Attralux LED Filament E14 Kron 25W 6st
 
Glasset Provning Spiegelau  
 
Löv Tesil / Tehållare i Silikon och Rostfritt stål (Blå)

Bli expert på högskoleprovet och nå din målutbildning!

Högskoleprovguidens onlineutbildning med personlig coachning har sedan 2004 utbildat över 130 000 studenter att nå sina högskoleprovmål.

Träkruka Rund MörkbrunKenwood Stavmixer HDX754RD Röd

Du får allt du behöver för att besegra högskoleprovets alla delar.

Bli VIP-medlem direkt och nå din drömutbildning så fort som möjligt!

Läs mer och börja direkt!
Poster Vallmo Blommor, 70x100 cm


Lämna en intresseanmälan
Flygplan 27x29x16 cm - antikbrun
Poster Sandig modell, 70x100 cm
Magnet plåtskylt Harley Davidson
Brennenstuhl jordad förlängningskabel, CEE 7/7 - CEE 7/4, 3m, vi
König Termometer / Hygrometer Inomhus Vit

Komplett och unik utbildning

C3 Perkolator Rostfri stål 12kp

Studera med 17037 övningsuppgifter, 7597 förklaringar till gamla högskoleprov, 400+ videor, unika strategier, genomgångar, guider, knep och mycket mer. Utbildningen anpassar sig efter dig och dina behov.

Kotte på fot guldbrun 36 cm
Fiskars Klyvyxa X17 Uppdaterat Skaft
Rund adventsljusstake / Ljusfat Champagne
DELTACO apparatadapter, IEC C14 hane till CEE 7/4 (Schuko) hona,
Plastskål Swirl Limegrön

Personlig coach med 2,00

Som VIP-medlem får du en personlig coach som skrivit 2,00 på högskoleprovet. Du får hjälp med t.ex. individuell diagnos med analys, skräddarsytt studieupplägg och vägledning utifrån just dina mål och förutsättningar.

Bli VIP-medlem nu
TP-Link Smart Wi-Fi LED-lampa, dimbart ljus,802.11b/g/n, E27,800

Toppresultat på utvärderingarna

Vi har hjälpt tiotusentals nöjda studenter sedan starten år 2004. Över 4 av 5 poäng på alla utvärderingspunkter i över 12 år och uppemot 100 % av våra studenter skulle rekommendera VIP-utbildningen till en vän.

Läs våra referenser
Bordsduk Pirat Rosa
Kids at Home Tapet Dinosaur flerfärgad 100116

En investering i din framtid

Att skriva provet utan VIP-medlemskap är som att försöka skaffa körkort utan att ha övningskört eller lärt sig teorin. Du och din framtid förtjänar det bästa. Plugga på bästa sätt som VIP och nå drömutbildningen!

Bli VIP-medlem nu
vidaXL Bäddset 3 delar ränder 200x220/80x80 cm röd
DELTACO jordad apparatkabel, 5m (DEL-111M)
Kräftskiva Serveringsfat

133580 studenter inför högskoleprovet sedan starten år 2004!

Som gratismedlem får du bland annat

 •  Skriva ut, ladda hem eller öva interaktivt med 5840 uppgifter till 191 provpass från 41 högskoleprov i Högskoleprovtränaren.
 •   NYHET! Öva med 7185 uppgifter och hundratals förklaringar i de interaktiva övningsprogrammen och Provpassgeneratorn.
 • Brüder Mannesmann Set med skruvmejslar och bits 11415
 •  Steg för steg-förklaringar till alla 160 uppgifter på det senaste högskoleprovet inklusive videoförklaringar till alla 80 kvantitativa uppgifter.
 • Drinkpinne Prism SvartPolo VinhinkElegant Tidlös Duschblandare Tvågreppsblandare
 •   Formelblad med de viktigaste reglerna och formlerna som du behöver ha koll på, att ladda hem och skriva ut.
 •   10 utvalda tips och tricks inför studierna och högskoleprovet.
 •   7 utmaningar för att hjälpa dig att komma igång med studierna på bästa sätt.
 •   Full åtkomst till Sveriges största forum om högskoleprovet.
 •   Och mycket mer!
Jag vill bli gratismedlem

Som VIP-medlem får du dessutom bland annat

 •   Personlig coach som skrivit 2,00 på högskoleprovet och som kan hjälpa dig med skräddarsytt studieupplägg utifrån just dina förutsättningar och mål.
 • Emerio Stavmixer Basic Vit (HB-110818)
 •  Öva med 17037 specialkonstruerade uppgifter med pedagogiska steg för steg-förklaringar och 300+ videogenomgångar med teori och övningsuppgifter.
 •   Unika beprövade strategier, guider, tips och tricks som ger resultat direkt. Lär dig att besegra provets alla utmaningar, fällor och provdelar.
 •  Förklaringar till 7597 gamla högskoleprovuppgifter att öva med i Högskoleprovtränaren eller slå upp i uppslagsverket.Poster smoking modell, 50x70 cm
 •  7653 handplockade ord-uppgifter med synonymer och exempelmeningar som prickar in 85-100 % av orden på högskoleprovet.
 •   Support och coachning med bemanning även på kvällar och helger samt flera gånger snabbare svarstider än branschsnittet.
Poster Blommor, 50x70 cm

Högskoleprovet

Om högskoleprovet

Högskoleprovet är en helt egen väg, urvalsgrupp, in på drömutbildningen. Det ärUniversitets- och högskolerådet (UHR) som ansvarar för högskoleprovet och högskoleprovets officiella sida är Studera.nu. Det är högskolor och universitet som anordnar högskoleprovet och anmälan till högskoleprovet görs på Poster Kvinna i Rött, 50x70 cm. Anmälningsperioden är begränsad till lite mer än två veckor. På uppdrag av UHR är det Umeå universitet som konstruerar alla provdelar utom ELF-delen som konstrueras av Göteborgs universitet.

Fotoram/Fotohängare Moln Rosa/Bå

Bara fördelar med högskoleprovet

Det finns bara fördelar med att skriva högskoleprovet då det alltid är ditt bästa resultat på högskoleprovet som räknas och det är giltigt i fem år. Du kan alltså skriva högskoleprovet flera år innan du behöver använda det. Högskoleprovet kan ibland vara den enda eller sista chansen att bli antagen och det är alltid värt att skriva högskoleprovet även om du har höga betyg. Inte ens de mest populära utbildningarna kräver längre 2,00 på högskoleprovet så med ett högt resultatBrüder Mannesmann Flakvagn 150 kg 096/T/120 på högskoleprovet ökar du dina chanser att bli antagen och kunna välja och vraka bland drömutbildningarna.

Två högskoleprov per år

Högskoleprovet anordnas två gånger per år, ett höstprov och ett vårprov. Höstens högskoleprov genomförs från och med höstens högskoleprov 2018 på söndagar medan vårens högskoleprov 2018 och kommande vårprov genomförs på lördagar. Att skriva högskoleprovet tar hela dagen och kostar 450 kronor. Det går att skriva högskoleprovet i de flesta större orter i hela Sverige och på utvalda platser utomlands.

Efter högskoleprovet

wolfcraft Flexibel axel 8 mm 1300 mm 2147000

Provfrågorna på högskoleprovet publiceras måndagen efter högskoleprovet och facit publiceras på onsdagen efter högskoleprovet. Du kan rätta ditt högskoleprov med hjälp av kontrollpappret, som du fyller i på högskoleprovdagen, för att få reda på dina poäng innan det officiella resultatsbeskedet för högskoleprovet släpps cirka fyra veckor efter högskoleprovet. Dina poäng på högskoleprovet omvandlas genom normeringen till ett resultat mellan 0,00 och 2,00 och det är ditt normerade resultat på högskoleprovet som du söker med till utbildningar och kurser.

Högskoleprovets delar

Högskoleprovet består av 160 uppgifter. Åtta delprov fördelat på två typer av pass. Det verbala provpasset består av de fyra delarna

Det kvantitativa provpasset består av de fyra delarna

På högskoleprovdagen skriver du två verbala provpass och två kvantitativa provpass. Du skriver även ett utprövningspass som används för att testa nya högskoleprovuppgifter. Dessa poäng räknas inte med i ditt slutgiltiga högskoleprovsresultat.

Hailo Sophink för skåp Multi-Box Duo strl L 2x14 L gräddvit 3659

Produktnummer: 16331310

Den lätta elektriska grästrimmern ComfortCut 500/27 från GARDENA, som är extremt enkel att använda, är särskilt lämplig för att trimma långa gräskanter och svåråtkomliga områden.Motorn på 500 W är särskilt kraftfull, vilket resulterar i utmärkt klippningsprestanda. Med stötmekanismen för klipptråden, kan du alltid säkerställa att tråden är i korrekt längd när du trimmar. Det extra långa handtaget, som är enkelt att justera, säkerställer en bekväm och perfekt ergonomisk arbetsställning. Teleskophandtaget kan anpassas till din kroppslängd för ökad bekvämlighet under användning.Den justerbara vinkeln på trimmerns huvud gör det lättare att trimma på svåråtkomliga platser, som under en studsmatta eller trädgårdssoffa. När du trimmar nära rabatter och kanter kan du fälla ut blomskyddet för att skydda blommorna. Inga verktyg behövs vid monteringen. Skärdiametern är 270 mm.

Färg: Grå och turkos
Material: Plast
Mått: 94 x 26 x 16,5 cm (L x B x H)
Effekt: 500 W
Klippbredd: 27 cm
Trådens diameter: 1,6 mm
Strömsladdens längd: 6 m
Matningsmekansim: Stötmatning
Ljudnivå, garanterad (LWA): 96 dB (A)
Upplevd ljudnivå: 83 dB (A)
Individuellt anpassningsbar
Skydd för blommor och träd
Enkel trimning under hinder
Byt mellan olika arbetslägen

Studera inför högskoleprovet

Genom att studera inför högskoleprovet med VIP-utbildningen kan du enklare och snabbare nå det resultat du behöver på högskoleprovet samtidigt som du blir bättre rustad för dina kommande studier och karriär.

Vilket prov? När är provet? När är anmälningsperioden?
Vårens högskoleprov 2019 Lördagen den 6 april 15 januari – 1 februari
Höstens högskoleprov 2019 Söndagen den 20 oktober 15 augusti – 2 september

Ta dig till ditt mål på högskoleprovet och till drömutbildningen