Svanefors Löpare 15x120 grön

Craft Swift Halfzip, Woman, Lilac

Vet inte om det är själva grejen att varken möjligheten rent kroppsligt eller orken som är i stort sett obefintlig som nån stans är och irriterar min kreativ nerv.

Poster - Marmor fjäril No.1 21x30cm

Partyhöjaren, perfekt till bål/dekoration/eller till barnenPierre Robert NB Sports Bra, Rouge RödCrocs Cleo V SosaTretorn EVA LÅG gummistövlar, Navy

Nån slags kurbitsinspirerad wallie är det väl i alla fall läge att skära ut och sätta upp som ett firande för att jag förhoppningsvis snart blir fullt rörlig och smärtfri i händer och armar. Det andra är inte lika akut ;).

Behöver FÄRG just nu. Det gråa tar död på min energi men då lobbar mitt inre och överkonsumerar färg i tankarna istället. Märkligt det där med psyket alltså! Men min hjärna verkar ju vara född positiv!

Början på nåt bra.

No drama. Nånting nytt och bättre hoppas jag. För att fortsätta på detta spåret funkar ju inte längre. Ondare, stelare, mer förnekande och ännu mer trötthet.
Min verklighet de senaste månaderna och det senaste året.

Vagabond Zoe sneakers, BeigeDr. Martens Alyson vinterstövlar, BrunBianco Knit skor, RödCrocs Classic Kids RödAngry Birds Kylskåps MagnetNew Balance KE420VGI sneakers, NavyMikk-Line Gummistövlar, GråBundgaard Tokker vinterstövlar, Cerise

Tack ❤

Min tid är nu

Skrållan, Lillan Jeans & T-shirt
Tror jag är där nu. Vågar säga nej, inte slå knut på mig själv fast jag egentligen vill så himla mycket- HELA tiden. Man pratar ju mycket om hållbarhet. Får väl anamma det hållbara sättet lite på mig själv nu också.

Glasängel - Din lilla ängelServis SnödjurBarbie Ken Fashionistas Cali Cool nr 17

Babblarna Minisar BobboEver After High Hat-Tastic - Madeline Hatter & Party Display

Men ja, oavsett vad jag själv känner så sitter jag nu här, jobbat för mycket, målat hall och barnrum, borrat och skruvat upp diverse prylar och hyllor  när mannen varit bortrest- och känner mig rätt sliten. För att jag inte gör avkall på något. Lite min melodi, hamnar tillbaka i min känsla av att jag tror att jag är en superwoman (fast lite är jag ändå- känslan måste jag ju i alla fall behålla).

Allt har sin tid. 

Min tid är nu.

Idag tar jag ledigt och återhämtar mig.
Men jobbar på det långsiktiga…

 My Little Pony Mane-iac Mayhem Equestria Girls

Svanefors Löpare 35x120 gul

BABY born, Moped, Play&FunBarbie Farmer & Tractor SetSkrivbordsunderlägg 52x40cm, Grön

Gosedjur
1537437987500

Tapet väggdekoration - ElephantMaileg Min första Kanin BlåPlay, Troopers, Radiostyrd bil, 26 cm, RödTyllar / Spritstyllar 5 stDörrstopp och Fönsterstopp - VitSpel barnspel hoppar grodor roligtKrosmaster Quest - BrädspelJaipur Brädspel (Svenskt)

51st State Master Set - BrädspelClementoni, Memo, Cars 3X-Wing: C-ROC Cruiser expansion - BrädspelDeus - Brädspel

Jag förstår såklart att alla grunder för separation eller skilsmässor är olika. Det kan ligga otrohet, misshandel, svek eller annat i botten- eller att känslor har suddats ut. Förutsättningarna är givetvis inte enkla, oavsett anledning. För i de flesta fall är konsekvenserna desamma.

Jag får ofta frågan kring vad jag kan rekommendera- utifrån mina egna erfarenheter- dvs detta är inget facit!

Manhattan Project: Chain Reaction - BrädspelCity Of Gears (2nd edition) - BrädspelLittlephant, Mobile PuppyDekorations set för Tårtor och BakningCartney Brakin - Mcqueen Fan - Cars Bilar - Limited Edition CHASE

Ni kommer aldrig vara på samma plats i separationen. Det måste få ta tid att hitta sitt sätt och sina gränser för relationen. Antingen total tystnad eller behov av att prata.

Celavi, Basic Regnställ CyklamenNaturehike Mobilhållare med fönster, Blå, LVäggdekor väggtext väggord - NOTHING IS BIGGER THEN LOVE

Skapa en öppen samtalsmiljö för barnet. Inget barn ska behöva känna att det lämnar ut vare sig mamma/pappa om de berättar något. Skapa en trygg miljö istället för att barnet/barnen inte ska våga berätta hur de haft det den senaste veckan. Barn ska inte behöva hamna i lojalitetskonflikter för att de vuxna inte kommer överens!

Poster - Feelings are much like waves No.3 30x40cmBDK SANDAL PLATEAU, Svart

Agera eller säg inte saker i affekt till den andre parten. Det blir sällan bra. Låt det gå några timmar innan du hör av dig vid irritationsmoment. Det går oftast över och är en petitess i det kaos ni är mitt uppe i.

Skechers oliv strech, GrönColorado gul honey reset, GUL

Dekorationsverktyg till FruktMr Tea Silikon Te-silPlatta Poly 5.0 Marinblå

Poster A3 30x42cm Fortnite Raven

1536048794871

Det finns säkert tusentals andra råd att ge. Men jag pratar bara utifrån egen erfarenhet och vad jag har tyckt fungerat för oss- samt vad som inte har fungerat.

All kärlek till er som går genom detta jobbiga/sorgliga/vidriga- men på andra sidan finns det LJUS!

♥ / KLARA

Taklampa koppar ANDELLE dbbfqo4135-Inredning och möbler

Modern taklampa koppar SILVIA
Låt dig inspireras av vår stilrena taklampa SILVIA. Tack vare en super enkel monteringsanvisning kommer det att ta cirka 10 minuter att montera ihop lampan. Lampan kommer att lysa upp ditt hem med stiligt ljus oavsett vilket rum du har valt att hänga den i.

Detaljer:

- Typ: taklampa
- Färg: koppar
- Material: plast
- Montering: Delvis montering krävs
- Färg: koppar
- Form: glob
- Höjd: 45 cm
- Kabellängd: 210 cm
- Diameter: 45 cm
- Spänning: 220-240 V (50 Hz)
- Vikt: 2 kg
- Typ: taklampa
- Stil: modern
Egenskaper:
Högkvalitativa material, Optimal energieffektivitet, Modern design, Väl lämpad för olika inredningsstilar, Lätt att underhålla

Erbjudandet inkluderar:
1 x taklampa, Glödlampa ingår ej

Ytterligare information: Lampan är avsedd för glödlampor med energimärkning där klasserna går från A ++ till E, där A++ är effektivast. Lämplig för LED-lampor, halogenlampor, energieffektiva lampor, Eventuell justering av kabellängden ska utföras av en elektriker.

Meningen med hela skiten…

Moscow 11X Variant: Höger

1532441709560793915002776162462.jpg

Av en händelse klickade jag hem en bok som följt mig genom hela sommarsemestern ( målet var att läsa ut en bok, inte ens det lyckades jag med…) – Meningen med hela skiten av Nina Åkestam. 4 år efter att den publicerats, och omdiskuterats, blev den min. Min bibel som jag nu rekommenderat många i min närhet.

ProtÈgÈ engångs gasdetektorEagle Hålslagare med 2 hål GulMjuk Nalle 70 cm sittande ljus-brun

15324212664902228635381886865163.jpg

Tactic, Barn Alias (SE)Affisch Poster Födelseår år 1990 Nittiotalet 33x48

Poster A4 21x30cm Stop Censoring Our ArtPoster A4 21x30cm Don't Break HeartsPoster A3 30x42cm EternityPoster A4 21x30cm Neonic Splash

Men om det bara var det. För det finns ju en karriär också. Eller ett jobb. Eller bara ett jobb. Det kanske är just där vi alla skiljer oss åt. Att ett jobb bara är ett jobb. Nina skriver just om detta i Kraschen- att vara duktig på allt utom att förstå varför man är det… Och när man går runt med det eviga ordet DUKTIG på näthinnan. Vem tjänar på att jag är duktig? Varför säger jag till mina barn att de är duktiga? För vem? För vad?

 

 • ”Om någon verkar få in orimligt mycket i sitt schema beror det på att något annat tar stryk. Och detta andra är antingen kvaliteten på jobbet, eller den egna hälsan. Många som har varit utbrända vittnar om hur de har gått helt upp i arbetet och inte hunnit med familj och vänner.”
 • ”Personer som är riktigt bra på att säga nej gillar man till och med ännu mer när de gör det, för det känns så naturligt och man uppskattar deras ärlighet”.

Fårskinn vitt - korthårigt - LitetJulgranskula Blå RobinJulgranskula Rosa UlfJulgranskula Rosa Gustaf

Boken finns att köpa här.

Junk food vego 9789187795244

Ta hand om er. Vet att vi är flera som dealar med HELA SKITEN.

/Klara

____________________________________________________________________________________________

Meningen med hela skiten- En ”tankebok”

Väggord - OUR FAMILY STORLED-lampa E14, C37, 4W, VarmvitPoster - Alfabet stor och liten Blå No.1 21x30cm

But why?

Ja, varför börjar jag blogga igen?

Jag älskar att skriva, väcka tankar och sprida lite färgglad glädje. Jag vill kunna prata om det fina, det jobbiga i en separation, om barnens utveckling, den snyggaste kjolen, karriären- på min plattform och på mina villkor.

Nu känner jag mig redo att fatta tangenterna på nytt. Så vem är jag?

 • Har du något smeknamn?
 • Klara är ju egentligen halva mitt namn. Anna-Klara är hela. Men min bror kallade mig för Bissa när jag var liten.
 • Vad jobbar du med?
 • Kolsyrespararen PET - dispenser
 • Hur ser er familjekonstellation ut?
 • Poster - But first coffee No.26 30x40cmAnka bambuVäggdekor / Väggtext - Bon Appétit
 • Vad önskar du dig mest just nu?
 • En lugn sommarledighet med familjen och vänner. En paus fylld av spontanitet.
 • Hur skulle du beskriva din stil?
 • Korvspruta - Rostfritt stål med 5 Liters kapacitetPoster - Rosa träd 21x30cmPoster - Målad Flamingo A3 30x40cmPoster - I love My Phone 40x50cm
 • Vilken maträtt är din favorit?
 • Jag älskar burrata med rökta körsbärstomater och pistagenötter. Jag föredrar fräscha sallader, franskt som asiatiskt, med mycket smak och grönsaker.
 • Vad sjunger du när du står i duschen?
 • Tar oftast inte så långa duscher men skulle nog vara nån klassiker från Stevie Wonder ”Don’t you worry ‘bout a thing” eller nåt annat från Motown.
 • När ingen ser, vad gör du då?
 • Kanske äter nåt sött eller nåt som definitivt skulle klassas som att småäta mellan målen… Nåt jag borde sluta med mao.
 • Vad stör du dig på hos andra?
 • HOT DOG - Påse för uppvärmning i mikron.Poster - A FRIEND IS No.1 40x50cm
 • Vad är ditt drömjobb?
 • Poster - But first coffee 30x40cm
 • Hur balanserar du relationen, personlig tid och föräldraskapet?
 • Poster - Do more of what makes you happy A3 30x40cmPorslinset D015 Olika skålar - 3 Delar

Over and out.

Klara