Ask, hjärta, B: 9 cm, H: 4 cm, plywood, 1st., inv. mått 6,7x2,6
 
Nature Hängande fotogenvärmare Coldframe 0,5 L 6020420  
 
Bordslöpare, vit, B: 30 cm, nät, 10m

Bli expert på högskoleprovet och nå din målutbildning!

Högskoleprovguidens onlineutbildning med personlig coachning har sedan 2004 utbildat över 130 000 studenter att nå sina högskoleprovmål.

Limpistoler med lim, mini, 1setBuro universalsax, L: 18 cm, Högersax, 1st.

Du får allt du behöver för att besegra högskoleprovets alla delar.

Bli VIP-medlem direkt och nå din drömutbildning så fort som möjligt!

Läs mer och börja direkt!
Granmatta grön Ø 100cm 12 LED


Lämna en intresseanmälan
2 LED-ljusslingor 5 m 300 lampor
3 Recycling Grön Bags with Handle Reusable for Home Garden
vidaXL Madrassöverdrag 2 st 120x200-130x200cm bomullsjersey Vit
Ramar, B: 9+10 cm, H: 10+11 cm, Kejsarträd, 2st.
Home Sweet Home Sign Röd Wooden Ornament Decoration Sign

Komplett och unik utbildning

Brüder Mannesmann Hålsågsset 8 delar HSS 44100

Studera med 17037 övningsuppgifter, 7597 förklaringar till gamla högskoleprov, 400+ videor, unika strategier, genomgångar, guider, knep och mycket mer. Utbildningen anpassar sig efter dig och dina behov.

Bordslöpare, ljusblå, B: 30 cm, nät, 10m
Study of Hands,Nicolas de Largilliere,50x40cm
vidaXL Gardiner 2 st broderade skira 140x175 cm vit
Snabbtorkande Handduk / Sporthandduk
Bébé-Jou Filt Samo blå 100x75 cm 3044111

Personlig coach med 2,00

Som VIP-medlem får du en personlig coach som skrivit 2,00 på högskoleprovet. Du får hjälp med t.ex. individuell diagnos med analys, skräddarsytt studieupplägg och vägledning utifrån just dina mål och förutsättningar.

Bli VIP-medlem nu
3.5L Thermo Pot 680w Instant water Boil and Keeps Warm

Toppresultat på utvärderingarna

Vi har hjälpt tiotusentals nöjda studenter sedan starten år 2004. Över 4 av 5 poäng på alla utvärderingspunkter i över 12 år och uppemot 100 % av våra studenter skulle rekommendera VIP-utbildningen till en vän.

Läs våra referenser
Bergner Potatisskalare Gizmo Rostfritt Stål
Wax Melts-Vanilla Bourbon Från Yenkee Candle

En investering i din framtid

Att skriva provet utan VIP-medlemskap är som att försöka skaffa körkort utan att ha övningskört eller lärt sig teorin. Du och din framtid förtjänar det bästa. Plugga på bästa sätt som VIP och nå drömutbildningen!

Bli VIP-medlem nu
Poster - & marmor No.3 50x70cm
vidaXL Mörkläggningsgardiner 2 st 140x245 cm ljusgrå
Village with water mill among trees,Meindert Hobbema,60x40cm

133580 studenter inför högskoleprovet sedan starten år 2004!

Som gratismedlem får du bland annat

 •  Skriva ut, ladda hem eller öva interaktivt med 5840 uppgifter till 191 provpass från 41 högskoleprov i Högskoleprovtränaren.
 •   NYHET! Öva med 7185 uppgifter och hundratals förklaringar i de interaktiva övningsprogrammen och Provpassgeneratorn.
 • vidaXL Mörkläggningsgardin 2 st linnelook 140x225 cm beige
 •  Steg för steg-förklaringar till alla 160 uppgifter på det senaste högskoleprovet inklusive videoförklaringar till alla 80 kvantitativa uppgifter.
 • Ganymede,Correggio,80x40cm720 Blå LED Icicle LightsSiluett Snögubbe 50 cm 60 LED
 •   Formelblad med de viktigaste reglerna och formlerna som du behöver ha koll på, att ladda hem och skriva ut.
 •   10 utvalda tips och tricks inför studierna och högskoleprovet.
 •   7 utmaningar för att hjälpa dig att komma igång med studierna på bästa sätt.
 •   Full åtkomst till Sveriges största forum om högskoleprovet.
 •   Och mycket mer!
Jag vill bli gratismedlem

Som VIP-medlem får du dessutom bland annat

 •   Personlig coach som skrivit 2,00 på högskoleprovet och som kan hjälpa dig med skräddarsytt studieupplägg utifrån just dina förutsättningar och mål.
 • vidaXL Gardiner 2 st skira randvävda 140x245 cm gräddvit
 •  Öva med 17037 specialkonstruerade uppgifter med pedagogiska steg för steg-förklaringar och 300+ videogenomgångar med teori och övningsuppgifter.
 •   Unika beprövade strategier, guider, tips och tricks som ger resultat direkt. Lär dig att besegra provets alla utmaningar, fällor och provdelar.
 •  Förklaringar till 7597 gamla högskoleprovuppgifter att öva med i Högskoleprovtränaren eller slå upp i uppslagsverket.2 strandmattor med ryggstöd blå
 •  7653 handplockade ord-uppgifter med synonymer och exempelmeningar som prickar in 85-100 % av orden på högskoleprovet.
 •   Support och coachning med bemanning även på kvällar och helger samt flera gånger snabbare svarstider än branschsnittet.
Elijah Boardman,Ralph Earl,60x40cm

Högskoleprovet

Om högskoleprovet

Högskoleprovet är en helt egen väg, urvalsgrupp, in på drömutbildningen. Det ärUniversitets- och högskolerådet (UHR) som ansvarar för högskoleprovet och högskoleprovets officiella sida är Studera.nu. Det är högskolor och universitet som anordnar högskoleprovet och anmälan till högskoleprovet görs på 12 inch Cash Box. Anmälningsperioden är begränsad till lite mer än två veckor. På uppdrag av UHR är det Umeå universitet som konstruerar alla provdelar utom ELF-delen som konstrueras av Göteborgs universitet.

300 genomskinliga blixtlåspåsar i storlek 6x8 med skrivfält

Bara fördelar med högskoleprovet

Det finns bara fördelar med att skriva högskoleprovet då det alltid är ditt bästa resultat på högskoleprovet som räknas och det är giltigt i fem år. Du kan alltså skriva högskoleprovet flera år innan du behöver använda det. Högskoleprovet kan ibland vara den enda eller sista chansen att bli antagen och det är alltid värt att skriva högskoleprovet även om du har höga betyg. Inte ens de mest populära utbildningarna kräver längre 2,00 på högskoleprovet så med ett högt resultatCANISTER ROUND CREAM SET OF 3 TEA COFFEE SUGAR FOR YOUR KITCHEN på högskoleprovet ökar du dina chanser att bli antagen och kunna välja och vraka bland drömutbildningarna.

Två högskoleprov per år

Högskoleprovet anordnas två gånger per år, ett höstprov och ett vårprov. Höstens högskoleprov genomförs från och med höstens högskoleprov 2018 på söndagar medan vårens högskoleprov 2018 och kommande vårprov genomförs på lördagar. Att skriva högskoleprovet tar hela dagen och kostar 450 kronor. Det går att skriva högskoleprovet i de flesta större orter i hela Sverige och på utvalda platser utomlands.

Efter högskoleprovet

Urgröpare till Muffins & Cupcakes

Provfrågorna på högskoleprovet publiceras måndagen efter högskoleprovet och facit publiceras på onsdagen efter högskoleprovet. Du kan rätta ditt högskoleprov med hjälp av kontrollpappret, som du fyller i på högskoleprovdagen, för att få reda på dina poäng innan det officiella resultatsbeskedet för högskoleprovet släpps cirka fyra veckor efter högskoleprovet. Dina poäng på högskoleprovet omvandlas genom normeringen till ett resultat mellan 0,00 och 2,00 och det är ditt normerade resultat på högskoleprovet som du söker med till utbildningar och kurser.

Högskoleprovets delar

Högskoleprovet består av 160 uppgifter. Åtta delprov fördelat på två typer av pass. Det verbala provpasset består av de fyra delarna

Det kvantitativa provpasset består av de fyra delarna

På högskoleprovdagen skriver du två verbala provpass och två kvantitativa provpass. Du skriver även ett utprövningspass som används för att testa nya högskoleprovuppgifter. Dessa poäng räknas inte med i ditt slutgiltiga högskoleprovsresultat.

Ikonplatta, stl. 11x17 cm, Kejsarträd, 1st.

Produktnummer: 16254558

När en sådan helig dag som pannkakstorsdagen är på ingång är det väldigt viktigt att den heliga maträtten inte tillagas på något annat än på ett riktig pannkaksjärn! Är det ändå inte dags att överge det gamla järnet i kökslådan nu? Laga pannkakor som en gud med Princess Pannkaksjärn! 

Princess Pannkaksjärn Elektrisk är ett pannkaksjärn av framtidens generation. Detta järn är gjutet i aluminiumplåt och håller väldigt hög kvalitet vilket innebär att du nödvändigtvis inte bara kan göra pannkakor på den, utan mycket annat så som grönsaker, fattiga riddare eller varför inte lövbit? Den höga effekten och justerbara temperaturen sörjer för ett snabbt och perfekt resultat, och med den avtagbara pressgjutna aluminiumhällen rymmer du en riktigt, ja riktigt stor pannkaka! 

Information om Princess Pannkaksjärn Elektrisk:

Diameter stekyta: 37 cm

Aluminium stekplatta

Löstagbar stekplatta

Enkel isärtagning för smidig rengöring

Justerbar termostat

Nonstickbeläggning

Strömindikeringslampor

Inklusive pannkakspatel i trä

Antiglid-fötter

Effekt: 1500 W

Studera inför högskoleprovet

Genom att studera inför högskoleprovet med VIP-utbildningen kan du enklare och snabbare nå det resultat du behöver på högskoleprovet samtidigt som du blir bättre rustad för dina kommande studier och karriär.

Vilket prov? När är provet? När är anmälningsperioden?
Vårens högskoleprov 2019 Lördagen den 6 april 15 januari – 1 februari
Höstens högskoleprov 2019 Söndagen den 20 oktober 15 augusti – 2 september

Ta dig till ditt mål på högskoleprovet och till drömutbildningen