Bergans W's Maribu Insulated Skirt Seaweed

Boråstapeter Tapet Beautiful Traditions Astrid 6723

Vet inte om det är själva grejen att varken möjligheten rent kroppsligt eller orken som är i stort sett obefintlig som nån stans är och irriterar min kreativ nerv.

Tvålfat i trä

vidaXL Stående leksakshund mops plysch ljusbrun XXLvidaXL Stående leksakshund rottweiler plysch svart och brun XXLvidaXL Gorsedjurskrokodil plysch XXL 100 cmThe Little Baby Doll - Trillingar med tillbehör

Nån slags kurbitsinspirerad wallie är det väl i alla fall läge att skära ut och sätta upp som ett firande för att jag förhoppningsvis snart blir fullt rörlig och smärtfri i händer och armar. Det andra är inte lika akut ;).

Behöver FÄRG just nu. Det gråa tar död på min energi men då lobbar mitt inre och överkonsumerar färg i tankarna istället. Märkligt det där med psyket alltså! Men min hjärna verkar ju vara född positiv!

Början på nåt bra.

No drama. Nånting nytt och bättre hoppas jag. För att fortsätta på detta spåret funkar ju inte längre. Ondare, stelare, mer förnekande och ännu mer trötthet.
Min verklighet de senaste månaderna och det senaste året.

Väggdekor väggord väggtext MojitoFlagga - NorgeVäggdekor väggord väggtext Always kiss me good nightÄtpinnar i rostfritt stålPoster - SAVE WATER DRINK CHAMPAGNE no.10 30x40cmTiny Love Sängmobil Tiny Princess Soothe'n Groove 3333130561vidaXL Regnställ med Huva Herrar Tvådelat Camouflage XXLPop up-tält blå/gul

Tack ❤

Min tid är nu

Mintgröna sneakers
Tror jag är där nu. Vågar säga nej, inte slå knut på mig själv fast jag egentligen vill så himla mycket- HELA tiden. Man pratar ju mycket om hållbarhet. Får väl anamma det hållbara sättet lite på mig själv nu också.

Babblarna Mjukdjur DiddiTactic, 20 KortspelTrälåda för mjölktänder

Ljusstake i järn 2 ljus 23 cm - MässingArcLighter böjbar uppladdningsbar USB-tändare, svart

Men ja, oavsett vad jag själv känner så sitter jag nu här, jobbat för mycket, målat hall och barnrum, borrat och skruvat upp diverse prylar och hyllor  när mannen varit bortrest- och känner mig rätt sliten. För att jag inte gör avkall på något. Lite min melodi, hamnar tillbaka i min känsla av att jag tror att jag är en superwoman (fast lite är jag ändå- känslan måste jag ju i alla fall behålla).

Allt har sin tid. 

Min tid är nu.

Idag tar jag ledigt och återhämtar mig.
Men jobbar på det långsiktiga…

 Hjort

Paintpart Tapet Vallila Horisontti 5219-3

LED-bordsbelysning Philips Lighting 667313016 2.5 W Varmvit SvartMarkslöjd Rosendal Plafond 4 Ljus GuldUtomhusmarkbelysning Lågenergilampa Konstsmide Trento 11 W Rostfritt stål

Utomhusväggbelysning Philips Astilbe 42 W Svart
1537437987500

Väggdekor/Väggord - Jag sökte någon...Naturlatex Handskar för elektriker Storlek (handskar): 11, XXL EN 388 , EN 60903 Electrosoft classe 0/1000V cat 3 taille 2091907 1 parKonstläder Arbetshandske Storlek (handskar): 9, L EN 388:2016 CAT II FerdyF. Extrication-S3 1995S3-L 1 parHTC-1 TermohygrometerSäkerhetsstövlar Albatros UNIT MID SRC 44 S3 SvartHörselproppar Återanvändbara 3M Peltor E-A-R Buds HTB026 1 stBäddset - Påslakan JojobaGosedjur Bäver, Blå

West Wings Amethyst RC Segelflygplan Byggsats 1245 mmDekorativ lampa måne på ram av träFutaba Mottagare R2008SB 2,4 GHz FHSS/S-FHSS 2,4 GHz FHSSVerktygsset för modellbygge 11 delar Reely

Jag förstår såklart att alla grunder för separation eller skilsmässor är olika. Det kan ligga otrohet, misshandel, svek eller annat i botten- eller att känslor har suddats ut. Förutsättningarna är givetvis inte enkla, oavsett anledning. För i de flesta fall är konsekvenserna desamma.

Jag får ofta frågan kring vad jag kan rekommendera- utifrån mina egna erfarenheter- dvs detta är inget facit!

Växelmotor 12 V/DC MFA 919D1481 148:1Växelmotor till tippspindel Fliegl-påhängsvagn 1:14 Carson Modellsport 500907166 1 stTraxxas 6412 Reservdel Body XO-14x Dammsugarpåse - Electrolux E51 & AEG GR 5Väggord - Love you forever, My baby you'll be

Ni kommer aldrig vara på samma plats i separationen. Det måste få ta tid att hitta sitt sätt och sina gränser för relationen. Antingen total tystnad eller behov av att prata.

Väggord - 2 Hearts 1 LoveReservdel Reely RE-5091462 HjulaxlarAromalampa i Keramik De Dödas Dag Döskalle Turkos

Skapa en öppen samtalsmiljö för barnet. Inget barn ska behöva känna att det lämnar ut vare sig mamma/pappa om de berättar något. Skapa en trygg miljö istället för att barnet/barnen inte ska våga berätta hur de haft det den senaste veckan. Barn ska inte behöva hamna i lojalitetskonflikter för att de vuxna inte kommer överens!

BIG LEAF akrylatbehandlad dukmetervara, GrönSkylt i trä, Wooden deco, Mamma

Agera eller säg inte saker i affekt till den andre parten. Det blir sällan bra. Låt det gå några timmar innan du hör av dig vid irritationsmoment. Det går oftast över och är en petitess i det kaos ni är mitt uppe i.

EXCEL fönsterlampaRitz Pendel Koppar Markslöjd

Taklampa svart MUGAKruka 30 x 30 x 60 cm mörkbrun GAZAKontorssax 115 mm

ONLY Evelyn S/S blus, Grå

1536048794871

Det finns säkert tusentals andra råd att ge. Men jag pratar bara utifrån egen erfarenhet och vad jag har tyckt fungerat för oss- samt vad som inte har fungerat.

All kärlek till er som går genom detta jobbiga/sorgliga/vidriga- men på andra sidan finns det LJUS!

♥ / KLARA

Hansgrohe Tvättställsblandare Bidette Metris 1-grepps dbbfqo1635-Hem & Trädgård

Produktinformation:ComfortZone 110flödesmängd 5 l/minutkeramisk blandarsystemtemperaturbegränsning inställningsbarPush-Open avloppsventil G 1 ¼Ljudklass: IFlödesklass: A, OLängd på slang (m): 1,6Varumärke: HansgroheTyp: Tvättställsblandare Bidette

Meningen med hela skiten…

Pappershållare Rostfri Hushållsrulle

1532441709560793915002776162462.jpg

Av en händelse klickade jag hem en bok som följt mig genom hela sommarsemestern ( målet var att läsa ut en bok, inte ens det lyckades jag med…) – Meningen med hela skiten av Nina Åkestam. 4 år efter att den publicerats, och omdiskuterats, blev den min. Min bibel som jag nu rekommenderat många i min närhet.

Vila - Vimica Reva 2/4 Top, BeigeSoya - Palavi 2, BrunNümph Abalina blus, Blå

15324212664902228635381886865163.jpg

Poster A3 30x42cm Tiger RoarGranberg 113.1051

LEGO Star Wars Kortärmad pyjamas vitTrolls Kortärmad pyjamas blåAffisch/Poster Yesterday Now Tomorrow Text/Citat Nuet 33x48cmONLY & SONS Alfrödo långärmad skjorta, Mörk marinblå

Men om det bara var det. För det finns ju en karriär också. Eller ett jobb. Eller bara ett jobb. Det kanske är just där vi alla skiljer oss åt. Att ett jobb bara är ett jobb. Nina skriver just om detta i Kraschen- att vara duktig på allt utom att förstå varför man är det… Och när man går runt med det eviga ordet DUKTIG på näthinnan. Vem tjänar på att jag är duktig? Varför säger jag till mina barn att de är duktiga? För vem? För vad?

 

 • ”Om någon verkar få in orimligt mycket i sitt schema beror det på att något annat tar stryk. Och detta andra är antingen kvaliteten på jobbet, eller den egna hälsan. Många som har varit utbrända vittnar om hur de har gått helt upp i arbetet och inte hunnit med familj och vänner.”
 • ”Personer som är riktigt bra på att säga nej gillar man till och med ännu mer när de gör det, för det känns så naturligt och man uppskattar deras ärlighet”.

Väggdekor Hål i Vägg Träd på KulleWeather Report 3/4 Pants Stretch, Herr, GraphitePierre Robert NB Sport-BH, Mint BlåVagabond Zoe sneakers, Beige

Boken finns att köpa här.

Knopp - Trä svart/vit

Ta hand om er. Vet att vi är flera som dealar med HELA SKITEN.

/Klara

____________________________________________________________________________________________

Meningen med hela skiten- En ”tankebok”

Minions Gymnastiksko svartDoftljus, Scented Candle - Världens bästa mamma och pappaBabblarna Mjukisdjur Bobbo Gosedjur

But why?

Ja, varför börjar jag blogga igen?

Jag älskar att skriva, väcka tankar och sprida lite färgglad glädje. Jag vill kunna prata om det fina, det jobbiga i en separation, om barnens utveckling, den snyggaste kjolen, karriären- på min plattform och på mina villkor.

Nu känner jag mig redo att fatta tangenterna på nytt. Så vem är jag?

 • Har du något smeknamn?
 • Klara är ju egentligen halva mitt namn. Anna-Klara är hela. Men min bror kallade mig för Bissa när jag var liten.
 • Vad jobbar du med?
 • Pokémon - Sun & Moon Alolan Raichu Gosedjur
 • Hur ser er familjekonstellation ut?
 • Diinglisar med filt KattEver After High Hat-Tastic Briar BeautyVal Josephine
 • Vad önskar du dig mest just nu?
 • En lugn sommarledighet med familjen och vänner. En paus fylld av spontanitet.
 • Hur skulle du beskriva din stil?
 • Lundby Dusch och badkarArkham Horror (3rd Ed) - BrädspelVäggdekor Träd med stjärnor | 1x1mFabled Fruit - Brädspel
 • Vilken maträtt är din favorit?
 • Jag älskar burrata med rökta körsbärstomater och pistagenötter. Jag föredrar fräscha sallader, franskt som asiatiskt, med mycket smak och grönsaker.
 • Vad sjunger du när du står i duschen?
 • Tar oftast inte så långa duscher men skulle nog vara nån klassiker från Stevie Wonder ”Don’t you worry ‘bout a thing” eller nåt annat från Motown.
 • När ingen ser, vad gör du då?
 • Kanske äter nåt sött eller nåt som definitivt skulle klassas som att småäta mellan målen… Nåt jag borde sluta med mao.
 • Vad stör du dig på hos andra?
 • Tomtebobarnen memoDungeon Busters bärdspel spel
 • Vad är ditt drömjobb?
 • Augustus (Svensk) Brädspel
 • Hur balanserar du relationen, personlig tid och föräldraskapet?
 • Hello Kitty SängmobilPoster - Afrika giraff karta 40x50cm

Over and out.

Klara