Väggord Den Som Gråter

Lego Ninjago Kortärmad pyjamas röd

Vet inte om det är själva grejen att varken möjligheten rent kroppsligt eller orken som är i stort sett obefintlig som nån stans är och irriterar min kreativ nerv.

LEGO Batman Pyjamas grå

LED-lampa A60, 10W, E27, 230V - Vit naturligPJ Masks Kortärmad pyjamas grönBarnvagnshänge Dinglis med text : RÖR MIG INTE!, TigerPoster - Paris 21x30cm

Nån slags kurbitsinspirerad wallie är det väl i alla fall läge att skära ut och sätta upp som ett firande för att jag förhoppningsvis snart blir fullt rörlig och smärtfri i händer och armar. Det andra är inte lika akut ;).

Behöver FÄRG just nu. Det gråa tar död på min energi men då lobbar mitt inre och överkonsumerar färg i tankarna istället. Märkligt det där med psyket alltså! Men min hjärna verkar ju vara född positiv!

Början på nåt bra.

No drama. Nånting nytt och bättre hoppas jag. För att fortsätta på detta spåret funkar ju inte längre. Ondare, stelare, mer förnekande och ännu mer trötthet.
Min verklighet de senaste månaderna och det senaste året.

HUGO Slim fit skjorta, SvartOscar of Sweden Kamelfärgad Rutig SkjortaOscar of Sweden Kortärmad Linneskjorta Med Brun Ruta SkjortaSuperdry Skjorta, OrangeONLY & SONS Klaus skjorta, MörkgrönHjärta - I'm yours2XU Mid-Rise Print Tights, Dam, Dark Charcoal Vit 3D Dots/NeroSalming Run Divine Tee, Women, Frost Melange

Tack ❤

Min tid är nu

2XU Pattern Mid-Rise Compression Tights, Dam, Dark Charcoal/PrismCloudVit
Tror jag är där nu. Vågar säga nej, inte slå knut på mig själv fast jag egentligen vill så himla mycket- HELA tiden. Man pratar ju mycket om hållbarhet. Får väl anamma det hållbara sättet lite på mig själv nu också.

Ilse Jacobsen Cheerful flip-flops, ArmySandalett Hawaii, SvartPoster - Forest deer family A3 30x40cm

Dr. Martens Leonore Boots, SvartHavaianas Brasil Logo Grön

Men ja, oavsett vad jag själv känner så sitter jag nu här, jobbat för mycket, målat hall och barnrum, borrat och skruvat upp diverse prylar och hyllor  när mannen varit bortrest- och känner mig rätt sliten. För att jag inte gör avkall på något. Lite min melodi, hamnar tillbaka i min känsla av att jag tror att jag är en superwoman (fast lite är jag ändå- känslan måste jag ju i alla fall behålla).

Allt har sin tid. 

Min tid är nu.

Idag tar jag ledigt och återhämtar mig.
Men jobbar på det långsiktiga…

 Paw Patrol Sandaler turkos

Vila - Vicoast Caftan, Blå

Väggdekor/Väggord Loved you yesterdayText stämpel & Bränn järn - till grillning och partyHappy Friend, Badbalja med tillbehör

Descendants Signature Mal Isle of the Lost
1537437987500

Jumbo Squishy - RulltårtaVäggdekor Hål i Vägg Sandstrand Sol15 LED DEW DROPS Ljusslinga för dekoration av flaskor mm, TIMER( Väggdekor, Kakeldekor ) Ett par Kärlek kaffekopparMLP My Little Pony Friendship is Magic Mrs. Dazzle CakeFartist Club, Windy WendySkönhet set 37 cmnatureZOO, Miss Unicorn Speldosa

Always ArtsyRevell, RC Stunt Car "Water Booster 4WD 2,4 GHzTrivial Pursuit FamilyBadrumsset 4-delar, Vit

Jag förstår såklart att alla grunder för separation eller skilsmässor är olika. Det kan ligga otrohet, misshandel, svek eller annat i botten- eller att känslor har suddats ut. Förutsättningarna är givetvis inte enkla, oavsett anledning. För i de flesta fall är konsekvenserna desamma.

Jag får ofta frågan kring vad jag kan rekommendera- utifrån mina egna erfarenheter- dvs detta är inget facit!

Pie Face Chain ReactionThe Princess and the Goblin - BrädspelPoster A3 30x42cm TigerSteamRollers BrädspelVäggdekor väggord väggtext Kärleksmums

Ni kommer aldrig vara på samma plats i separationen. Det måste få ta tid att hitta sitt sätt och sina gränser för relationen. Antingen total tystnad eller behov av att prata.

Babel - BrädspelTärningsset D6 - Gemini Blå-Orange (CHX26852) - BrädspelFool - Brädspel

Skapa en öppen samtalsmiljö för barnet. Inget barn ska behöva känna att det lämnar ut vare sig mamma/pappa om de berättar något. Skapa en trygg miljö istället för att barnet/barnen inte ska våga berätta hur de haft det den senaste veckan. Barn ska inte behöva hamna i lojalitetskonflikter för att de vuxna inte kommer överens!

Kids Concept BrödrostBritax Römer - Baby-Safe Belted Base

Agera eller säg inte saker i affekt till den andre parten. Det blir sällan bra. Låt det gå några timmar innan du hör av dig vid irritationsmoment. Det går oftast över och är en petitess i det kaos ni är mitt uppe i.

Poster - Buffel no.2 21x30cmDidriksons Thelma (Dam) Svart

Poster - Grekland karta ram 70x100cmSOFT BEAT EspadrillosEspandrillos röd, Röd

Zombie Head Stearinljus

1536048794871

Det finns säkert tusentals andra råd att ge. Men jag pratar bara utifrån egen erfarenhet och vad jag har tyckt fungerat för oss- samt vad som inte har fungerat.

All kärlek till er som går genom detta jobbiga/sorgliga/vidriga- men på andra sidan finns det LJUS!

♥ / KLARA

Elmotor Race borstlös EMAX RS2205 CW kV (U/min per Volt): 2300 för Copter dbbfqo3868-Hushållsapparater

Emax RS2205 Race Spec motorer

Införandet av Emax Race Spec familjen av borstlösa motorer med högeffektsmotorer för acromodeller och FPV-lopp. Reviderad och utformad för att erbjuda bättre prestanda än de flesta motorer i sin klass. Varje motor tillverkas exakt inom små toleranser.

Kylning:
Den unika fina designen i klockan av motorerna, vilket ger lufttillförsel och möjliggöra bättre kylning i varma temperaturer och höga strömmar.

N52 magneter:
Det innebär att de bästa magneterna monteras, som ger bättre acceleration, bromskraft och långvariga höga varvtal.

Lager:
Äkta japanskt NMB lager ger långvarig prestanda.
låda:
Ger över 1000 g dragkraft med 4S LiPo-batteri och GF5045BN propellrar.

Lindningar av koppar med hög renhet

KV2300 med HQ5045 BN max. thrust: 1024 g

Meningen med hela skiten…

Poster - Afrika elefant karta 2 30x40cm

1532441709560793915002776162462.jpg

Av en händelse klickade jag hem en bok som följt mig genom hela sommarsemestern ( målet var att läsa ut en bok, inte ens det lyckades jag med…) – Meningen med hela skiten av Nina Åkestam. 4 år efter att den publicerats, och omdiskuterats, blev den min. Min bibel som jag nu rekommenderat många i min närhet.

Maxida Sixtyseven Svart, SvartUnder Armour, Strive 7, Herr, Academy/Gold Rush/VitPlatta Poly 5.0 Marinblå

15324212664902228635381886865163.jpg

Väggdekor - ToalettsymbolSM Kompassfodral Svart/teal

MIKROFON ELEKTRET MT53Skylt i trä, Wooden deco, I vårt hemBRIO World - 33599 Uppladdningsbart tågTactic, Memo Animal Babies (SE, NO, FI, DK, EN)

Men om det bara var det. För det finns ju en karriär också. Eller ett jobb. Eller bara ett jobb. Det kanske är just där vi alla skiljer oss åt. Att ett jobb bara är ett jobb. Nina skriver just om detta i Kraschen- att vara duktig på allt utom att förstå varför man är det… Och när man går runt med det eviga ordet DUKTIG på näthinnan. Vem tjänar på att jag är duktig? Varför säger jag till mina barn att de är duktiga? För vem? För vad?

 

 • ”Om någon verkar få in orimligt mycket i sitt schema beror det på att något annat tar stryk. Och detta andra är antingen kvaliteten på jobbet, eller den egna hälsan. Många som har varit utbrända vittnar om hur de har gått helt upp i arbetet och inte hunnit med familj och vänner.”
 • ”Personer som är riktigt bra på att säga nej gillar man till och med ännu mer när de gör det, för det känns så naturligt och man uppskattar deras ärlighet”.

Kids Concept GungälgHello Kitty Kuddfodral 40x40cm RosaPlunta Hammare med KapsylöppnareFLAGGA - IRLAND

Boken finns att köpa här.

Poster A3 30x42cm GR33N

Ta hand om er. Vet att vi är flera som dealar med HELA SKITEN.

/Klara

____________________________________________________________________________________________

Meningen med hela skiten- En ”tankebok”

Julgranskula Blå AntonJulgranskula Grön LillyPoster A3 30x42cm Mojito Drawing

But why?

Ja, varför börjar jag blogga igen?

Jag älskar att skriva, väcka tankar och sprida lite färgglad glädje. Jag vill kunna prata om det fina, det jobbiga i en separation, om barnens utveckling, den snyggaste kjolen, karriären- på min plattform och på mina villkor.

Nu känner jag mig redo att fatta tangenterna på nytt. Så vem är jag?

 • Har du något smeknamn?
 • Klara är ju egentligen halva mitt namn. Anna-Klara är hela. Men min bror kallade mig för Bissa när jag var liten.
 • Vad jobbar du med?
 • Happy Guy Korkskruv
 • Hur ser er familjekonstellation ut?
 • Yankee Candle Classic Large Jar Turquoise Sky Candle 623gVäggord - SexPoster - Röd Rose rosa 30x40cm
 • Vad önskar du dig mest just nu?
 • En lugn sommarledighet med familjen och vänner. En paus fylld av spontanitet.
 • Hur skulle du beskriva din stil?
 • Poster - Flamingo Paradise No.2 40x50mTrådlös Inomhus- och Utomhus-TermometerElk Ridge - 206- jakt-kit 2 knivar och knivslipYankee Candle Q4 Bundle Up Large Jar
 • Vilken maträtt är din favorit?
 • Jag älskar burrata med rökta körsbärstomater och pistagenötter. Jag föredrar fräscha sallader, franskt som asiatiskt, med mycket smak och grönsaker.
 • Vad sjunger du när du står i duschen?
 • Tar oftast inte så långa duscher men skulle nog vara nån klassiker från Stevie Wonder ”Don’t you worry ‘bout a thing” eller nåt annat från Motown.
 • När ingen ser, vad gör du då?
 • Kanske äter nåt sött eller nåt som definitivt skulle klassas som att småäta mellan målen… Nåt jag borde sluta med mao.
 • Vad stör du dig på hos andra?
 • Poster - Dinousarie barn no.4 40x50cmAffisch/Poster Karta över New York 33x48cm
 • Vad är ditt drömjobb?
 • Poster - Bougainvillea med gul fjäril A4 21x30cm
 • Hur balanserar du relationen, personlig tid och föräldraskapet?
 • Poster - I love Love 21x30cmPoster - Palm färg 40x50cm

Over and out.

Klara