Kuddfodral Sammet Golden Leaf

SHOPKINS SHOPPIES PEPPA-MINTS GELATI SCOOTER

Vet inte om det är själva grejen att varken möjligheten rent kroppsligt eller orken som är i stort sett obefintlig som nån stans är och irriterar min kreativ nerv.

Retro tavla med 3D relief, 20x30 cm, "Coca-Cola ICE COLD"

Väggdekor/Väggord Varmt VälkommenMy Little Pony Guardians of Harmony Fan Series Queen Celestia & ChangelingsElodie Details, Playful Pepe MjukdjurMus ballerina 'Il Était Une Fois' i ask

Nån slags kurbitsinspirerad wallie är det väl i alla fall läge att skära ut och sätta upp som ett firande för att jag förhoppningsvis snart blir fullt rörlig och smärtfri i händer och armar. Det andra är inte lika akut ;).

Behöver FÄRG just nu. Det gråa tar död på min energi men då lobbar mitt inre och överkonsumerar färg i tankarna istället. Märkligt det där med psyket alltså! Men min hjärna verkar ju vara född positiv!

Början på nåt bra.

No drama. Nånting nytt och bättre hoppas jag. För att fortsätta på detta spåret funkar ju inte längre. Ondare, stelare, mer förnekande och ännu mer trötthet.
Min verklighet de senaste månaderna och det senaste året.

Maileg Min första Kanin BlåRadiostyrd 2-kanals helikopter2 st Tesilar, Tea-silar, i form av en not, tesilAlga, Fia/Ludo6 Nimmt - BrädspelBadrumsset 4-delar, VitTärningsset - Purple Vit (CHX25407) - BrädspelRitjakten

Tack ❤

Min tid är nu

Imhotep (Svensk version) - Brädspel
Tror jag är där nu. Vågar säga nej, inte slå knut på mig själv fast jag egentligen vill så himla mycket- HELA tiden. Man pratar ju mycket om hållbarhet. Får väl anamma det hållbara sättet lite på mig själv nu också.

Jaipur Brädspel (Svenskt)Bohnanza: Al Cabohne Ladybohn (Ladies Gangsters) - BrädspelFlagga - Ryssland

Love is blå, Proud motherBrains - Magic Potion - Brädspel

Men ja, oavsett vad jag själv känner så sitter jag nu här, jobbat för mycket, målat hall och barnrum, borrat och skruvat upp diverse prylar och hyllor  när mannen varit bortrest- och känner mig rätt sliten. För att jag inte gör avkall på något. Lite min melodi, hamnar tillbaka i min känsla av att jag tror att jag är en superwoman (fast lite är jag ändå- känslan måste jag ju i alla fall behålla).

Allt har sin tid. 

Min tid är nu.

Idag tar jag ledigt och återhämtar mig.
Men jobbar på det långsiktiga…

 Rökelsekoner - Good fortune

Scholl Heaven Adapta Unisex Navy-2

Tash-Kalar: Everfrost - BrädspelAndroid Mainframe BrädspelAltiplano: The Traveller expansion - Brädspel

Väggdekor väggtext väggord - TOGETHER WE MAKE A FAMILY
1537437987500

Britax, Skötväska, Go Next, Olive MelangeBritax Römer - Baby-Safe Belted BaseVic Vanley - Tokyo Van - Cars bilar 2 - originalReima, Tilhi Vindfleece Onesie GrönDidriksons Disa Coat (Dam) VitSalewa - Transflow Vattensystem 2,0 LEspandrillos leather shinyBLAC, SvartMohino Effortless congac, Cognac

Sandal allleather Bdk Svart, SvartVinpump/Vakuumpump för vinflaskorTAMARIS touch it, SvartWrangler, Yuma Lady Laminated, Woman, Cipria

Jag förstår såklart att alla grunder för separation eller skilsmässor är olika. Det kan ligga otrohet, misshandel, svek eller annat i botten- eller att känslor har suddats ut. Förutsättningarna är givetvis inte enkla, oavsett anledning. För i de flesta fall är konsekvenserna desamma.

Jag får ofta frågan kring vad jag kan rekommendera- utifrån mina egna erfarenheter- dvs detta är inget facit!

Skolett Sixtyseven Vulcano, SvartEcco Terracruise Lt 82575451052, Herr, SvartPlatta Poly 5.0 BrunGrönsaksstrimlare (Grön)Drinkspel Flipperspel

Ni kommer aldrig vara på samma plats i separationen. Det måste få ta tid att hitta sitt sätt och sina gränser för relationen. Antingen total tystnad eller behov av att prata.

Bliz Active Proflip XT Smallface VitHörselskydd PELTOR H31P3EPomsies Luna Unicorn Plush Pom Pom Gosedjur Plysch Mjukis Interactive Toys

Skapa en öppen samtalsmiljö för barnet. Inget barn ska behöva känna att det lämnar ut vare sig mamma/pappa om de berättar något. Skapa en trygg miljö istället för att barnet/barnen inte ska våga berätta hur de haft det den senaste veckan. Barn ska inte behöva hamna i lojalitetskonflikter för att de vuxna inte kommer överens!

Rubens barn Cutie EmelieTactic, Rappakalja (SE)

Agera eller säg inte saker i affekt till den andre parten. Det blir sällan bra. Låt det gå några timmar innan du hör av dig vid irritationsmoment. Det går oftast över och är en petitess i det kaos ni är mitt uppe i.

Rökelsekoner - Citronella & LemongrassAffisch Poster Födelseår år 1995 Nittiotalet 33x48

Poster A3 30x42cm FamiljereceptPowerCube extended 1,5m RÖD 44-1300 AllocacocPoster A4 21x30cm Human Being

Poster A3 30x42cm Muhth-ur

1536048794871

Det finns säkert tusentals andra råd att ge. Men jag pratar bara utifrån egen erfarenhet och vad jag har tyckt fungerat för oss- samt vad som inte har fungerat.

All kärlek till er som går genom detta jobbiga/sorgliga/vidriga- men på andra sidan finns det LJUS!

♥ / KLARA

Väggdekor/Väggord Fånga dagen i vinkel dbbfqo4702-Väggord

Produktnummer: 57740

Text: Fånga dagen

Färg: Svart

Storlek: 28 x 33 cm

Material: Självhäftande vinyl

Vinyldekoren levereras i tre lager: bakgrundspapper, de utskurna vinylbokstäverna/figurerna samt en appliceringstejp för enkel montering.

Meningen med hela skiten…

Julgranskula Rosa Marianne

1532441709560793915002776162462.jpg

Av en händelse klickade jag hem en bok som följt mig genom hela sommarsemestern ( målet var att läsa ut en bok, inte ens det lyckades jag med…) – Meningen med hela skiten av Nina Åkestam. 4 år efter att den publicerats, och omdiskuterats, blev den min. Min bibel som jag nu rekommenderat många i min närhet.

Julgranskula Rosa TommyPierre Cardin Bäddset - Påslakanset Grå Randigt 200 x 220Poster A3 30x42cm No Princess

15324212664902228635381886865163.jpg

Nightlife Bäddset - Påslakanset Kakel Grå 240 x 220Vegetariskt 9789185701353

Julgranskula Blå ErikUppsala Text Optikertavla m. Koordinater 33x48cmMary Agnes KylskåpsmagnetPoster - I Love Shawn Mendes No.2 40x50cm

Men om det bara var det. För det finns ju en karriär också. Eller ett jobb. Eller bara ett jobb. Det kanske är just där vi alla skiljer oss åt. Att ett jobb bara är ett jobb. Nina skriver just om detta i Kraschen- att vara duktig på allt utom att förstå varför man är det… Och när man går runt med det eviga ordet DUKTIG på näthinnan. Vem tjänar på att jag är duktig? Varför säger jag till mina barn att de är duktiga? För vem? För vad?

 

 • ”Om någon verkar få in orimligt mycket i sitt schema beror det på att något annat tar stryk. Och detta andra är antingen kvaliteten på jobbet, eller den egna hälsan. Många som har varit utbrända vittnar om hur de har gått helt upp i arbetet och inte hunnit med familj och vänner.”
 • ”Personer som är riktigt bra på att säga nej gillar man till och med ännu mer när de gör det, för det känns så naturligt och man uppskattar deras ärlighet”.

LED-lampa GU10 MR16 Spotlight 250 LumenSåhjälpare/ FröfördelareVäggdekor / Väggtext - LIFE is too shortPoster - I´m sorry No.6 21x30cm

Boken finns att köpa här.

Poster - I love my bed A4 21x30cm

Ta hand om er. Vet att vi är flera som dealar med HELA SKITEN.

/Klara

____________________________________________________________________________________________

Meningen med hela skiten- En ”tankebok”

Affisch/Poster Karta över Trollhättan 33x48cmPoster - Världskarta Färgglad 40x50cmPoster - I love Chocolate A4 21x30cm

But why?

Ja, varför börjar jag blogga igen?

Jag älskar att skriva, väcka tankar och sprida lite färgglad glädje. Jag vill kunna prata om det fina, det jobbiga i en separation, om barnens utveckling, den snyggaste kjolen, karriären- på min plattform och på mina villkor.

Nu känner jag mig redo att fatta tangenterna på nytt. Så vem är jag?

 • Har du något smeknamn?
 • Klara är ju egentligen halva mitt namn. Anna-Klara är hela. Men min bror kallade mig för Bissa när jag var liten.
 • Vad jobbar du med?
 • Poster - Pussmärken flerfärgad A4 21x30cm
 • Hur ser er familjekonstellation ut?
 • Poster - Vit häst 21x30cmPoster - Trianglar Grön A3 30x40cmPoster - Fartyg 40x50cm
 • Vad önskar du dig mest just nu?
 • En lugn sommarledighet med familjen och vänner. En paus fylld av spontanitet.
 • Hur skulle du beskriva din stil?
 • Poster - Svarta trianglar 40x50cmAmpelhållare ÄlgPalettblad Fairway Mix 15 frö400 stk.100x165 mm (A1) VIT BUBBELKUVERT- VADDERADE KUVERT
 • Vilken maträtt är din favorit?
 • Jag älskar burrata med rökta körsbärstomater och pistagenötter. Jag föredrar fräscha sallader, franskt som asiatiskt, med mycket smak och grönsaker.
 • Vad sjunger du när du står i duschen?
 • Tar oftast inte så långa duscher men skulle nog vara nån klassiker från Stevie Wonder ”Don’t you worry ‘bout a thing” eller nåt annat från Motown.
 • När ingen ser, vad gör du då?
 • Kanske äter nåt sött eller nåt som definitivt skulle klassas som att småäta mellan målen… Nåt jag borde sluta med mao.
 • Vad stör du dig på hos andra?
 • Skrivbok Gävle300 vita prislappar 23 mm loppis
 • Vad är ditt drömjobb?
 • Håll insekter, mygg, möss borta
 • Hur balanserar du relationen, personlig tid och föräldraskapet?
 • SENCOR Kaffekvartn Elektrisk VitMorot Bentley F1 200 frö -avsedd för lagring

Over and out.

Klara