Shopkins Shoppies Kristea

Pandemic Legacy Gul Season 2 - Brädspel

Vet inte om det är själva grejen att varken möjligheten rent kroppsligt eller orken som är i stort sett obefintlig som nån stans är och irriterar min kreativ nerv.

Otrio Deluxe 2.0

EXIT The Secret Lab - BrädspelAgricola: The Family Game (Svensk) BrädspelTwister BlindfoldedPandemic: 10th Anniversary Edition Brädspel

Nån slags kurbitsinspirerad wallie är det väl i alla fall läge att skära ut och sätta upp som ett firande för att jag förhoppningsvis snart blir fullt rörlig och smärtfri i händer och armar. Det andra är inte lika akut ;).

Behöver FÄRG just nu. Det gråa tar död på min energi men då lobbar mitt inre och överkonsumerar färg i tankarna istället. Märkligt det där med psyket alltså! Men min hjärna verkar ju vara född positiv!

Början på nåt bra.

No drama. Nånting nytt och bättre hoppas jag. För att fortsätta på detta spåret funkar ju inte längre. Ondare, stelare, mer förnekande och ännu mer trötthet.
Min verklighet de senaste månaderna och det senaste året.

Spel Bamse MixSteamRollers BrädspelDungeon Lords: Festival Season - BrädspelALF, SkattjaktenNautilus Industries - BrädspelDeus - BrädspelGrönt för livet 9789197992619Road safety education Brädspel SE/FI

Tack ❤

Min tid är nu

Fighting Formations: Battle for Kharkov - Brädspel
Tror jag är där nu. Vågar säga nej, inte slå knut på mig själv fast jag egentligen vill så himla mycket- HELA tiden. Man pratar ju mycket om hållbarhet. Får väl anamma det hållbara sättet lite på mig själv nu också.

Padwico, Babyvakt 850, VitVinöppnare / kapsylöppnareBritax, Sittvagn, B-Ready, Mineral Purple

Barbie Race Ride - Playstation (begagnad)Ponchy Wipeout - Bumper save #90 Pitty Crew - Cars bilar

Men ja, oavsett vad jag själv känner så sitter jag nu här, jobbat för mycket, målat hall och barnrum, borrat och skruvat upp diverse prylar och hyllor  när mannen varit bortrest- och känner mig rätt sliten. För att jag inte gör avkall på något. Lite min melodi, hamnar tillbaka i min känsla av att jag tror att jag är en superwoman (fast lite är jag ändå- känslan måste jag ju i alla fall behålla).

Allt har sin tid. 

Min tid är nu.

Idag tar jag ledigt och återhämtar mig.
Men jobbar på det långsiktiga…

 Poster - Världskarta handmålad grön A3 30x40cm

Barbie On-The-Go Watercraft and Kayak Set

Haglöfs Mila Rain Set (Dam) MagnetiteRelags - Första hjälpen kit - first aidPoster - Afrika giraff karta 30x40cm

Poster - Lets get lost No.3 21x30cm
1537437987500

ELBA Hilfiger midnight, BlåBDK SANDAL PLATEAU, SvartZombie Head StearinljusKökskniv 24 cmSittdyna Fårskinn - grått långhårig mörka topparÄpple Frukt Urkärnare SkärareSneaky Steve, Sharp Boot, Herr, BrunLampett vägglykta båge smide 2-p lykta ljuslykta väggljusstake

Skosnören - Stylish sneaker 130cm, Neon orangeTomte Skinnimitation Brun 90 cm6 Jet Right spectraJätteStora Vatten Pärlor / VattenKristaller / Water beads

Jag förstår såklart att alla grunder för separation eller skilsmässor är olika. Det kan ligga otrohet, misshandel, svek eller annat i botten- eller att känslor har suddats ut. Förutsättningarna är givetvis inte enkla, oavsett anledning. För i de flesta fall är konsekvenserna desamma.

Jag får ofta frågan kring vad jag kan rekommendera- utifrån mina egna erfarenheter- dvs detta är inget facit!

Wireless Phone Headset WS5 Peltor Pro Tac - hjässbygelSimba Toys, Steffi Love, TvillingpromenadMjuky - Isbjörnen Flora Gosedjur1:12 R/C TL MB Unimog U300 THW 100% 2,4 GHz RTRRavensburger, Junior Scotland Yard, Brädspel (SE, DK, NO, FI)

Ni kommer aldrig vara på samma plats i separationen. Det måste få ta tid att hitta sitt sätt och sina gränser för relationen. Antingen total tystnad eller behov av att prata.

NG Baby Spjälskydd bedside crib volangFoam Roller, OrangePoster A3 30x42cm Get On My Level

Skapa en öppen samtalsmiljö för barnet. Inget barn ska behöva känna att det lämnar ut vare sig mamma/pappa om de berättar något. Skapa en trygg miljö istället för att barnet/barnen inte ska våga berätta hur de haft det den senaste veckan. Barn ska inte behöva hamna i lojalitetskonflikter för att de vuxna inte kommer överens!

1st LED-Lampa E27 A60 DIM-TO-WARM FilamentFLAGGA - IRLAND

Agera eller säg inte saker i affekt till den andre parten. Det blir sällan bra. Låt det gå några timmar innan du hör av dig vid irritationsmoment. Det går oftast över och är en petitess i det kaos ni är mitt uppe i.

Döskalle Dekoration BlåJulgranskula Grön Marie

Julgranskula Blå NiklasMultifunktionella Köksklor - SvartPoster A3 30x42cm No Princess

Nightlife Bäddset - Påslakanset Explorer Beige 140x220

1536048794871

Det finns säkert tusentals andra råd att ge. Men jag pratar bara utifrån egen erfarenhet och vad jag har tyckt fungerat för oss- samt vad som inte har fungerat.

All kärlek till er som går genom detta jobbiga/sorgliga/vidriga- men på andra sidan finns det LJUS!

♥ / KLARA

Fritösslev - slev - kökstång - Långt handtag dbbfqo4968-Slevar & Spadar

Produktnummer: 10306560

En praktisk tång med sil

En perfekt tång som gör att oljan stannar i pannan vid fritering.
Tången har ett långt handtag så att du minskar risken att bränna dig, och silen gör att du får god mat utan en massa olja.

Längd: 28 cm
Diameter sil: 10 cm

Meningen med hela skiten…

4Living Matta "Medaljong" 140x190 cm Blå/Röd

1532441709560793915002776162462.jpg

Av en händelse klickade jag hem en bok som följt mig genom hela sommarsemestern ( målet var att läsa ut en bok, inte ens det lyckades jag med…) – Meningen med hela skiten av Nina Åkestam. 4 år efter att den publicerats, och omdiskuterats, blev den min. Min bibel som jag nu rekommenderat många i min närhet.

Julgranskula Grön LisaLjuslykta "Lightning Box"Poster - But first coffee No.2 21x30cm

15324212664902228635381886865163.jpg

Ljusstake Fyrkant marmor/guld 41 cmPoster - Flamingo Shine no.3 40x50cm

Poster - Hjärta Geometri 3 40x50cmPoster - Granar A4 21x30cmTräknopp - barkPoster - Best Friends No.6 40x50cm

Men om det bara var det. För det finns ju en karriär också. Eller ett jobb. Eller bara ett jobb. Det kanske är just där vi alla skiljer oss åt. Att ett jobb bara är ett jobb. Nina skriver just om detta i Kraschen- att vara duktig på allt utom att förstå varför man är det… Och när man går runt med det eviga ordet DUKTIG på näthinnan. Vem tjänar på att jag är duktig? Varför säger jag till mina barn att de är duktiga? För vem? För vad?

 

 • ”Om någon verkar få in orimligt mycket i sitt schema beror det på att något annat tar stryk. Och detta andra är antingen kvaliteten på jobbet, eller den egna hälsan. Många som har varit utbrända vittnar om hur de har gått helt upp i arbetet och inte hunnit med familj och vänner.”
 • ”Personer som är riktigt bra på att säga nej gillar man till och med ännu mer när de gör det, för det känns så naturligt och man uppskattar deras ärlighet”.

Döskalle Ljus XXL GrönPoster - Alfabet No.4 30x40cmPoster - Dream without fear A4 21x30cmPoster - Rävunge 30x40cm

Boken finns att köpa här.

Poster - Världskarta Gul A3 30x40cm

Ta hand om er. Vet att vi är flera som dealar med HELA SKITEN.

/Klara

____________________________________________________________________________________________

Meningen med hela skiten- En ”tankebok”

Poster - Impala Namibia A4 21x30cmPoster - Trianglar Rosa A4 21x30cmVärldens bästa mamma Örngott

But why?

Ja, varför börjar jag blogga igen?

Jag älskar att skriva, väcka tankar och sprida lite färgglad glädje. Jag vill kunna prata om det fina, det jobbiga i en separation, om barnens utveckling, den snyggaste kjolen, karriären- på min plattform och på mina villkor.

Nu känner jag mig redo att fatta tangenterna på nytt. Så vem är jag?

 • Har du något smeknamn?
 • Klara är ju egentligen halva mitt namn. Anna-Klara är hela. Men min bror kallade mig för Bissa när jag var liten.
 • Vad jobbar du med?
 • Grillstartare med värmeskydd svart
 • Hur ser er familjekonstellation ut?
 • MagnetlistLjusfat MetallMotKatt
 • Vad önskar du dig mest just nu?
 • En lugn sommarledighet med familjen och vänner. En paus fylld av spontanitet.
 • Hur skulle du beskriva din stil?
 • 306 Pläd cerise/ 295:-Tomte12 st mysiga LED ljusHQ Skrapa för keramiska spisar (HQ-CS10N)
 • Vilken maträtt är din favorit?
 • Jag älskar burrata med rökta körsbärstomater och pistagenötter. Jag föredrar fräscha sallader, franskt som asiatiskt, med mycket smak och grönsaker.
 • Vad sjunger du när du står i duschen?
 • Tar oftast inte så långa duscher men skulle nog vara nån klassiker från Stevie Wonder ”Don’t you worry ‘bout a thing” eller nåt annat från Motown.
 • När ingen ser, vad gör du då?
 • Kanske äter nåt sött eller nåt som definitivt skulle klassas som att småäta mellan målen… Nåt jag borde sluta med mao.
 • Vad stör du dig på hos andra?
 • Plåtskylt Camping HusvagnFällbar sittbänk med förvaringslåda svart
 • Vad är ditt drömjobb?
 • Kaffedrinkar Kakeldekor Recept
 • Hur balanserar du relationen, personlig tid och föräldraskapet?
 • Indisk matgrupp med 4 stolarUnder the Sink Organiser

Over and out.

Klara