Poster - Handmålade hästar 40x50cm

Dammsugarpåsar Daewoo RC 202 (Daewoo)

Vet inte om det är själva grejen att varken möjligheten rent kroppsligt eller orken som är i stort sett obefintlig som nån stans är och irriterar min kreativ nerv.

Dammsugarpåsar Hoover S 4252

Dammsugarpåsar Samsung VC-5400Dammsugarpåsar Rowenta Tonixo Z727Dammsugarpåsar Miele ALLERVAC SENSOR 2000Dammsugarpåsar Numatic HETTY HET 200-22

Nån slags kurbitsinspirerad wallie är det väl i alla fall läge att skära ut och sätta upp som ett firande för att jag förhoppningsvis snart blir fullt rörlig och smärtfri i händer och armar. Det andra är inte lika akut ;).

Behöver FÄRG just nu. Det gråa tar död på min energi men då lobbar mitt inre och överkonsumerar färg i tankarna istället. Märkligt det där med psyket alltså! Men min hjärna verkar ju vara född positiv!

Början på nåt bra.

No drama. Nånting nytt och bättre hoppas jag. För att fortsätta på detta spåret funkar ju inte längre. Ondare, stelare, mer förnekande och ännu mer trötthet.
Min verklighet de senaste månaderna och det senaste året.

Dammsugarpåsar Rowenta RU 065Dammsugarpåsar Foma 1715Dammsugarpåsar Nilfisk GM 500-599Dammsugarpåsar Philips City Line TokioDammsugarpåsar Siemens VS 42A00 till 44A99 Super SDammsugarpåsar AEG Airmax AAM 6320 CDDammsugarpåsar Tornado Super Pro TO 30Zebra, 60x60 cm

Tack ❤

Min tid är nu

48 Vit Assorted Wall Hanging Cast Iron Hooks in a Wooden Box
Tror jag är där nu. Vågar säga nej, inte slå knut på mig själv fast jag egentligen vill så himla mycket- HELA tiden. Man pratar ju mycket om hållbarhet. Får väl anamma det hållbara sättet lite på mig själv nu också.

Dammsugarpåsar Ide Line Alaska VC 1300Fototapet Pacific Sunrise - en kvalitetstapet till marknadens bäTala Sil/durkslag 20,5cm

Poster - Lejon Zomba no.1 30x40cmPoster - Do more of what makes you happy No.21 30x40cm

Men ja, oavsett vad jag själv känner så sitter jag nu här, jobbat för mycket, målat hall och barnrum, borrat och skruvat upp diverse prylar och hyllor  när mannen varit bortrest- och känner mig rätt sliten. För att jag inte gör avkall på något. Lite min melodi, hamnar tillbaka i min känsla av att jag tror att jag är en superwoman (fast lite är jag ändå- känslan måste jag ju i alla fall behålla).

Allt har sin tid. 

Min tid är nu.

Idag tar jag ledigt och återhämtar mig.
Men jobbar på det långsiktiga…

 Karta över Kramfors, Ångermanland

Head of a Woman with her Hair Loose,Vincent Van Gogh,35x24cm

Ihopfällbar pall i aluminium och konstrottingFototapet Deer Forest Trees NatureVILLEROY AND BOCH PASTA PASSION PASTA BOWL

Kuddfordral HOGWARTS Harry Potter
1537437987500

40CM LIGHTHOUSE LED LIGHTBORDLAMPA CONVERTO TVÅ I EN KOPPAR & MARMORPoster - Kanin Love yourself - 2 21x30cmPoster - I love to be gay 30x40cmKönig Trådlös fjärrkontroll för SAS-ALARM240 (SAS-ASRC240)Proove Mellanströmbrytare Brun 2StFundament till väggväxthusPoster - Ananas Guld Grön Tropical 30x40cm

Galaxy adventsstjärna 100cm blåOjordad apparatkabel, rak CEE 7/16 till öppen ände (DEL-109U)Poster - My Hero My Soldier My son no.7 21x30cmProove Grenuttag 6-Väg Brytare Jordad 2,5M 1,5Mm3

Jag förstår såklart att alla grunder för separation eller skilsmässor är olika. Det kan ligga otrohet, misshandel, svek eller annat i botten- eller att känslor har suddats ut. Förutsättningarna är givetvis inte enkla, oavsett anledning. För i de flesta fall är konsekvenserna desamma.

Jag får ofta frågan kring vad jag kan rekommendera- utifrån mina egna erfarenheter- dvs detta är inget facit!

IBILI SKALARE ÄPPLE & KIWIPoster - I love Snoop Dogg 40x50cmKanna MollyPoster - Städer No.20 A4 21x30cmPoster Fjäril i svart/vit A4

Ni kommer aldrig vara på samma plats i separationen. Det måste få ta tid att hitta sitt sätt och sina gränser för relationen. Antingen total tystnad eller behov av att prata.

Matservis GM24 - 13 delarHängare i gjutjärnZebra, 60x180x10 cm

Skapa en öppen samtalsmiljö för barnet. Inget barn ska behöva känna att det lämnar ut vare sig mamma/pappa om de berättar något. Skapa en trygg miljö istället för att barnet/barnen inte ska våga berätta hur de haft det den senaste veckan. Barn ska inte behöva hamna i lojalitetskonflikter för att de vuxna inte kommer överens!

Kilram gjord av trä, 50x60 cmKanvas tavla, blommor 160x50 cm

Agera eller säg inte saker i affekt till den andre parten. Det blir sällan bra. Låt det gå några timmar innan du hör av dig vid irritationsmoment. Det går oftast över och är en petitess i det kaos ni är mitt uppe i.

Poster kvinnlig modell, 50x70 cmMatta BILLIE 170X230 CM

Party, oljemålning på duk, 55x80 cmHochbeet 3Poster Whirlpool Rapide vinter, 50x70 cm

Poster Ord och bokstäver 50x70cm

1536048794871

Det finns säkert tusentals andra råd att ge. Men jag pratar bara utifrån egen erfarenhet och vad jag har tyckt fungerat för oss- samt vad som inte har fungerat.

All kärlek till er som går genom detta jobbiga/sorgliga/vidriga- men på andra sidan finns det LJUS!

♥ / KLARA

Kinabok - 10 x 10 cm - Brun dbbfqo18035-Anteckningsblock

Produktnummer: 11651256

Kinabok med omslag i grovt naturpapper med obehandlad yta. 80 linjerade sidor. 

stl. 10 x 10 cm.

Meningen med hela skiten…

Poster en borg på en ö vid bergen, 50x70 cm

1532441709560793915002776162462.jpg

Av en händelse klickade jag hem en bok som följt mig genom hela sommarsemestern ( målet var att läsa ut en bok, inte ens det lyckades jag med…) – Meningen med hela skiten av Nina Åkestam. 4 år efter att den publicerats, och omdiskuterats, blev den min. Min bibel som jag nu rekommenderat många i min närhet.

Fågelhus - Papier-maché - H: 18 cm4 st sågblad till multisåg566.961.630. Bord + 2 Stolar med ek sits/2550:-

15324212664902228635381886865163.jpg

Poster Rusty car, 21x30cmStarthjälp DOCA 15000mAh

Väggdekor väggtext väggord - IN THESE MOMENTS TIME STOOD STILLIntex Underhållssats för pool 28002Vals-KIT för att bygga 3D pusselJultröja Under Misteln

Men om det bara var det. För det finns ju en karriär också. Eller ett jobb. Eller bara ett jobb. Det kanske är just där vi alla skiljer oss åt. Att ett jobb bara är ett jobb. Nina skriver just om detta i Kraschen- att vara duktig på allt utom att förstå varför man är det… Och när man går runt med det eviga ordet DUKTIG på näthinnan. Vem tjänar på att jag är duktig? Varför säger jag till mina barn att de är duktiga? För vem? För vad?

 

 • ”Om någon verkar få in orimligt mycket i sitt schema beror det på att något annat tar stryk. Och detta andra är antingen kvaliteten på jobbet, eller den egna hälsan. Många som har varit utbrända vittnar om hur de har gått helt upp i arbetet och inte hunnit med familj och vänner.”
 • ”Personer som är riktigt bra på att säga nej gillar man till och med ännu mer när de gör det, för det känns så naturligt och man uppskattar deras ärlighet”.

Champagneglas i Plast TransparentaLångärmad tröja - Världens bästa pappa VitTräningstights - pants för män (L)Glasögon vid Mörkerkörning och Dimma

Boken finns att köpa här.

Led Lenser MT14 Flashlight

Ta hand om er. Vet att vi är flera som dealar med HELA SKITEN.

/Klara

____________________________________________________________________________________________

Meningen med hela skiten- En ”tankebok”

Hilleberg Anjan 2 GT Tent Grön (2019)Outwell Earth 5 FootprintCocoon Travel Pillow Synthetic Large Charcoal (2019)

But why?

Ja, varför börjar jag blogga igen?

Jag älskar att skriva, väcka tankar och sprida lite färgglad glädje. Jag vill kunna prata om det fina, det jobbiga i en separation, om barnens utveckling, den snyggaste kjolen, karriären- på min plattform och på mina villkor.

Nu känner jag mig redo att fatta tangenterna på nytt. Så vem är jag?

 • Har du något smeknamn?
 • Klara är ju egentligen halva mitt namn. Anna-Klara är hela. Men min bror kallade mig för Bissa när jag var liten.
 • Vad jobbar du med?
 • Camp Solo 2
 • Hur ser er familjekonstellation ut?
 • AustriAlpin Finger Tape 3,8cm x 10m rödOsprey Ultralight Stuff Duffel Shadow Grå (2019)nortik Fold 4.2 Kajak
 • Vad önskar du dig mest just nu?
 • En lugn sommarledighet med familjen och vänner. En paus fylld av spontanitet.
 • Hur skulle du beskriva din stil?
 • Lacoste, Pikétröja, Strl: 36, Långärmad, SvartSnygg Svart Tunika stl 46/48Klänning Dam Blå Strlk XXL Long Dress Cotton/LinenOdd Molly, Blus, Strl: S, 329, Vit
 • Vilken maträtt är din favorit?
 • Jag älskar burrata med rökta körsbärstomater och pistagenötter. Jag föredrar fräscha sallader, franskt som asiatiskt, med mycket smak och grönsaker.
 • Vad sjunger du när du står i duschen?
 • Tar oftast inte så långa duscher men skulle nog vara nån klassiker från Stevie Wonder ”Don’t you worry ‘bout a thing” eller nåt annat från Motown.
 • När ingen ser, vad gör du då?
 • Kanske äter nåt sött eller nåt som definitivt skulle klassas som att småäta mellan målen… Nåt jag borde sluta med mao.
 • Vad stör du dig på hos andra?
 • Blus Classic Loose Vit XXXLZara Woman, Skinnbyxor, Strl: S, Svart
 • Vad är ditt drömjobb?
 • Zara Basic, Kavaj, Strl: XL, Grön
 • Hur balanserar du relationen, personlig tid och föräldraskapet?
 • Odd Molly, Topp, Strl: L, Rosa/FlerfärgadROSA TOPP MED FRANSAR STL 48-50

Over and out.

Klara