dig mest just nu?
 • En lugn sommarledighet med familjen och vänner. En paus fylld av spontanitet.
 • Hur skulle du beskriva din stil?
 • Cornelius Nepos De vita excellentium imperatorum (Örebro 1855) inb, 266s.Learning PHP 5Martinus, Darwin och intelligent design 9789185132829Mazda 323 BG 1989 - 1996, verkstadshandbok supplement
 • Vilken maträtt är din favorit?
 • Jag älskar burrata med rökta körsbärstomater och pistagenötter. Jag föredrar fräscha sallader, franskt som asiatiskt, med mycket smak och grönsaker.
 • Vad sjunger du när du står i duschen?
 • Tar oftast inte så långa duscher men skulle nog vara nån klassiker från Stevie Wonder ”Don’t you worry ‘bout a thing” eller nåt annat från Motown.
 • När ingen ser, vad gör du då?
 • Kanske äter nåt sött eller nåt som definitivt skulle klassas som att småäta mellan målen… Nåt jag borde sluta med mao.
 • Vad stör du dig på hos andra?
 • MERCEDES PERSONBILAR ALLA MODELLER 1978 TABELLBOK.Blomgren, Boris: Att bygga upp.
 • Vad är ditt drömjobb?
 • DIANA-SPECIAL - BABY DE 100 SÖTASTE BABY-MODELLERNA - 1987
 • Hur balanserar du relationen, personlig tid och föräldraskapet?
 • MED SIKTE PÅ 10:AN + TRÄNINGSGUIDE 2 Niina & Kenth SvartbergRidkonsten i Sverige, Historien om hästarna, Strömsholm o mästarna J Mårtenson

Over and out.

Klara