Extraktorfläkt med timer och fuktighetsgivare 4 "100mm vit
 
3 Drawer Sewing Box Storage Container  
 
Plunta med texten "Girls Nite Out"

Bli expert på högskoleprovet och nå din målutbildning!

Högskoleprovguidens onlineutbildning med personlig coachning har sedan 2004 utbildat över 130 000 studenter att nå sina högskoleprovmål.

Elegant stående bidé antik mässing kran med gammal retro huvuden150mm vit wc toalettavlopp rak pannaanslutning jordrör 110mm

Du får allt du behöver för att besegra högskoleprovets alla delar.

Bli VIP-medlem direkt och nå din drömutbildning så fort som möjligt!

Läs mer och börja direkt!
Leda and the Swan,Correggio,50x40cm


Lämna en intresseanmälan
Gul elektrisk vattentät isolering isoleringstejp 15mm x 10m
Trofé - H: 20 cm - B: 28 cm - Plywood
Ekologiska fröer - gurka 10 frön från Enkla Blommor - CERT. FRÖN
The fashionable woman in contemporary,James Tissot,60x40cm
The Buffoon Don Juan de Austria,Diego Velazquez,80x40cm

Komplett och unik utbildning

Christmas tree/Julgran väggdekor

Studera med 17037 övningsuppgifter, 7597 förklaringar till gamla högskoleprov, 400+ videor, unika strategier, genomgångar, guider, knep och mycket mer. Utbildningen anpassar sig efter dig och dina behov.

10st M12 hexagon full nut zinkpläterad
Skrivbok Miami Beach
Blå elektrisk vattentät isolering isoleringstejp 15mm x 10m
Litet snyggt trähantverk med kragehålhål 15 mm diameter
3 blomkrukor i konstrotting, variant 2 antikbrun

Personlig coach med 2,00

Som VIP-medlem får du en personlig coach som skrivit 2,00 på högskoleprovet. Du får hjälp med t.ex. individuell diagnos med analys, skräddarsytt studieupplägg och vägledning utifrån just dina mål och förutsättningar.

Bli VIP-medlem nu
Skrivbok Västerås

Toppresultat på utvärderingarna

Vi har hjälpt tiotusentals nöjda studenter sedan starten år 2004. Över 4 av 5 poäng på alla utvärderingspunkter i över 12 år och uppemot 100 % av våra studenter skulle rekommendera VIP-utbildningen till en vän.

Läs våra referenser
Armbåge kopparlödare man x kvinnlig 18mm diameter 45deg vinkel
Pierre Aymeric,CORNEILLE DE LYON early,50x40cm

En investering i din framtid

Att skriva provet utan VIP-medlemskap är som att försöka skaffa körkort utan att ha övningskört eller lärt sig teorin. Du och din framtid förtjänar det bästa. Plugga på bästa sätt som VIP och nå drömutbildningen!

Bli VIP-medlem nu
General Bonaparte,Jacques-Louis David,81x65cm
Avloppsinstallationstoppanslutningsfog 40 / 40mm diameter 45deg
3D Granar i Trä - 2 st

133580 studenter inför högskoleprovet sedan starten år 2004!

Som gratismedlem får du bland annat

 •  Skriva ut, ladda hem eller öva interaktivt med 5840 uppgifter till 191 provpass från 41 högskoleprov i Högskoleprovtränaren.
 •   NYHET! Öva med 7185 uppgifter och hundratals förklaringar i de interaktiva övningsprogrammen och Provpassgeneratorn.
 • Akrylaskar med upphängning - 42 x 100 x 26 mm - 100 st
 •  Steg för steg-förklaringar till alla 160 uppgifter på det senaste högskoleprovet inklusive videoförklaringar till alla 80 kvantitativa uppgifter.
 • Lång rakt rörröduktionsanslutning avloppssystem 50mm till 32mmSkrivbok UvArtline 517 Vitboard Blå - 2 mm
 •   Formelblad med de viktigaste reglerna och formlerna som du behöver ha koll på, att ladda hem och skriva ut.
 •   10 utvalda tips och tricks inför studierna och högskoleprovet.
 •   7 utmaningar för att hjälpa dig att komma igång med studierna på bästa sätt.
 •   Full åtkomst till Sveriges största forum om högskoleprovet.
 •   Och mycket mer!
Jag vill bli gratismedlem

Som VIP-medlem får du dessutom bland annat

 •   Personlig coach som skrivit 2,00 på högskoleprovet och som kan hjälpa dig med skräddarsytt studieupplägg utifrån just dina förutsättningar och mål.
 • A Lady at the Paris Exposition,Luis jimenez aranda,80x40cm
 •  Öva med 17037 specialkonstruerade uppgifter med pedagogiska steg för steg-förklaringar och 300+ videogenomgångar med teori och övningsuppgifter.
 •   Unika beprövade strategier, guider, tips och tricks som ger resultat direkt. Lär dig att besegra provets alla utmaningar, fällor och provdelar.
 •  Förklaringar till 7597 gamla högskoleprovuppgifter att öva med i Högskoleprovtränaren eller slå upp i uppslagsverket.Displayaskar med upphängning - 51 x 54 x 10 mm - 100 st
 •  7653 handplockade ord-uppgifter med synonymer och exempelmeningar som prickar in 85-100 % av orden på högskoleprovet.
 •   Support och coachning med bemanning även på kvällar och helger samt flera gånger snabbare svarstider än branschsnittet.
Displayaskar med upphängning - 42 x 54 x 26 mm - 100 st

Högskoleprovet

Om högskoleprovet

Högskoleprovet är en helt egen väg, urvalsgrupp, in på drömutbildningen. Det ärUniversitets- och högskolerådet (UHR) som ansvarar för högskoleprovet och högskoleprovets officiella sida är Studera.nu. Det är högskolor och universitet som anordnar högskoleprovet och anmälan till högskoleprovet görs på The Courtyard of a House in Delft,Pieter de Hooch,73.5x60cm. Anmälningsperioden är begränsad till lite mer än två veckor. På uppdrag av UHR är det Umeå universitet som konstruerar alla provdelar utom ELF-delen som konstrueras av Göteborgs universitet.

Still Life with Chessboard,Lubin Baugin,55x73cm

Bara fördelar med högskoleprovet

Det finns bara fördelar med att skriva högskoleprovet då det alltid är ditt bästa resultat på högskoleprovet som räknas och det är giltigt i fem år. Du kan alltså skriva högskoleprovet flera år innan du behöver använda det. Högskoleprovet kan ibland vara den enda eller sista chansen att bli antagen och det är alltid värt att skriva högskoleprovet även om du har höga betyg. Inte ens de mest populära utbildningarna kräver längre 2,00 på högskoleprovet så med ett högt resultatGoethe in the Roman,TISCHBEIN Johann Heinrich Wilhelm,50x40cm på högskoleprovet ökar du dina chanser att bli antagen och kunna välja och vraka bland drömutbildningarna.

Två högskoleprov per år

Högskoleprovet anordnas två gånger per år, ett höstprov och ett vårprov. Höstens högskoleprov genomförs från och med höstens högskoleprov 2018 på söndagar medan vårens högskoleprov 2018 och kommande vårprov genomförs på lördagar. Att skriva högskoleprovet tar hela dagen och kostar 450 kronor. Det går att skriva högskoleprovet i de flesta större orter i hela Sverige och på utvalda platser utomlands.

Efter högskoleprovet

64 ST HÖNOR I PLAST (70525)

Provfrågorna på högskoleprovet publiceras måndagen efter högskoleprovet och facit publiceras på onsdagen efter högskoleprovet. Du kan rätta ditt högskoleprov med hjälp av kontrollpappret, som du fyller i på högskoleprovdagen, för att få reda på dina poäng innan det officiella resultatsbeskedet för högskoleprovet släpps cirka fyra veckor efter högskoleprovet. Dina poäng på högskoleprovet omvandlas genom normeringen till ett resultat mellan 0,00 och 2,00 och det är ditt normerade resultat på högskoleprovet som du söker med till utbildningar och kurser.

Högskoleprovets delar

Högskoleprovet består av 160 uppgifter. Åtta delprov fördelat på två typer av pass. Det verbala provpasset består av de fyra delarna

Det kvantitativa provpasset består av de fyra delarna

På högskoleprovdagen skriver du två verbala provpass och två kvantitativa provpass. Du skriver även ett utprövningspass som används för att testa nya högskoleprovuppgifter. Dessa poäng räknas inte med i ditt slutgiltiga högskoleprovsresultat.

Poster - Ananas Rainbow No.4 50x70cm

Produktnummer: 14300047

Airroxy fans är utformade med de senaste innovationerna och möjligheterna som den moderna tekniken ger. Våra fans är unika, inte bara på grund av deras konstruktion utan också tack vare: modulkonstruktion: med modulbaserad konstruktion och produktionsförening, ger oss flexibiliteten i att modifiera de elektroniska kontrollerna både med direkt- eller växelströmssensorer och turbiner. Innovativa lösningar: endast airroxy-fans, bland andra produkter som finns tillgängliga på marknaden inom denna sektor, har turbinerna med bytbar paddlegeometri. Det ger ett stort luftflöde med lågt akustiskt tryck. Turbinen i airroxyfläktar är inte tillverkad i proportion, vilket innebär att varje storlek har olika justerade former av turbinen. Dessutom har våra fans fläktbaffel som förbättrar luftflödet ännu mer. Högkvalitativa material: Kåpan av fläktarna är tillverkad av bästa kvalitet abs som kännetecknas av dess höga hållbarhet och repningsresistens. Aktiva ämnen som utsätts för hög temperatur är gjorda av tekniskt material som kallas polykarbonat. Det gör användningen säkrare och förlänger fläktens livslängd. Silikonförseglingar och en speciell hölje konstruktion av fläkten säkerställer hög vattentäthet som bekräftas av ipx4-klassen. Hög prestanda: våra fans testas med tre mätmetoder, vilket ger de mest exakta resultaten. Tack vare de använda materialen och innovativa teknologierna når våra fans hög prestanda med låg ljudnivå. Dessa fläktar har original design och når hög prestanda med lågt akustiskt tryck. Högkvalitativ abs-plast; perfekt lösning för hem och kontor; Dessa fläktar har original design och når hög prestanda med lågt akustiskt tryck. Växlingsmetod: standard (hårdkopplad till elnätet); storlek: 150mm; Luftflöde: 257 m3 / h; effekt: 20w; ip: x4; spänning: 240v; akustiskt tryck: 47db;

Studera inför högskoleprovet

Genom att studera inför högskoleprovet med VIP-utbildningen kan du enklare och snabbare nå det resultat du behöver på högskoleprovet samtidigt som du blir bättre rustad för dina kommande studier och karriär.

Vilket prov? När är provet? När är anmälningsperioden?
Vårens högskoleprov 2019 Lördagen den 6 april 15 januari – 1 februari
Höstens högskoleprov 2019 Söndagen den 20 oktober 15 augusti – 2 september

Ta dig till ditt mål på högskoleprovet och till drömutbildningen