Peliko, Bellz, Sällskapsspel

Julgranskula Röd Tommy

Vet inte om det är själva grejen att varken möjligheten rent kroppsligt eller orken som är i stort sett obefintlig som nån stans är och irriterar min kreativ nerv.

Poster A4 21x30cm Äppelpaj

Poster A3 30x42cm Sleepy CatJulgranskula Grön Magnus4Living Matta "Halti" 140 x 200 cm LilaPoster A3 30x42cm Blå Jellyfish

Nån slags kurbitsinspirerad wallie är det väl i alla fall läge att skära ut och sätta upp som ett firande för att jag förhoppningsvis snart blir fullt rörlig och smärtfri i händer och armar. Det andra är inte lika akut ;).

Behöver FÄRG just nu. Det gråa tar död på min energi men då lobbar mitt inre och överkonsumerar färg i tankarna istället. Märkligt det där med psyket alltså! Men min hjärna verkar ju vara född positiv!

Början på nåt bra.

No drama. Nånting nytt och bättre hoppas jag. För att fortsätta på detta spåret funkar ju inte längre. Ondare, stelare, mer förnekande och ännu mer trötthet.
Min verklighet de senaste månaderna och det senaste året.

Julgranskula Rosa GustafJulgranskula Rosa IngemarJulgranskula Blå RobertJulgranskula Rosa ErikLädertvål naturvänlig tvål för rengöringVäggdekor väggord väggtext Love looks not with the eye, ShPoster - Peace marmor 21x30cmLED-lampa E27, G45, 4W, Varmvit

Tack ❤

Min tid är nu

Batteri Hilti 24V Ni-Mh 3500mAh SFL 24
Tror jag är där nu. Vågar säga nej, inte slå knut på mig själv fast jag egentligen vill så himla mycket- HELA tiden. Man pratar ju mycket om hållbarhet. Får väl anamma det hållbara sättet lite på mig själv nu också.

Poster - Tomten och renen 40x50cmPoster - But first coffee No.2 21x30cmEmaljskål, 6dl, vit

Primal Elements Icon Candle Flip FlopPoster - I love Ice Cream No.11 21x30cm

Men ja, oavsett vad jag själv känner så sitter jag nu här, jobbat för mycket, målat hall och barnrum, borrat och skruvat upp diverse prylar och hyllor  när mannen varit bortrest- och känner mig rätt sliten. För att jag inte gör avkall på något. Lite min melodi, hamnar tillbaka i min känsla av att jag tror att jag är en superwoman (fast lite är jag ändå- känslan måste jag ju i alla fall behålla).

Allt har sin tid. 

Min tid är nu.

Idag tar jag ledigt och återhämtar mig.
Men jobbar på det långsiktiga…

 Poster - Alfabet stor och liten Svart 40x50cm

Yu-Gi-Oh! Mega Tins 2018 Set Of 12: 6pcs Jaden + 6pcs Yusei

Poster - But first coffee No.22 30x40cmFraktetikett 2st på A4-ark med kvittodel, laser, STE 360Ampelhållare i stål med motiv korthårig Tax

Marylin Monroe Metallskylt
1537437987500

Taklampa Tulpankupa VitPoster - I´m sorry No.6 21x30cmPoster - Ananas guld 2 40x50cmKoppel/ handukshållare - 3 kroks MalinoisPoster - Leopard målad 30x40cmPoster - Röd Amaryllis blomma A4 21x30cmPoster - Palmkvist no.3 21x30cmPoster - Elefant Rainbow 21x30cm

Poster - JUST DO IT A4 21x30cmPoster - Fågel på kvist A4 21x30cmPoster Insekt - Beetle Atlas 40x50cmPoster - Vit Tiger 30x40cm

Jag förstår såklart att alla grunder för separation eller skilsmässor är olika. Det kan ligga otrohet, misshandel, svek eller annat i botten- eller att känslor har suddats ut. Förutsättningarna är givetvis inte enkla, oavsett anledning. För i de flesta fall är konsekvenserna desamma.

Jag får ofta frågan kring vad jag kan rekommendera- utifrån mina egna erfarenheter- dvs detta är inget facit!

Mortel VitVäggdekor - Ljus Modell 002Poster - Drömfångare 30x40cmPoster - Uppsala A3 30x40cmVärldens bästa moster Örngott

Ni kommer aldrig vara på samma plats i separationen. Det måste få ta tid att hitta sitt sätt och sina gränser för relationen. Antingen total tystnad eller behov av att prata.

962,630 Vita stolar med ek sitsar/ 595:- stSkohylla med 8 hyllplanDammsugarpåse Bosch Type G

Skapa en öppen samtalsmiljö för barnet. Inget barn ska behöva känna att det lämnar ut vare sig mamma/pappa om de berättar något. Skapa en trygg miljö istället för att barnet/barnen inte ska våga berätta hur de haft det den senaste veckan. Barn ska inte behöva hamna i lojalitetskonflikter för att de vuxna inte kommer överens!

Ljusstake BJUDA Stor 2stServettkuber för Kleenex eller dispenser för pappersnäsdukar

Agera eller säg inte saker i affekt till den andre parten. Det blir sällan bra. Låt det gå några timmar innan du hör av dig vid irritationsmoment. Det går oftast över och är en petitess i det kaos ni är mitt uppe i.

IGENIETTI Durkslag 16 cmvidaXL Hopfällbar spade kolstål svart

KökstimerPensel- / pennställ 6+6Powertejp - 25 m - 7 mm bröd

Örngott Julia

1536048794871

Det finns säkert tusentals andra råd att ge. Men jag pratar bara utifrån egen erfarenhet och vad jag har tyckt fungerat för oss- samt vad som inte har fungerat.

All kärlek till er som går genom detta jobbiga/sorgliga/vidriga- men på andra sidan finns det LJUS!

♥ / KLARA

Vitlöksskärare/press dbbfqo6635-Pressare

Produktnummer: 6441631

Vitlöksskärare/press

En liten smidig vitlöksskärare/press, i en härlig grön färg.

Innehåller två olika storlekar på rutorna, 1 st för hack och 1 st för press.

Mått: ca 7x6 cm

Meningen med hela skiten…

Blommor och fåglar - Väggdekor

1532441709560793915002776162462.jpg

Av en händelse klickade jag hem en bok som följt mig genom hela sommarsemestern ( målet var att läsa ut en bok, inte ens det lyckades jag med…) – Meningen med hela skiten av Nina Åkestam. 4 år efter att den publicerats, och omdiskuterats, blev den min. Min bibel som jag nu rekommenderat många i min närhet.

Champion Klippfilterset UniversalLED Nattlampa 0.4 W Med RörelsesensorBlommor Fåglar Toalettdekor Toalett dekor

15324212664902228635381886865163.jpg

Sprotek STD-6010, bitssats med ett bitsmejsel/bitshållare, 30 biBroccoli calabrese 40 frö

Pepparkakshus julby med dansande gran batteridrivenSpegel i guld, yttermått 107x77 cmHjärtformad trä skylt med texten "Världens bästa Kille"Lazer cut ljusstake tomte i släde 10 ljus

Men om det bara var det. För det finns ju en karriär också. Eller ett jobb. Eller bara ett jobb. Det kanske är just där vi alla skiljer oss åt. Att ett jobb bara är ett jobb. Nina skriver just om detta i Kraschen- att vara duktig på allt utom att förstå varför man är det… Och när man går runt med det eviga ordet DUKTIG på näthinnan. Vem tjänar på att jag är duktig? Varför säger jag till mina barn att de är duktiga? För vem? För vad?

 

 • ”Om någon verkar få in orimligt mycket i sitt schema beror det på att något annat tar stryk. Och detta andra är antingen kvaliteten på jobbet, eller den egna hälsan. Många som har varit utbrända vittnar om hur de har gått helt upp i arbetet och inte hunnit med familj och vänner.”
 • ”Personer som är riktigt bra på att säga nej gillar man till och med ännu mer när de gör det, för det känns så naturligt och man uppskattar deras ärlighet”.

GrytunderläggArts in Stone Till en fantastisk person Presentpåse vid köpEspresso - CanvastavlaSkrivbok Fuengirola

Boken finns att köpa här.

vidaXL Kuddöverdrag 4 st linne-design 50x50 cm terrakotta

Ta hand om er. Vet att vi är flera som dealar med HELA SKITEN.

/Klara

____________________________________________________________________________________________

Meningen med hela skiten- En ”tankebok”

GEAR GrilltångÖrngott EbbaPoster stenar i strandkanten 50x70 cm

But why?

Ja, varför börjar jag blogga igen?

Jag älskar att skriva, väcka tankar och sprida lite färgglad glädje. Jag vill kunna prata om det fina, det jobbiga i en separation, om barnens utveckling, den snyggaste kjolen, karriären- på min plattform och på mina villkor.

Nu känner jag mig redo att fatta tangenterna på nytt. Så vem är jag?

 • Har du något smeknamn?
 • Klara är ju egentligen halva mitt namn. Anna-Klara är hela. Men min bror kallade mig för Bissa när jag var liten.
 • Vad jobbar du med?
 • Skrivbok Västkusten
 • Hur ser er familjekonstellation ut?
 • Bob Marley - Music & LovevidaXL Justerbar klädhängare med 4 svängbara hjul 1 stångset med 240 ord kylskåpsmagneter, beach
 • Vad önskar du dig mest just nu?
 • En lugn sommarledighet med familjen och vänner. En paus fylld av spontanitet.
 • Hur skulle du beskriva din stil?
 • Polermaskin 1600W + många tillbehörSkrivbok MotalaEMMY HISSGARDIN 160 X 100 CMPortable 2kW Upright Flat Fan Heater 1000W/2000W
 • Vilken maträtt är din favorit?
 • Jag älskar burrata med rökta körsbärstomater och pistagenötter. Jag föredrar fräscha sallader, franskt som asiatiskt, med mycket smak och grönsaker.
 • Vad sjunger du när du står i duschen?
 • Tar oftast inte så långa duscher men skulle nog vara nån klassiker från Stevie Wonder ”Don’t you worry ‘bout a thing” eller nåt annat från Motown.
 • När ingen ser, vad gör du då?
 • Kanske äter nåt sött eller nåt som definitivt skulle klassas som att småäta mellan målen… Nåt jag borde sluta med mao.
 • Vad stör du dig på hos andra?
 • Atlet i vittvidaXL Takkrona i vit metall med kristaller
 • Vad är ditt drömjobb?
 • Petunia pirouette valentine 10 frön,buskig i formen och älskad s
 • Hur balanserar du relationen, personlig tid och föräldraskapet?
 • Stansformar / Kakformar - 40 x 40 mm - Fjäril - 3 stChampion Slowcooker 6,5l

Over and out.

Klara