Kylskåpsmagneter retro, ”HARLEY-DAVIDSON Model Chart”
 
Label Manager, 9-12 mm, LM160, 1st.  
 
MIPOW Playbulb Sphere Vit RGB BT 400mW laddas upp med MicroUSB

Bli expert på högskoleprovet och nå din målutbildning!

Högskoleprovguidens onlineutbildning med personlig coachning har sedan 2004 utbildat över 130 000 studenter att nå sina högskoleprovmål.

Tvättkorg single beigeFototapet Solrosor - en kvalitetstapet till marknads bästa pris!

Du får allt du behöver för att besegra högskoleprovets alla delar.

Bli VIP-medlem direkt och nå din drömutbildning så fort som möjligt!

Läs mer och börja direkt!
Fototapet Fotbollsfält - en kvalitetstapet till marknads bästa p


Lämna en intresseanmälan
vidaXL Gardiner 2 st skira randvävda 140x245 cm vit
Julgran - H: 18 cm - B: 9 cm - Plywood - 1st
4 rullar /vepa / löpare - Northern Star
Kylskåpsmagnet retro, ”Marilyn Monroe”
vidaXL Gardiner 2 st linnelook skira 140x245 cm turkos

Komplett och unik utbildning

COLOURS 4pc Electric Gas Cooker Hob Cover Set - Vit

Studera med 17037 övningsuppgifter, 7597 förklaringar till gamla högskoleprov, 400+ videor, unika strategier, genomgångar, guider, knep och mycket mer. Utbildningen anpassar sig efter dig och dina behov.

Still-life with Pheasant,Jean-Baptiste Oudry,60x40cm
Fågel på pinne - vit/blå
Hammershøi värmeljusstake vit 6,5x10 cm
30x30 cm, vete med ram och glas
Poster - & marmor No.2 21x30cm

Personlig coach med 2,00

Som VIP-medlem får du en personlig coach som skrivit 2,00 på högskoleprovet. Du får hjälp med t.ex. individuell diagnos med analys, skräddarsytt studieupplägg och vägledning utifrån just dina mål och förutsättningar.

Bli VIP-medlem nu
Spegel Fönster 58x49 cm

Toppresultat på utvärderingarna

Vi har hjälpt tiotusentals nöjda studenter sedan starten år 2004. Över 4 av 5 poäng på alla utvärderingspunkter i över 12 år och uppemot 100 % av våra studenter skulle rekommendera VIP-utbildningen till en vän.

Läs våra referenser
Queen Elizabeth I,Nicholas Hilliard,62x48cm
Cuisine Elegance Kitchen Scale Vit Max. 5Kg Easy-to-read Dial

En investering i din framtid

Att skriva provet utan VIP-medlemskap är som att försöka skaffa körkort utan att ha övningskört eller lärt sig teorin. Du och din framtid förtjänar det bästa. Plugga på bästa sätt som VIP och nå drömutbildningen!

Bli VIP-medlem nu
Med ram Rest on the Flight into Egypt with,Correggio,61x51cm
Vit Marble 4 Cup Mug Tree for Hanging Cups in the Kitchen 32cm
Siluett Stjärnfall 60 cm 54 LED

133580 studenter inför högskoleprovet sedan starten år 2004!

Som gratismedlem får du bland annat

 •  Skriva ut, ladda hem eller öva interaktivt med 5840 uppgifter till 191 provpass från 41 högskoleprov i Högskoleprovtränaren.
 •   NYHET! Öva med 7185 uppgifter och hundratals förklaringar i de interaktiva övningsprogrammen och Provpassgeneratorn.
 • USB-fläkt med Klämma / Portabel Fläkt - (Rosa)
 •  Steg för steg-förklaringar till alla 160 uppgifter på det senaste högskoleprovet inklusive videoförklaringar till alla 80 kvantitativa uppgifter.
 • ProPlus Dokumenthållare för verkstad A4 10 st Lila 580042Canvastavla 5 delad USA 160*80cmBathsheba with David's Letter,Rembrandt van rijn,50x50cm
 •   Formelblad med de viktigaste reglerna och formlerna som du behöver ha koll på, att ladda hem och skriva ut.
 •   10 utvalda tips och tricks inför studierna och högskoleprovet.
 •   7 utmaningar för att hjälpa dig att komma igång med studierna på bästa sätt.
 •   Full åtkomst till Sveriges största forum om högskoleprovet.
 •   Och mycket mer!
Jag vill bli gratismedlem

Som VIP-medlem får du dessutom bland annat

 •   Personlig coach som skrivit 2,00 på högskoleprovet och som kan hjälpa dig med skräddarsytt studieupplägg utifrån just dina förutsättningar och mål.
 • Kylskåpsmagnet retro, ”BEST Donuts IN TOWN”
 •  Öva med 17037 specialkonstruerade uppgifter med pedagogiska steg för steg-förklaringar och 300+ videogenomgångar med teori och övningsuppgifter.
 •   Unika beprövade strategier, guider, tips och tricks som ger resultat direkt. Lär dig att besegra provets alla utmaningar, fällor och provdelar.
 •  Förklaringar till 7597 gamla högskoleprovuppgifter att öva med i Högskoleprovtränaren eller slå upp i uppslagsverket.Slate Meze Set with 3 Porcelain Bowls
 •  7653 handplockade ord-uppgifter med synonymer och exempelmeningar som prickar in 85-100 % av orden på högskoleprovet.
 •   Support och coachning med bemanning även på kvällar och helger samt flera gånger snabbare svarstider än branschsnittet.
Hörnstansar, stl. 25-30 mm, 3mix.

Högskoleprovet

Om högskoleprovet

Högskoleprovet är en helt egen väg, urvalsgrupp, in på drömutbildningen. Det ärUniversitets- och högskolerådet (UHR) som ansvarar för högskoleprovet och högskoleprovets officiella sida är Studera.nu. Det är högskolor och universitet som anordnar högskoleprovet och anmälan till högskoleprovet görs på String Curtains Majorca Cerise. Anmälningsperioden är begränsad till lite mer än två veckor. På uppdrag av UHR är det Umeå universitet som konstruerar alla provdelar utom ELF-delen som konstrueras av Göteborgs universitet.

Häftklammrar, stl. 24/6 , B: 12 mm, 10x1000st.

Bara fördelar med högskoleprovet

Det finns bara fördelar med att skriva högskoleprovet då det alltid är ditt bästa resultat på högskoleprovet som räknas och det är giltigt i fem år. Du kan alltså skriva högskoleprovet flera år innan du behöver använda det. Högskoleprovet kan ibland vara den enda eller sista chansen att bli antagen och det är alltid värt att skriva högskoleprovet även om du har höga betyg. Inte ens de mest populära utbildningarna kräver längre 2,00 på högskoleprovet så med ett högt resultatKuddfodral svart ankare på högskoleprovet ökar du dina chanser att bli antagen och kunna välja och vraka bland drömutbildningarna.

Två högskoleprov per år

Högskoleprovet anordnas två gånger per år, ett höstprov och ett vårprov. Höstens högskoleprov genomförs från och med höstens högskoleprov 2018 på söndagar medan vårens högskoleprov 2018 och kommande vårprov genomförs på lördagar. Att skriva högskoleprovet tar hela dagen och kostar 450 kronor. Det går att skriva högskoleprovet i de flesta större orter i hela Sverige och på utvalda platser utomlands.

Efter högskoleprovet

Skruvstans, hålstl. 2+3+4 mm, 1st.

Provfrågorna på högskoleprovet publiceras måndagen efter högskoleprovet och facit publiceras på onsdagen efter högskoleprovet. Du kan rätta ditt högskoleprov med hjälp av kontrollpappret, som du fyller i på högskoleprovdagen, för att få reda på dina poäng innan det officiella resultatsbeskedet för högskoleprovet släpps cirka fyra veckor efter högskoleprovet. Dina poäng på högskoleprovet omvandlas genom normeringen till ett resultat mellan 0,00 och 2,00 och det är ditt normerade resultat på högskoleprovet som du söker med till utbildningar och kurser.

Högskoleprovets delar

Högskoleprovet består av 160 uppgifter. Åtta delprov fördelat på två typer av pass. Det verbala provpasset består av de fyra delarna

 • ORD - Ordförståelse
 • ABSTRAKT oljemålning, 90x120 cm handmålad 003318080875640
 • LÄS - Svensk läsförståelse
 • MEK - Meningskomplettering
 • ELF - Engelsk läsförståelse
 • Servetter, rosa, stl. 40x40 cm, 60 g, 20st.

Det kvantitativa provpasset består av de fyra delarna

På högskoleprovdagen skriver du två verbala provpass och två kvantitativa provpass. Du skriver även ett utprövningspass som används för att testa nya högskoleprovuppgifter. Dessa poäng räknas inte med i ditt slutgiltiga högskoleprovsresultat.

Konstruktionsrör, L: 12,5 cm, dia. 3 mm, svart, 800st.

Produktnummer: 16235929

Denna tapet Frozen Frames från Kids at Home visar de tecknade figurerna Anna och Elsa från filmen Frozen. Det betyder att tapeten blir populärt bland de flesta tjejer. Dina flickor kommer att älska att se sina favorit-karaktärer på sina väggar. När du applicerar tapet i papper, är det några saker du bör tänka på. Det första är att limmet endast appliceras på tapeten själv. Detta innebär att du bör täcka hela papperet med lim och lämna det för att sjuka in i minst 5 minuter innan du sätter upp tapeten på väggen. Viktigast av allt, när du sätter upp tapeten på väggen är det rekommenderat att du ritar en noggrann lodlinje. Vi rekommenderar dig att följa våra instruktioner och se till att väggens yta är ren, torr och enhetlig i färg. Alla fläckar på väggen ska rengöras.

Färg: Vit
Material: Papper
Storlek: 10 x 0,53 m (L x B)
Med 53 cm offset-mönster
Enkel all applicera, lim appliceras direkt på tapeten
Lätt att avlägsna

Studera inför högskoleprovet

Genom att studera inför högskoleprovet med VIP-utbildningen kan du enklare och snabbare nå det resultat du behöver på högskoleprovet samtidigt som du blir bättre rustad för dina kommande studier och karriär.

Vilket prov? När är provet? När är anmälningsperioden?
Vårens högskoleprov 2019 Lördagen den 6 april 15 januari – 1 februari
Höstens högskoleprov 2019 Söndagen den 20 oktober 15 augusti – 2 september

Ta dig till ditt mål på högskoleprovet och till drömutbildningen