Poster - Maskros stående A3 30x40cm

Fingerskydd mot kniv- Shar·X

Vet inte om det är själva grejen att varken möjligheten rent kroppsligt eller orken som är i stort sett obefintlig som nån stans är och irriterar min kreativ nerv.

Larmdekal med Kamera logo

Väggdekor - 8st FjärilarHund Koppel med Jul Tema - SmalMagnet - FarmorPlatta Poly 5.0 Sahara beige

Nån slags kurbitsinspirerad wallie är det väl i alla fall läge att skära ut och sätta upp som ett firande för att jag förhoppningsvis snart blir fullt rörlig och smärtfri i händer och armar. Det andra är inte lika akut ;).

Behöver FÄRG just nu. Det gråa tar död på min energi men då lobbar mitt inre och överkonsumerar färg i tankarna istället. Märkligt det där med psyket alltså! Men min hjärna verkar ju vara född positiv!

Början på nåt bra.

No drama. Nånting nytt och bättre hoppas jag. För att fortsätta på detta spåret funkar ju inte längre. Ondare, stelare, mer förnekande och ännu mer trötthet.
Min verklighet de senaste månaderna och det senaste året.

Scarlet SnakeGrönsaksstrimlare (Grön)Julpresent glittrig krans plastblommaDrinkspel Pokerset med drinkglasNOR SPECTRA Variant: Vänster MSJätteStora Vatten Pärlor / VattenKristaller / Water beadsADAPTER TILL LADDARE AFHörselkåpa Moldex M4

Tack ❤

Min tid är nu

Hörselskydd PELTOR Tactical XP - hjässbygel
Tror jag är där nu. Vågar säga nej, inte slå knut på mig själv fast jag egentligen vill så himla mycket- HELA tiden. Man pratar ju mycket om hållbarhet. Får väl anamma det hållbara sättet lite på mig själv nu också.

Star Wars, Figur, Classic BB-8, 18"Mjuk Nalle 70 cm sittande ljus-brunTraxxas BigFoot No.1 1/10 RTR

Avengers Captain America Iron-man och Thor pläd filtYu-Gi-Oh! Mega Tins 2018 Jaden

Men ja, oavsett vad jag själv känner så sitter jag nu här, jobbat för mycket, målat hall och barnrum, borrat och skruvat upp diverse prylar och hyllor  när mannen varit bortrest- och känner mig rätt sliten. För att jag inte gör avkall på något. Lite min melodi, hamnar tillbaka i min känsla av att jag tror att jag är en superwoman (fast lite är jag ändå- känslan måste jag ju i alla fall behålla).

Allt har sin tid. 

Min tid är nu.

Idag tar jag ledigt och återhämtar mig.
Men jobbar på det långsiktiga…

 Välta Torn Jenga Tornspel

VW Metallskylt

Herrparaply GråhundKnivställ vit från Royalty Line!Poster A3 30x42cm Eat Glitter

2st LED Antikljus i vax med TIMER och GLIM-låga
1537437987500

Poster A3 30x42cm Lovely PopsicleFLAGGA - IRLANDPoster A3 30x42cm Muhth-urJulgranskula Blå CharlottaPoster A3 30x42cm Dark WaterJulgranskula Rosa AndreasPoster A4 21x30cm Get On My LevelJamie Oliver Terrakotta Vinkylare Vintage Blå 19 cm

Poster A3 30x42cm Mother's Day KurbitsPierre Cardin Bäddset - Påslakanset Flanell Grå 140 x 220Julgranskula Blå ElsaVäggdekor väggord väggtext Love looks not with the eye, Sh

Jag förstår såklart att alla grunder för separation eller skilsmässor är olika. Det kan ligga otrohet, misshandel, svek eller annat i botten- eller att känslor har suddats ut. Förutsättningarna är givetvis inte enkla, oavsett anledning. För i de flesta fall är konsekvenserna desamma.

Jag får ofta frågan kring vad jag kan rekommendera- utifrån mina egna erfarenheter- dvs detta är inget facit!

Yankee Candle Classic Medium Jar Passion Fruit Martini 411gFyra årstider i vegoköket 9789188207197Poster - Röd Rose rosa 40x50cmPoster - Papegoja maspalomas No.1 70x100cmPoster - I love Ice Cream No.9 40x50cm

Ni kommer aldrig vara på samma plats i separationen. Det måste få ta tid att hitta sitt sätt och sina gränser för relationen. Antingen total tystnad eller behov av att prata.

Poster - Peperoni No.1 - Svartvit 50x70cmPoster - Hjärta Geometri 2 40x50cmYankee Candle Clean Cotton Electric Base

Skapa en öppen samtalsmiljö för barnet. Inget barn ska behöva känna att det lämnar ut vare sig mamma/pappa om de berättar något. Skapa en trygg miljö istället för att barnet/barnen inte ska våga berätta hur de haft det den senaste veckan. Barn ska inte behöva hamna i lojalitetskonflikter för att de vuxna inte kommer överens!

Två vaser av glas som en manskropp och en kvinnokroppPoster - I´m sorry No.6 21x30cm

Agera eller säg inte saker i affekt till den andre parten. Det blir sällan bra. Låt det gå några timmar innan du hör av dig vid irritationsmoment. Det går oftast över och är en petitess i det kaos ni är mitt uppe i.

Stora Grillpaketet Pure, LandmannAffisch/Poster Foto Vatten/Brytande Vågor Två 33x48cm

Poster - Målade fåglar A3 30x40cmPoster - G Klav Guld no.3 40x50cmPoster - SAVE WATER DRINK CHAMPAGNE no.5 40x50cm

Poster - Ananas färg 21x30cm

1536048794871

Det finns säkert tusentals andra råd att ge. Men jag pratar bara utifrån egen erfarenhet och vad jag har tyckt fungerat för oss- samt vad som inte har fungerat.

All kärlek till er som går genom detta jobbiga/sorgliga/vidriga- men på andra sidan finns det LJUS!

♥ / KLARA

Väggdekor Dinosarier som tittar ut i Hål i väggen dbbfqo5802-Dekorer

Produktnummer: 1588763

En underbar barnrums Väggdekor med Dinosarier som kollar in genom en söndrig vägg jättesnyggt och uppskattat i barnrummet.

Monteras från ark, se bild, som mäter 50*50cm

Meningen med hela skiten…

Batteri Bosch 18V Ni-Mh 3000mAh BAT025 BAT026

1532441709560793915002776162462.jpg

Av en händelse klickade jag hem en bok som följt mig genom hela sommarsemestern ( målet var att läsa ut en bok, inte ens det lyckades jag med…) – Meningen med hela skiten av Nina Åkestam. 4 år efter att den publicerats, och omdiskuterats, blev den min. Min bibel som jag nu rekommenderat många i min närhet.

Poster - Bon appétit 30x40cmAmpelhängare Tibetansk TerrierMikrofiberduk / Rengöringsduk - GoPro, Glasögon, Mobilskärm

15324212664902228635381886865163.jpg

Toalett LED BelysningVäggdekor väggord väggtext @ My Home

Poster Blå blommor, 50x50 cmUpplyst litet trähus natur batteridriven med timerAriete Vintage KaffebryggareHQ Ljusslinga vattendroppe 10 lysdioder (HQLEDSLWTRDR)

Men om det bara var det. För det finns ju en karriär också. Eller ett jobb. Eller bara ett jobb. Det kanske är just där vi alla skiljer oss åt. Att ett jobb bara är ett jobb. Nina skriver just om detta i Kraschen- att vara duktig på allt utom att förstå varför man är det… Och när man går runt med det eviga ordet DUKTIG på näthinnan. Vem tjänar på att jag är duktig? Varför säger jag till mina barn att de är duktiga? För vem? För vad?

 

 • ”Om någon verkar få in orimligt mycket i sitt schema beror det på att något annat tar stryk. Och detta andra är antingen kvaliteten på jobbet, eller den egna hälsan. Många som har varit utbrända vittnar om hur de har gått helt upp i arbetet och inte hunnit med familj och vänner.”
 • ”Personer som är riktigt bra på att säga nej gillar man till och med ännu mer när de gör det, för det känns så naturligt och man uppskattar deras ärlighet”.

Dammsugarpåsar Husky Q AirPoster - Mexikansk döskalle No.3 21x30cmDaiwok Pastamaskin Helauromatisk, VitJamie Oliver Multiskalare 3-in-1

Boken finns att köpa här.

Lampa El 42 cm - antik mässing 1611

Ta hand om er. Vet att vi är flera som dealar med HELA SKITEN.

/Klara

____________________________________________________________________________________________

Meningen med hela skiten- En ”tankebok”

Poster Illustration fjäril, 50x70 cmBasilika Dwarf Greek 10 st frönSkrivbok Citat Together

But why?

Ja, varför börjar jag blogga igen?

Jag älskar att skriva, väcka tankar och sprida lite färgglad glädje. Jag vill kunna prata om det fina, det jobbiga i en separation, om barnens utveckling, den snyggaste kjolen, karriären- på min plattform och på mina villkor.

Nu känner jag mig redo att fatta tangenterna på nytt. Så vem är jag?

 • Har du något smeknamn?
 • Klara är ju egentligen halva mitt namn. Anna-Klara är hela. Men min bror kallade mig för Bissa när jag var liten.
 • Vad jobbar du med?
 • Ovalt Fat 45 x 35cm dekor 18203-B
 • Hur ser er familjekonstellation ut?
 • Dutch oven gjutjärns-grytset om 9 delar i trälådaElectrolux Dammsugarborste 32/35 mm AntracitHQ Ljusslinga vattendroppe vit 10 lysdioder (HQLEDSLWTRDRW)
 • Vad önskar du dig mest just nu?
 • En lugn sommarledighet med familjen och vänner. En paus fylld av spontanitet.
 • Hur skulle du beskriva din stil?
 • Schuko Strömkabel Schuko Hane - IEC-320-C13 2.00 m SvartGelly Roll Penna - Metallic CopperKompostaktivator SnabbkompostPoster - Röd woman no.2 30x40cm
 • Vilken maträtt är din favorit?
 • Jag älskar burrata med rökta körsbärstomater och pistagenötter. Jag föredrar fräscha sallader, franskt som asiatiskt, med mycket smak och grönsaker.
 • Vad sjunger du när du står i duschen?
 • Tar oftast inte så långa duscher men skulle nog vara nån klassiker från Stevie Wonder ”Don’t you worry ‘bout a thing” eller nåt annat från Motown.
 • När ingen ser, vad gör du då?
 • Kanske äter nåt sött eller nåt som definitivt skulle klassas som att småäta mellan målen… Nåt jag borde sluta med mao.
 • Vad stör du dig på hos andra?
 • Väggord - Coffee my drug of...Dammsugarpåsar Bosch Nova 11
 • Vad är ditt drömjobb?
 • CUISIPRO POTATISSKALARE
 • Hur balanserar du relationen, personlig tid och föräldraskapet?
 • Skrivbok ChampagneDeep Forest Waterfall

Over and out.

Klara