Lovecraft Letter - Brädspel

Fjällmark Sidenlakan Mullberry Silk

Vet inte om det är själva grejen att varken möjligheten rent kroppsligt eller orken som är i stort sett obefintlig som nån stans är och irriterar min kreativ nerv.

Nordisk Footprint Oppland 2

Poster - Hollywood ram 21x30cmTenson, Ocean Gummistövel, VitEspandrillos beige, Sand/camelCharlotte of sweden flower bei, Ljusbrun

Nån slags kurbitsinspirerad wallie är det väl i alla fall läge att skära ut och sätta upp som ett firande för att jag förhoppningsvis snart blir fullt rörlig och smärtfri i händer och armar. Det andra är inte lika akut ;).

Behöver FÄRG just nu. Det gråa tar död på min energi men då lobbar mitt inre och överkonsumerar färg i tankarna istället. Märkligt det där med psyket alltså! Men min hjärna verkar ju vara född positiv!

Början på nåt bra.

No drama. Nånting nytt och bättre hoppas jag. För att fortsätta på detta spåret funkar ju inte längre. Ondare, stelare, mer förnekande och ännu mer trötthet.
Min verklighet de senaste månaderna och det senaste året.

BDK SANDAL PLATEAU, SvartSkechers, Skyline Sneaker, Dam, OliveWomens Ultra Flex, SvartYdun Woden blå, BlåStay GREEN, GrönWrangler, Yuma Lady Laminated, Woman, CipriaPatricia Ten Points blå, BlåAco Blå, Blå

Tack ❤

Min tid är nu

Tvättkorg New York
Tror jag är där nu. Vågar säga nej, inte slå knut på mig själv fast jag egentligen vill så himla mycket- HELA tiden. Man pratar ju mycket om hållbarhet. Får väl anamma det hållbara sättet lite på mig själv nu också.

Lampett vägglykta båge smide 2-p lykta ljuslykta väggljusstakePlatta Poly 5.0 MarinblåHålsåg set i 12 storlekar. Storlekar: 19mm-127mm.

Vinställ - HästDra på lakan 180x200 cm

Men ja, oavsett vad jag själv känner så sitter jag nu här, jobbat för mycket, målat hall och barnrum, borrat och skruvat upp diverse prylar och hyllor  när mannen varit bortrest- och känner mig rätt sliten. För att jag inte gör avkall på något. Lite min melodi, hamnar tillbaka i min känsla av att jag tror att jag är en superwoman (fast lite är jag ändå- känslan måste jag ju i alla fall behålla).

Allt har sin tid. 

Min tid är nu.

Idag tar jag ledigt och återhämtar mig.
Men jobbar på det långsiktiga…

 Funktion Rivjärn från ODELO

Molly memo

Tårtfat - Gulli - Grön - LitenBäddset - Påslakan KaktusarLjusstake Blomma guld 40 cm

My Little Pony Shining Friends Twilight Sparkle Figure
1537437987500

World Brands, Xtrem Bots Trooper Bots, Radiostyrd RobotTactic, Rappakalja (SE)Dragon Dance, Brädspel4x Dammsugarpåse - Miele GNVäggord - Utan dina andetagPoster A3 30x42cm SilenceLampa Svan - Form Living - VitUnicorn Champagneglas

Fermentera 2.0 : grönt med goda bakterier 9789113085616Poster A3 30x42cm Just Like The AlphabetKnopp - Porslin - Svart rosPoster A3 30x42cm Fjäder

Jag förstår såklart att alla grunder för separation eller skilsmässor är olika. Det kan ligga otrohet, misshandel, svek eller annat i botten- eller att känslor har suddats ut. Förutsättningarna är givetvis inte enkla, oavsett anledning. För i de flesta fall är konsekvenserna desamma.

Jag får ofta frågan kring vad jag kan rekommendera- utifrån mina egna erfarenheter- dvs detta är inget facit!

Julgranskula Blå PeterMENALUX Dammsugarpåsar Papper 3285PJulgranskula Röd WilmaJulgranskula Rosa IngemarJulgranskula Grön Karl

Ni kommer aldrig vara på samma plats i separationen. Det måste få ta tid att hitta sitt sätt och sina gränser för relationen. Antingen total tystnad eller behov av att prata.

Kattungar Kuddfodral 40x40cm RosaJulgranskula Röd LiamEmojikuddar Smileys Plysch ca33cm Emoji Kudde

Skapa en öppen samtalsmiljö för barnet. Inget barn ska behöva känna att det lämnar ut vare sig mamma/pappa om de berättar något. Skapa en trygg miljö istället för att barnet/barnen inte ska våga berätta hur de haft det den senaste veckan. Barn ska inte behöva hamna i lojalitetskonflikter för att de vuxna inte kommer överens!

Poster - Alfabet stor och liten Blå No.1 21x30cmRetro tavla i metall med 3D relief, 20x30 cm, "Coca-Cola"

Agera eller säg inte saker i affekt till den andre parten. Det blir sällan bra. Låt det gå några timmar innan du hör av dig vid irritationsmoment. Det går oftast över och är en petitess i det kaos ni är mitt uppe i.

Cold Steel Classic Slicer KnifePoster - But first coffee No.16 40x50cm

Anka bambuPoster - Your smile is worth a million No.1 40x50cmPoster - Alperna 40x50cm

Poster - Ananas guld 2 40x50cm

1536048794871

Det finns säkert tusentals andra råd att ge. Men jag pratar bara utifrån egen erfarenhet och vad jag har tyckt fungerat för oss- samt vad som inte har fungerat.

All kärlek till er som går genom detta jobbiga/sorgliga/vidriga- men på andra sidan finns det LJUS!

♥ / KLARA

My Little Pony Explore Equestria Magical Scenes Sosaie Pie dbbfqo5535-Leksaker

My little Pony

Produkten är helt ny i kartong.

Mått (Cirka) 8 cm

"Ej för barn under 3 år"

Meningen med hela skiten…

Poster - Best Friends No.2 30x40cm

1532441709560793915002776162462.jpg

Av en händelse klickade jag hem en bok som följt mig genom hela sommarsemestern ( målet var att läsa ut en bok, inte ens det lyckades jag med…) – Meningen med hela skiten av Nina Åkestam. 4 år efter att den publicerats, och omdiskuterats, blev den min. Min bibel som jag nu rekommenderat många i min närhet.

Metallskylt / Plåtskylt med texten Ice cold beer sold herePoster - G Klav Rainbow no.1 A3 30x40cmPoster - SAVE WATER DRINK CHAMPAGNE no.5 40x50cm

15324212664902228635381886865163.jpg

Ampelhållare "Finsk spets"Poster - IF HE understand 40x50cm

SENCOR ÄggkokareSchwartzmann SlagborrVäggord - I am good, but...Pastatallrik 27cm Navy 6-delar i osorterat fältspatporslin

Men om det bara var det. För det finns ju en karriär också. Eller ett jobb. Eller bara ett jobb. Det kanske är just där vi alla skiljer oss åt. Att ett jobb bara är ett jobb. Nina skriver just om detta i Kraschen- att vara duktig på allt utom att förstå varför man är det… Och när man går runt med det eviga ordet DUKTIG på näthinnan. Vem tjänar på att jag är duktig? Varför säger jag till mina barn att de är duktiga? För vem? För vad?

 

 • ”Om någon verkar få in orimligt mycket i sitt schema beror det på att något annat tar stryk. Och detta andra är antingen kvaliteten på jobbet, eller den egna hälsan. Många som har varit utbrända vittnar om hur de har gått helt upp i arbetet och inte hunnit med familj och vänner.”
 • ”Personer som är riktigt bra på att säga nej gillar man till och med ännu mer när de gör det, för det känns så naturligt och man uppskattar deras ärlighet”.

Klädnypor - Adventsiffror - Natur - 24 stWhisky SetDrömfångare. Kosmisk VargServettkuber för Kleenex eller dispenser för pappersnäsdukar

Boken finns att köpa här.

318 Fotoram 4 foto 10 x 15 cm Svart 250:-

Ta hand om er. Vet att vi är flera som dealar med HELA SKITEN.

/Klara

____________________________________________________________________________________________

Meningen med hela skiten- En ”tankebok”

Dammsugarpåsar Voltage W015E-18Vikvägg elefanter brunVadderade kuvert med bubblor , 10 st/förp A4 storlek 20x27

But why?

Ja, varför börjar jag blogga igen?

Jag älskar att skriva, väcka tankar och sprida lite färgglad glädje. Jag vill kunna prata om det fina, det jobbiga i en separation, om barnens utveckling, den snyggaste kjolen, karriären- på min plattform och på mina villkor.

Nu känner jag mig redo att fatta tangenterna på nytt. Så vem är jag?

 • Har du något smeknamn?
 • Klara är ju egentligen halva mitt namn. Anna-Klara är hela. Men min bror kallade mig för Bissa när jag var liten.
 • Vad jobbar du med?
 • Kvartsvärmare Tristar KA5011 800W
 • Hur ser er familjekonstellation ut?
 • Stella Örngott HjärtaDoctor Who - Dalek - To VictoryRosa blommor - Väggdekor
 • Vad önskar du dig mest just nu?
 • En lugn sommarledighet med familjen och vänner. En paus fylld av spontanitet.
 • Hur skulle du beskriva din stil?
 • Rengöringsmedel MjölkUpplyst litet trähus vit batteridriven med timerPoster - Sosa Rose No.2 21x30cmJolly Light Mini Batteridriven ljusslinga vita bollar
 • Vilken maträtt är din favorit?
 • Jag älskar burrata med rökta körsbärstomater och pistagenötter. Jag föredrar fräscha sallader, franskt som asiatiskt, med mycket smak och grönsaker.
 • Vad sjunger du när du står i duschen?
 • Tar oftast inte så långa duscher men skulle nog vara nån klassiker från Stevie Wonder ”Don’t you worry ‘bout a thing” eller nåt annat från Motown.
 • När ingen ser, vad gör du då?
 • Kanske äter nåt sött eller nåt som definitivt skulle klassas som att småäta mellan målen… Nåt jag borde sluta med mao.
 • Vad stör du dig på hos andra?
 • InnovaGoods 8-in-1 Multipurpose HangerColonial Candle - Island Pineapple
 • Vad är ditt drömjobb?
 • Poster Sjökort, Karlshamn-Åhus, 50x70cm
 • Hur balanserar du relationen, personlig tid och föräldraskapet?
 • Bitssats 54 delarvidaXL TV-Bänk 103 x 36 x 46 cm Ek

Over and out.

Klara