Knopp Princess

Poster - Alfabet No.3 21x30cm

Vet inte om det är själva grejen att varken möjligheten rent kroppsligt eller orken som är i stort sett obefintlig som nån stans är och irriterar min kreativ nerv.

Poster - Bougainvillea med gul fjäril A4 21x30cm

Poster - Buffalo Rainbow 30x40cmPoster - SAVE WATER DRINK CHAMPAGNE no.12 30x40cmPoster - Koalabjörn 30x40cmPoster - I love Ice Cream A4 21x30cm

Nån slags kurbitsinspirerad wallie är det väl i alla fall läge att skära ut och sätta upp som ett firande för att jag förhoppningsvis snart blir fullt rörlig och smärtfri i händer och armar. Det andra är inte lika akut ;).

Behöver FÄRG just nu. Det gråa tar död på min energi men då lobbar mitt inre och överkonsumerar färg i tankarna istället. Märkligt det där med psyket alltså! Men min hjärna verkar ju vara född positiv!

Början på nåt bra.

No drama. Nånting nytt och bättre hoppas jag. För att fortsätta på detta spåret funkar ju inte längre. Ondare, stelare, mer förnekande och ännu mer trötthet.
Min verklighet de senaste månaderna och det senaste året.

Poster - Rävunge 30x40cmPoster - Fruktmix 40x50cmPoster - Palm färg 40x50cmPoster - Färgstänk svart A4 21x30cmPoster - Best Friends No.1 40x50cmPoster - Vit Tiger 30x40cmPoster - Krydda Mynta 40x50cmPoster Insekt - Beetle Atlas 30x40cm

Tack ❤

Min tid är nu

Väggdekor väggord väggtext May your character preach more
Tror jag är där nu. Vågar säga nej, inte slå knut på mig själv fast jag egentligen vill så himla mycket- HELA tiden. Man pratar ju mycket om hållbarhet. Får väl anamma det hållbara sättet lite på mig själv nu också.

Poster - Bokstaven D A3 30x40cmMikrofiberduk / Rengöringsduk - GoPro, Glasögon, Mobilskärm2 solsängar 4-stegs beige

LjusdekorationHopfällbar sittbänk med förvaringsutrymme 110 x 38 cm mörkgr

Men ja, oavsett vad jag själv känner så sitter jag nu här, jobbat för mycket, målat hall och barnrum, borrat och skruvat upp diverse prylar och hyllor  när mannen varit bortrest- och känner mig rätt sliten. För att jag inte gör avkall på något. Lite min melodi, hamnar tillbaka i min känsla av att jag tror att jag är en superwoman (fast lite är jag ändå- känslan måste jag ju i alla fall behålla).

Allt har sin tid. 

Min tid är nu.

Idag tar jag ledigt och återhämtar mig.
Men jobbar på det långsiktiga…

 Väggkalender Svensk Natur 2019

Väggdekor Blommor

Avtappningsslang 25mm/25mRengörings Tablett Espressomaskin 6 StTrähjärta "Ett hem utan en katt..."

Intex Automatisk Pooldammsugare ovan mark 28001
1537437987500

Rosa sakura blommar träd vägg klistermärkenServettkuber för Kleenex eller dispenser för pappersnäsdukarDörrskylt i trä "Gästrum"Trä ängel med textSmart net-camera, WIFITemperaturregulator, PID-regulator 12VDorre Lykta tråd m glasrör 15 cm kopparKarta över Rimbo, Uppland

300 Tavla rose 495:-Köttermometer BBQ ClassicsMolly Örngott HjärtaTAYLOR'S KNIVSET 3 ST BROOKLYN KOPPAR

Jag förstår såklart att alla grunder för separation eller skilsmässor är olika. Det kan ligga otrohet, misshandel, svek eller annat i botten- eller att känslor har suddats ut. Förutsättningarna är givetvis inte enkla, oavsett anledning. För i de flesta fall är konsekvenserna desamma.

Jag får ofta frågan kring vad jag kan rekommendera- utifrån mina egna erfarenheter- dvs detta är inget facit!

Duk EdithKarta över Kil, Värmland534,606 Snurrfåtölj ställbar med pall sandfärgat tyg/ 1995:-vidaXL Dörrmatta PVC Grå 90 x 120 cmKarta över Malå, Lappland

Ni kommer aldrig vara på samma plats i separationen. Det måste få ta tid att hitta sitt sätt och sina gränser för relationen. Antingen total tystnad eller behov av att prata.

Tårtpapper rosorLurv tomte röd 35cmÖlglas Snoppmätare

Skapa en öppen samtalsmiljö för barnet. Inget barn ska behöva känna att det lämnar ut vare sig mamma/pappa om de berättar något. Skapa en trygg miljö istället för att barnet/barnen inte ska våga berätta hur de haft det den senaste veckan. Barn ska inte behöva hamna i lojalitetskonflikter för att de vuxna inte kommer överens!

GastroMax Osthyvel 21,5 cmGusta Förkläde kanvas 80x60 cm grå 03120020

Agera eller säg inte saker i affekt till den andre parten. Det blir sällan bra. Låt det gå några timmar innan du hör av dig vid irritationsmoment. Det går oftast över och är en petitess i det kaos ni är mitt uppe i.

36 BLYSTIFT TILL STIFTPENNOR 0,5mm 3fp x 12st (384800)Tala Tala Originals Pepparkvarn

Hannes Örngott HjärtavidaXL Resegarderob 2 st brunElektrisk precisionsborste Turbo Brush X6

Skära - 56 cm extra lång

1536048794871

Det finns säkert tusentals andra råd att ge. Men jag pratar bara utifrån egen erfarenhet och vad jag har tyckt fungerat för oss- samt vad som inte har fungerat.

All kärlek till er som går genom detta jobbiga/sorgliga/vidriga- men på andra sidan finns det LJUS!

♥ / KLARA

Poster A4 21x30cm Foggy Trees dbbfqo7468-Posters

Produktnummer: 15642090

Poster till den trendiga inredningen
Printat på högkvalitativt glansigt papper
Häng som den är eller rama in fint i passande ram.

Poster, Affisch, Print

Ram ingår ej.

Storlek: A4 21x30cm

Meningen med hela skiten…

Spegel i svart, yttermått 109x79 cm fantastic motiv

1532441709560793915002776162462.jpg

Av en händelse klickade jag hem en bok som följt mig genom hela sommarsemestern ( målet var att läsa ut en bok, inte ens det lyckades jag med…) – Meningen med hela skiten av Nina Åkestam. 4 år efter att den publicerats, och omdiskuterats, blev den min. Min bibel som jag nu rekommenderat många i min närhet.

The Hobbit - Parchment map, Pergament kartaAgora - Prydnad - DödskalleTala Preformence Hjärtformad springform 10 x 10 x 4 cm

15324212664902228635381886865163.jpg

Låg energi stilla köksfläkt 100mm med fuktighetsgivarevidaXL Dränkbar smutsvattenpump 250 W

Karta över Trönninge, HallandDammsugarpåsar Bosch LogovidaXL Badhanddukar 5 st 100% bomull 360 g/m² 70x140 cm rosaKarta över Storuman, Lappland

Men om det bara var det. För det finns ju en karriär också. Eller ett jobb. Eller bara ett jobb. Det kanske är just där vi alla skiljer oss åt. Att ett jobb bara är ett jobb. Nina skriver just om detta i Kraschen- att vara duktig på allt utom att förstå varför man är det… Och när man går runt med det eviga ordet DUKTIG på näthinnan. Vem tjänar på att jag är duktig? Varför säger jag till mina barn att de är duktiga? För vem? För vad?

 

 • ”Om någon verkar få in orimligt mycket i sitt schema beror det på att något annat tar stryk. Och detta andra är antingen kvaliteten på jobbet, eller den egna hälsan. Många som har varit utbrända vittnar om hur de har gått helt upp i arbetet och inte hunnit med familj och vänner.”
 • ”Personer som är riktigt bra på att säga nej gillar man till och med ännu mer när de gör det, för det känns så naturligt och man uppskattar deras ärlighet”.

Vax Plattor - 17.5 x 8 cm - Holografi Röd - 1 stView of Geneva from the Artist s,Jean-Etienne Liotard,24x20cmRosor-väggdekorGelly Roll Penna - Stardust Purple

Boken finns att köpa här.

Ölglas Bryggeriet Lejonet - Göteborg

Ta hand om er. Vet att vi är flera som dealar med HELA SKITEN.

/Klara

____________________________________________________________________________________________

Meningen med hela skiten- En ”tankebok”

Förkläde "Handbags Chocolate Wine Shoes Makeup"Rivjärn med behållareFineliner Graphix - 4 st

But why?

Ja, varför börjar jag blogga igen?

Jag älskar att skriva, väcka tankar och sprida lite färgglad glädje. Jag vill kunna prata om det fina, det jobbiga i en separation, om barnens utveckling, den snyggaste kjolen, karriären- på min plattform och på mina villkor.

Nu känner jag mig redo att fatta tangenterna på nytt. Så vem är jag?

 • Har du något smeknamn?
 • Klara är ju egentligen halva mitt namn. Anna-Klara är hela. Men min bror kallade mig för Bissa när jag var liten.
 • Vad jobbar du med?
 • Våg "Retro" Style
 • Hur ser er familjekonstellation ut?
 • Parasoll 350 cm rödPoster Respekt Kärlek Förtroende Kommunikation Ärlighet A4Russell Hobbs Elgrill Grill & Melt Advanced
 • Vad önskar du dig mest just nu?
 • En lugn sommarledighet med familjen och vänner. En paus fylld av spontanitet.
 • Hur skulle du beskriva din stil?
 • Retro tavla i metall med 3D relief, 15x20 cm, "Donuts"Stjernsund Havsbris x3Emerio Popcornmaskin röd 360 W POM-120650Poster Öga, 50x70 cm
 • Vilken maträtt är din favorit?
 • Jag älskar burrata med rökta körsbärstomater och pistagenötter. Jag föredrar fräscha sallader, franskt som asiatiskt, med mycket smak och grönsaker.
 • Vad sjunger du när du står i duschen?
 • Tar oftast inte så långa duscher men skulle nog vara nån klassiker från Stevie Wonder ”Don’t you worry ‘bout a thing” eller nåt annat från Motown.
 • När ingen ser, vad gör du då?
 • Kanske äter nåt sött eller nåt som definitivt skulle klassas som att småäta mellan målen… Nåt jag borde sluta med mao.
 • Vad stör du dig på hos andra?
 • Poster Abstrakt, 50x70 cmHIP Filt 5104-H Parada 130x160 cm flerfärgad
 • Vad är ditt drömjobb?
 • HIP Bäddset 2300-H Botalia 140x200/220 cm grön
 • Hur balanserar du relationen, personlig tid och föräldraskapet?
 • Einhell Våt-/Torrdammsugare TH-VC 1815Beta Tools Avbitartång 1082BM 160 mm

Over and out.

Klara