Affisch Poster Tax Dachshund Hund Hundras Text Målning 33x48

Dörrmatta , Björk

Vet inte om det är själva grejen att varken möjligheten rent kroppsligt eller orken som är i stort sett obefintlig som nån stans är och irriterar min kreativ nerv.

Rädda vår mat - Den goda naturliga 9789172411708

Ananas lampa nattlampa inrödningsdetalj dekoration barnrumVäggdekor / Väggtext - KladdkakaVäggdekor - Artsblomma Modell 04LED Surface mounted panel roun7d 18W 3000K

Nån slags kurbitsinspirerad wallie är det väl i alla fall läge att skära ut och sätta upp som ett firande för att jag förhoppningsvis snart blir fullt rörlig och smärtfri i händer och armar. Det andra är inte lika akut ;).

Behöver FÄRG just nu. Det gråa tar död på min energi men då lobbar mitt inre och överkonsumerar färg i tankarna istället. Märkligt det där med psyket alltså! Men min hjärna verkar ju vara född positiv!

Början på nåt bra.

No drama. Nånting nytt och bättre hoppas jag. För att fortsätta på detta spåret funkar ju inte längre. Ondare, stelare, mer förnekande och ännu mer trötthet.
Min verklighet de senaste månaderna och det senaste året.

Poster - I´m sorry No.6 21x30cmPoster - Best Friends No.7 21x30cmPoster - I love Justin Bieber Sosa Hjärta/Ram 21x30cmTrätavla A5 "Bra vänner"Affisch/Poster Karta över Södertälje 33x48cmPoster - Flamingo Tropicana 40x50cmAffisch/Poster Good Vibes Only Ord/Text/Skrift 33x48cmPoster - Bougainvillea med fjäril 40x50cm

Tack ❤

Min tid är nu

Poster - Etnisk Elefant A3 30x40cm
Tror jag är där nu. Vågar säga nej, inte slå knut på mig själv fast jag egentligen vill så himla mycket- HELA tiden. Man pratar ju mycket om hållbarhet. Får väl anamma det hållbara sättet lite på mig själv nu också.

Poster - Elefant Rainbow 21x30cmPoster - SAVE WATER DRINK CHAMPAGNE no.5 40x50cmYankee Candle Classic Large Jar Lake Sunset Candle 623g

BrudparPoster - Makeup face A4 21x30cm

Men ja, oavsett vad jag själv känner så sitter jag nu här, jobbat för mycket, målat hall och barnrum, borrat och skruvat upp diverse prylar och hyllor  när mannen varit bortrest- och känner mig rätt sliten. För att jag inte gör avkall på något. Lite min melodi, hamnar tillbaka i min känsla av att jag tror att jag är en superwoman (fast lite är jag ändå- känslan måste jag ju i alla fall behålla).

Allt har sin tid. 

Min tid är nu.

Idag tar jag ledigt och återhämtar mig.
Men jobbar på det långsiktiga…

 Poster - Always together 40x50cm

Julgranskula Rosa Maria

Canvastavla Blomma 40x100Poster - Göteborg ram A4 21x30 cmVäggdekor - Artsblomma Modell 15

Poster - The best kiss 40x50cm
1537437987500

Skoskydd - 10stPoster - Cirkel med linjer marmor A4 21x30cmSTELLAR MAGNETLIST 380 MM SUPERMAGNETGlasburk med tulpanerFjäril poster - tavla - Höfjärilar 30x40 cmLED Ljusslinga - Blått neonljus - 3 meterKruka hög med spetskant 23 cm - guldbrunNonwoven Fototapet Autumn Morning - en kvalitetstapet till markn

Tavla Marvel ThorVinöppnare EONBokstöd RegnbågeDammsugarpåsar Electrolux Ultraone Mini

Jag förstår såklart att alla grunder för separation eller skilsmässor är olika. Det kan ligga otrohet, misshandel, svek eller annat i botten- eller att känslor har suddats ut. Förutsättningarna är givetvis inte enkla, oavsett anledning. För i de flesta fall är konsekvenserna desamma.

Jag får ofta frågan kring vad jag kan rekommendera- utifrån mina egna erfarenheter- dvs detta är inget facit!

2 st. Vinglas 33cl, Premium. Bormioli RoccoPortabel myggdödare med solpanelGlasunderlägg "Is it hot in here..."Round Teak WoodPåsklämma , 2 storlekar, 18-p

Ni kommer aldrig vara på samma plats i separationen. Det måste få ta tid att hitta sitt sätt och sina gränser för relationen. Antingen total tystnad eller behov av att prata.

Retro nostalgi vintage bad dusch huvud massiv krom mässing 1/2 "WC Man & Kvinna Symbol ToalettDammsugarpåsar Numatic Henry

Skapa en öppen samtalsmiljö för barnet. Inget barn ska behöva känna att det lämnar ut vare sig mamma/pappa om de berättar något. Skapa en trygg miljö istället för att barnet/barnen inte ska våga berätta hur de haft det den senaste veckan. Barn ska inte behöva hamna i lojalitetskonflikter för att de vuxna inte kommer överens!

Skrivbok Citat TogetherWMF Stainless Steel Stekpanna 28 Cm

Agera eller säg inte saker i affekt till den andre parten. Det blir sällan bra. Låt det gå några timmar innan du hör av dig vid irritationsmoment. Det går oftast över och är en petitess i det kaos ni är mitt uppe i.

Skruvmejsel "all-in-one" gråvidaXL Lastspännare med spärr 4 st 0,8 ton 6mx25mm blå

Electrolux Dammsugarborste 32/35 mm AntracitFord Mustang - Shelby GT 500 - Classic carKonstrottingset Sparta 3+1 svart

Pläd Mysa

1536048794871

Det finns säkert tusentals andra råd att ge. Men jag pratar bara utifrån egen erfarenhet och vad jag har tyckt fungerat för oss- samt vad som inte har fungerat.

All kärlek till er som går genom detta jobbiga/sorgliga/vidriga- men på andra sidan finns det LJUS!

♥ / KLARA

Topcom Digital Babymonitor KS-4248 dbbfqo7202-Andra

Meningen med hela skiten…

teenage mutant ninja turtles Filt Fleecefilt

1532441709560793915002776162462.jpg

Av en händelse klickade jag hem en bok som följt mig genom hela sommarsemestern ( målet var att läsa ut en bok, inte ens det lyckades jag med…) – Meningen med hela skiten av Nina Åkestam. 4 år efter att den publicerats, och omdiskuterats, blev den min. Min bibel som jag nu rekommenderat många i min närhet.

25 st Multisågblad precision, 33 mm, universalfästeSnowmotion 5 rör 136 ljus påbyggnadElektrisk precisionsborste Turbo Brush X6

15324212664902228635381886865163.jpg

Prepara Chef's Squeese flaskor setMagnettavla + 12 färgade magneter 60 x 45 x 2 cm

Plåtskylt Raggare vaktar här 20x15cm varning skyltGastromax Ugnsduk 41x48 cmEast of India Christmas Sign 'Dear Santa please Bring Present...Hundnät, 1X100 met C-flex

Men om det bara var det. För det finns ju en karriär också. Eller ett jobb. Eller bara ett jobb. Det kanske är just där vi alla skiljer oss åt. Att ett jobb bara är ett jobb. Nina skriver just om detta i Kraschen- att vara duktig på allt utom att förstå varför man är det… Och när man går runt med det eviga ordet DUKTIG på näthinnan. Vem tjänar på att jag är duktig? Varför säger jag till mina barn att de är duktiga? För vem? För vad?

 

 • ”Om någon verkar få in orimligt mycket i sitt schema beror det på att något annat tar stryk. Och detta andra är antingen kvaliteten på jobbet, eller den egna hälsan. Många som har varit utbrända vittnar om hur de har gått helt upp i arbetet och inte hunnit med familj och vänner.”
 • ”Personer som är riktigt bra på att säga nej gillar man till och med ännu mer när de gör det, för det känns så naturligt och man uppskattar deras ärlighet”.

vidaXL Fönstergaller med 3 stänger 700-1050 mm justerbartNo1 Exxent Shine Knivset KnivarDiskduschvidaXL Hopfällbart tält med 4 väggar 3 x 3 m gräddvit

Boken finns att köpa här.

Förskärare

Ta hand om er. Vet att vi är flera som dealar med HELA SKITEN.

/Klara

____________________________________________________________________________________________

Meningen med hela skiten- En ”tankebok”

Poster - Papegoja Färgglad 30x40cmPoster - Svart konst A4 21x30cm200 st dekor hjärtan platta

But why?

Ja, varför börjar jag blogga igen?

Jag älskar att skriva, väcka tankar och sprida lite färgglad glädje. Jag vill kunna prata om det fina, det jobbiga i en separation, om barnens utveckling, den snyggaste kjolen, karriären- på min plattform och på mina villkor.

Nu känner jag mig redo att fatta tangenterna på nytt. Så vem är jag?

 • Har du något smeknamn?
 • Klara är ju egentligen halva mitt namn. Anna-Klara är hela. Men min bror kallade mig för Bissa när jag var liten.
 • Vad jobbar du med?
 • Glasunderlägg "BEING HAPPY IS EASY!..."
 • Hur ser er familjekonstellation ut?
 • Skrivbok BlåklintJarve ljusstake 7 ljus rödtv-kanna 1 L vit
 • Vad önskar du dig mest just nu?
 • En lugn sommarledighet med familjen och vänner. En paus fylld av spontanitet.
 • Hur skulle du beskriva din stil?
 • Basilika storbladig 100 fröExpanderande trädgårdsslang Pro Vattenslang 30 meterVägg-gran i trä grönEmerio Pizzaugn/box "Buon Appetito"
 • Vilken maträtt är din favorit?
 • Jag älskar burrata med rökta körsbärstomater och pistagenötter. Jag föredrar fräscha sallader, franskt som asiatiskt, med mycket smak och grönsaker.
 • Vad sjunger du när du står i duschen?
 • Tar oftast inte så långa duscher men skulle nog vara nån klassiker från Stevie Wonder ”Don’t you worry ‘bout a thing” eller nåt annat från Motown.
 • När ingen ser, vad gör du då?
 • Kanske äter nåt sött eller nåt som definitivt skulle klassas som att småäta mellan målen… Nåt jag borde sluta med mao.
 • Vad stör du dig på hos andra?
 • Telldus Z-wave Slim switch Power meter (313510)Balance Reseur Analog Svart
 • Vad är ditt drömjobb?
 • Intex Pool Easy Set 366x76 cm 28130NP
 • Hur balanserar du relationen, personlig tid och föräldraskapet?
 • Irwin Murverk borrbitset 4/5/6/7/8/10/12 mm 7 delar 10501893Poster Vitt hjärta, 70x70 cm

Over and out.

Klara