3/4 "rörtrådförlängning kvinnlig x hane - 60 mm lång
 
vidaXL 4-raders Fågelpiggar i plast Set om 6  
 
vidaXL Tvinnat rep i polypropylen 6 mm 200 m orange

Bli expert på högskoleprovet och nå din målutbildning!

Högskoleprovguidens onlineutbildning med personlig coachning har sedan 2004 utbildat över 130 000 studenter att nå sina högskoleprovmål.

vidaXL Rep 100% Jute 20 mm 50 mvidaXL Dubbelsidigt vadderat överkast röd och svart 220x240 cm

Du får allt du behöver för att besegra högskoleprovets alla delar.

Bli VIP-medlem direkt och nå din drömutbildning så fort som möjligt!

Läs mer och börja direkt!
vidaXL Duschpanelsystem rostfritt stål böjd


Lämna en intresseanmälan
Dammsugarpåse E22S
Hylla vägg industriell 80 cm - antikgrå
vidaXL Matstolar 2 st tyg gräddvit
vidaXL Plisségardin 100x125 cm creme
vidaXL Rullgardin randig vit 60 x 100 cm transparent

Komplett och unik utbildning

vidaXL Konsolbord med 3 lådor grå

Studera med 17037 övningsuppgifter, 7597 förklaringar till gamla högskoleprov, 400+ videor, unika strategier, genomgångar, guider, knep och mycket mer. Utbildningen anpassar sig efter dig och dina behov.

vidaXL LED Vägglampa med 1 lampa varmvit
vidaXL Påslakanset 2 delar 155x200/80x80 cm arabesk
Skruva ner dragkroppen 250mm diameter fin design
vidaXL Överdrag till ståbord 2 st Ø 60 cm stretch gräddvit
vidaXL Bomull Satin Randigt Påslakan & Örngott 155x220/80x80

Personlig coach med 2,00

Som VIP-medlem får du en personlig coach som skrivit 2,00 på högskoleprovet. Du får hjälp med t.ex. individuell diagnos med analys, skräddarsytt studieupplägg och vägledning utifrån just dina mål och förutsättningar.

Bli VIP-medlem nu
vidaXL Konstväxt Dracena med kruka 90 cm grön

Toppresultat på utvärderingarna

Vi har hjälpt tiotusentals nöjda studenter sedan starten år 2004. Över 4 av 5 poäng på alla utvärderingspunkter i över 12 år och uppemot 100 % av våra studenter skulle rekommendera VIP-utbildningen till en vän.

Läs våra referenser
vidaXL 4 Justerbara bordsben i krom 710 mm
vidaXL Kulled separator puller removal verktygskit 3 st.

En investering i din framtid

Att skriva provet utan VIP-medlemskap är som att försöka skaffa körkort utan att ha övningskört eller lärt sig teorin. Du och din framtid förtjänar det bästa. Plugga på bästa sätt som VIP och nå drömutbildningen!

Bli VIP-medlem nu
Poster - Flamingo Tropical forest No.2 40x50cm
Poster - Rött hjärta Jag älskar dig 40x50cm
vidaXL Skruvutdragarsats 25 delar multi-spline stål

133580 studenter inför högskoleprovet sedan starten år 2004!

Som gratismedlem får du bland annat

 •  Skriva ut, ladda hem eller öva interaktivt med 5840 uppgifter till 191 provpass från 41 högskoleprov i Högskoleprovtränaren.
 •   NYHET! Öva med 7185 uppgifter och hundratals förklaringar i de interaktiva övningsprogrammen och Provpassgeneratorn.
 • vidaXL Plisségardin vit P06/406
 •  Steg för steg-förklaringar till alla 160 uppgifter på det senaste högskoleprovet inklusive videoförklaringar till alla 80 kvantitativa uppgifter.
 • Poster Halland - LandskapsstolthetPoster - Butterfly tropical No.4 21x30cm200 stk. 220x265 mm (E5) BRUN BUBBELKUVERT- VADDERADE KUVERT
 •   Formelblad med de viktigaste reglerna och formlerna som du behöver ha koll på, att ladda hem och skriva ut.
 •   10 utvalda tips och tricks inför studierna och högskoleprovet.
 •   7 utmaningar för att hjälpa dig att komma igång med studierna på bästa sätt.
 •   Full åtkomst till Sveriges största forum om högskoleprovet.
 •   Och mycket mer!
Jag vill bli gratismedlem

Som VIP-medlem får du dessutom bland annat

 •   Personlig coach som skrivit 2,00 på högskoleprovet och som kan hjälpa dig med skräddarsytt studieupplägg utifrån just dina förutsättningar och mål.
 • vidaXL Kärnborr diamant 202x400 mm
 •  Öva med 17037 specialkonstruerade uppgifter med pedagogiska steg för steg-förklaringar och 300+ videogenomgångar med teori och övningsuppgifter.
 •   Unika beprövade strategier, guider, tips och tricks som ger resultat direkt. Lär dig att besegra provets alla utmaningar, fällor och provdelar.
 •  Förklaringar till 7597 gamla högskoleprovuppgifter att öva med i Högskoleprovtränaren eller slå upp i uppslagsverket.vidaXL Konstväxt Kokospalm med kruka 140 cm
 •  7653 handplockade ord-uppgifter med synonymer och exempelmeningar som prickar in 85-100 % av orden på högskoleprovet.
 •   Support och coachning med bemanning även på kvällar och helger samt flera gånger snabbare svarstider än branschsnittet.
3/4 "rörtrådförlängning kvinnlig x manlig krom mässing - 25 mm

Högskoleprovet

Om högskoleprovet

Högskoleprovet är en helt egen väg, urvalsgrupp, in på drömutbildningen. Det ärUniversitets- och högskolerådet (UHR) som ansvarar för högskoleprovet och högskoleprovets officiella sida är Studera.nu. Det är högskolor och universitet som anordnar högskoleprovet och anmälan till högskoleprovet görs på Brüder Mannesmann Uppsättning skruvbits 113 delar 29830. Anmälningsperioden är begränsad till lite mer än två veckor. På uppdrag av UHR är det Umeå universitet som konstruerar alla provdelar utom ELF-delen som konstrueras av Göteborgs universitet.

vidaXL Madrassöverdrag 2 st 90x190-100x200cm bomullsjersey Vit

Bara fördelar med högskoleprovet

Det finns bara fördelar med att skriva högskoleprovet då det alltid är ditt bästa resultat på högskoleprovet som räknas och det är giltigt i fem år. Du kan alltså skriva högskoleprovet flera år innan du behöver använda det. Högskoleprovet kan ibland vara den enda eller sista chansen att bli antagen och det är alltid värt att skriva högskoleprovet även om du har höga betyg. Inte ens de mest populära utbildningarna kräver längre 2,00 på högskoleprovet så med ett högt resultatMixer dusch krom slangset ersättning duschhuvud på högskoleprovet ökar du dina chanser att bli antagen och kunna välja och vraka bland drömutbildningarna.

Två högskoleprov per år

Högskoleprovet anordnas två gånger per år, ett höstprov och ett vårprov. Höstens högskoleprov genomförs från och med höstens högskoleprov 2018 på söndagar medan vårens högskoleprov 2018 och kommande vårprov genomförs på lördagar. Att skriva högskoleprovet tar hela dagen och kostar 450 kronor. Det går att skriva högskoleprovet i de flesta större orter i hela Sverige och på utvalda platser utomlands.

Efter högskoleprovet

vidaXL Nätstängsel 0,8x15 m grön stål

Provfrågorna på högskoleprovet publiceras måndagen efter högskoleprovet och facit publiceras på onsdagen efter högskoleprovet. Du kan rätta ditt högskoleprov med hjälp av kontrollpappret, som du fyller i på högskoleprovdagen, för att få reda på dina poäng innan det officiella resultatsbeskedet för högskoleprovet släpps cirka fyra veckor efter högskoleprovet. Dina poäng på högskoleprovet omvandlas genom normeringen till ett resultat mellan 0,00 och 2,00 och det är ditt normerade resultat på högskoleprovet som du söker med till utbildningar och kurser.

Högskoleprovets delar

Högskoleprovet består av 160 uppgifter. Åtta delprov fördelat på två typer av pass. Det verbala provpasset består av de fyra delarna

 • ORD - Ordförståelse
 • vidaXL Rektangulärt poolskydd 549 x 274 cm PE blått
 • LÄS - Svensk läsförståelse
 • MEK - Meningskomplettering
 • ELF - Engelsk läsförståelse
 • vidaXL Plisségardin vit 206

Det kvantitativa provpasset består av de fyra delarna

På högskoleprovdagen skriver du två verbala provpass och två kvantitativa provpass. Du skriver även ett utprövningspass som används för att testa nya högskoleprovuppgifter. Dessa poäng räknas inte med i ditt slutgiltiga högskoleprovsresultat.

vidaXL Bäddset bomull 2 delar 135x200/60x70 cm blå

Produktnummer: 15267634

Garden slangmontering mekanisk justerbar vattentimma glöm aldrig slangen igen. Förinställd till 120 minuter i steg om 15 minuter. Lämplig för standard 3/4 "bsp anslutning för vattenutlopp. Inloppsanslutning lämplig för quicklock slangkopplingar.  Specifikationer:  - manuell eller timer-läge  - tiden upp till 120 minuter  - Passar alla 3/4 "och 1" kranar (adapter ingår)  - max. Tryck: 6 bar  - Hozelock-kompatibel  - Clockwork intern timer så inget behov av batterier  - Högkvalitativ absplastik

Studera inför högskoleprovet

Genom att studera inför högskoleprovet med VIP-utbildningen kan du enklare och snabbare nå det resultat du behöver på högskoleprovet samtidigt som du blir bättre rustad för dina kommande studier och karriär.

Vilket prov? När är provet? När är anmälningsperioden?
Vårens högskoleprov 2019 Lördagen den 6 april 15 januari – 1 februari
Höstens högskoleprov 2019 Söndagen den 20 oktober 15 augusti – 2 september

Ta dig till ditt mål på högskoleprovet och till drömutbildningen