vidaXL Dra-på-lakan för vattensäng 2 st 1,6x2m bomullsjersey ant
 
Prydnadsdekoration Enhörning Liggande  
 
RödFire Eldstad Fuego Small 81070

Bli expert på högskoleprovet och nå din målutbildning!

Högskoleprovguidens onlineutbildning med personlig coachning har sedan 2004 utbildat över 130 000 studenter att nå sina högskoleprovmål.

Taklampa ljusblå ARAGONTaklampa betong ORCO

Du får allt du behöver för att besegra högskoleprovets alla delar.

Bli VIP-medlem direkt och nå din drömutbildning så fort som möjligt!

Läs mer och börja direkt!
Fritösbunke Svart


Lämna en intresseanmälan
Ubbink Rökmaskin MystMaker I 1387091
Bolsius Doftvax med brännare Vanilla 107790501875
EGLO Taklampa CARLTON guld 49933
OBH Nordica Matberödare 6792 Compact Fresh (51146792)
Kaninpar liten

Komplett och unik utbildning

Wilfa Stavmixer SM-1FP stål/svart

Studera med 17037 övningsuppgifter, 7597 förklaringar till gamla högskoleprov, 400+ videor, unika strategier, genomgångar, guider, knep och mycket mer. Utbildningen anpassar sig efter dig och dina behov.

Smartwares Vägglampa LED upp/ner 5 W antracit GWL-002-HS
Julmus med ljusslinga
RIDDER Halkfri badkarsmatta Plattfuß 72x38 cm blå 67063
Bordslampa svart HENARES
Dyna till trädgårdsbänk gul MARLBORO

Personlig coach med 2,00

Som VIP-medlem får du en personlig coach som skrivit 2,00 på högskoleprovet. Du får hjälp med t.ex. individuell diagnos med analys, skräddarsytt studieupplägg och vägledning utifrån just dina mål och förutsättningar.

Bli VIP-medlem nu
Trästjärn och hjärta

Toppresultat på utvärderingarna

Vi har hjälpt tiotusentals nöjda studenter sedan starten år 2004. Över 4 av 5 poäng på alla utvärderingspunkter i över 12 år och uppemot 100 % av våra studenter skulle rekommendera VIP-utbildningen till en vän.

Läs våra referenser
Champion Perkolator 6 koppar (CHPK060)
vidaXL Ljusslinga 600 LED inne/ute IP44 60 m varmvit

En investering i din framtid

Att skriva provet utan VIP-medlemskap är som att försöka skaffa körkort utan att ha övningskört eller lärt sig teorin. Du och din framtid förtjänar det bästa. Plugga på bästa sätt som VIP och nå drömutbildningen!

Bli VIP-medlem nu
Ljushållare valnöt
Barkniv Twist Dual
Poster Svart röd modell, 50x70 cm

133580 studenter inför högskoleprovet sedan starten år 2004!

Som gratismedlem får du bland annat

 •  Skriva ut, ladda hem eller öva interaktivt med 5840 uppgifter till 191 provpass från 41 högskoleprov i Högskoleprovtränaren.
 •   NYHET! Öva med 7185 uppgifter och hundratals förklaringar i de interaktiva övningsprogrammen och Provpassgeneratorn.
 • Tristar Elektriskt konvektorelement KA-5911 1500 W
 •  Steg för steg-förklaringar till alla 160 uppgifter på det senaste högskoleprovet inklusive videoförklaringar till alla 80 kvantitativa uppgifter.
 • 24cm STAINLESS STEEL CASSEROLE WITH GLASS LID HOME KITCHENDELTACO ojordad apparatkabel, CEE 7/16 till IEC 60320 C7, 1m, vividaXL Förvaringshylla med 3 nonwoven korgar cedarträ beige
 •   Formelblad med de viktigaste reglerna och formlerna som du behöver ha koll på, att ladda hem och skriva ut.
 •   10 utvalda tips och tricks inför studierna och högskoleprovet.
 •   7 utmaningar för att hjälpa dig att komma igång med studierna på bästa sätt.
 •   Full åtkomst till Sveriges största forum om högskoleprovet.
 •   Och mycket mer!
Jag vill bli gratismedlem

Som VIP-medlem får du dessutom bland annat

 •   Personlig coach som skrivit 2,00 på högskoleprovet och som kan hjälpa dig med skräddarsytt studieupplägg utifrån just dina förutsättningar och mål.
 • Nätadapter 230V-5V 2A, svart
 •  Öva med 17037 specialkonstruerade uppgifter med pedagogiska steg för steg-förklaringar och 300+ videogenomgångar med teori och övningsuppgifter.
 •   Unika beprövade strategier, guider, tips och tricks som ger resultat direkt. Lär dig att besegra provets alla utmaningar, fällor och provdelar.
 •  Förklaringar till 7597 gamla högskoleprovuppgifter att öva med i Högskoleprovtränaren eller slå upp i uppslagsverket.Philips LED-lampa 3 st Classic 7 W 806 lumen 929001387373
 •  7653 handplockade ord-uppgifter med synonymer och exempelmeningar som prickar in 85-100 % av orden på högskoleprovet.
 •   Support och coachning med bemanning även på kvällar och helger samt flera gånger snabbare svarstider än branschsnittet.
Attralux LED Filament E27 Std 60W 6st

Högskoleprovet

Om högskoleprovet

Högskoleprovet är en helt egen väg, urvalsgrupp, in på drömutbildningen. Det ärUniversitets- och högskolerådet (UHR) som ansvarar för högskoleprovet och högskoleprovets officiella sida är Studera.nu. Det är högskolor och universitet som anordnar högskoleprovet och anmälan till högskoleprovet görs på Pica Krithållare Classic 588 för diameter 11-12 mm. Anmälningsperioden är begränsad till lite mer än två veckor. På uppdrag av UHR är det Umeå universitet som konstruerar alla provdelar utom ELF-delen som konstrueras av Göteborgs universitet.

YATO Hylsor för lambdasond 3 delar

Bara fördelar med högskoleprovet

Det finns bara fördelar med att skriva högskoleprovet då det alltid är ditt bästa resultat på högskoleprovet som räknas och det är giltigt i fem år. Du kan alltså skriva högskoleprovet flera år innan du behöver använda det. Högskoleprovet kan ibland vara den enda eller sista chansen att bli antagen och det är alltid värt att skriva högskoleprovet även om du har höga betyg. Inte ens de mest populära utbildningarna kräver längre 2,00 på högskoleprovet så med ett högt resultatUbbink Dammpump för vattendekorationer 900 L/tim. 18 W 1386291 på högskoleprovet ökar du dina chanser att bli antagen och kunna välja och vraka bland drömutbildningarna.

Två högskoleprov per år

Högskoleprovet anordnas två gånger per år, ett höstprov och ett vårprov. Höstens högskoleprov genomförs från och med höstens högskoleprov 2018 på söndagar medan vårens högskoleprov 2018 och kommande vårprov genomförs på lördagar. Att skriva högskoleprovet tar hela dagen och kostar 450 kronor. Det går att skriva högskoleprovet i de flesta större orter i hela Sverige och på utvalda platser utomlands.

Efter högskoleprovet

Gold Foiled Christmas Tree Shaped Paper Party Plates x 6

Provfrågorna på högskoleprovet publiceras måndagen efter högskoleprovet och facit publiceras på onsdagen efter högskoleprovet. Du kan rätta ditt högskoleprov med hjälp av kontrollpappret, som du fyller i på högskoleprovdagen, för att få reda på dina poäng innan det officiella resultatsbeskedet för högskoleprovet släpps cirka fyra veckor efter högskoleprovet. Dina poäng på högskoleprovet omvandlas genom normeringen till ett resultat mellan 0,00 och 2,00 och det är ditt normerade resultat på högskoleprovet som du söker med till utbildningar och kurser.

Högskoleprovets delar

Högskoleprovet består av 160 uppgifter. Åtta delprov fördelat på två typer av pass. Det verbala provpasset består av de fyra delarna

Det kvantitativa provpasset består av de fyra delarna

På högskoleprovdagen skriver du två verbala provpass och två kvantitativa provpass. Du skriver även ett utprövningspass som används för att testa nya högskoleprovuppgifter. Dessa poäng räknas inte med i ditt slutgiltiga högskoleprovsresultat.

wolfcraft Diamanthålsåg Ceramic 68 mm 5931000

Produktnummer: 16330357

Att dra åt stora och långa skruvar blir en enkel match med den sladdlösa slagborrmaskinen TE-CD 18/2 Li-i Kit från Einhell och den har ett maximalt vridmoment på 44 Nm. Tack vare litiumjonackmulatorerna, är denna borr väldigt liten, lätt och enkel att hantera. För en bra överblick över dina framsteg, är den utrustad med en LED-lampa för att lysa upp arbetsområdet. Den sladdlösa slagborrmaskinen TE-CD 18/2 Li-i Kit har en 13 mm snabbchuck med snabbstoppsfunktion. Inklusive två 1,5 Ah ackumulatorer, en höghastighetsladdare för batteriet samt en praktisk transport- och förvaringsväska.

Färg: Röd
Material: Plast och metall
Antal växlar: 2
Tomgångshastighet (växel 1): 0-350 rpm
Tomgångshastighet (växel 2): 0-1250 rpm
Hastighet (växel 1): 0-5250 rpm
Hastighet (växel 2): 0-18750 rpm
Maximalt hårt vridmoment: 44 Nm
Antal vridmoment-steg: 20
Snabbstoppfunktion
Med LED-lampa för att lysa upp arbetsytan
Borren har en 13 mm borrchuck
Borrkapacitet i betong: 8 mm
Lätt, icke-självurladdande litiumjon-batteri
Li-Ion ackumulatortyp: 18 V, 1500 mAh
Laddningstid: 1/2 h
Inklusive: 2 x 1,5 Ah ackumulator, 1 x batteriladdare, 1 x förvaringsväska

Studera inför högskoleprovet

Genom att studera inför högskoleprovet med VIP-utbildningen kan du enklare och snabbare nå det resultat du behöver på högskoleprovet samtidigt som du blir bättre rustad för dina kommande studier och karriär.

Vilket prov? När är provet? När är anmälningsperioden?
Vårens högskoleprov 2019 Lördagen den 6 april 15 januari – 1 februari
Höstens högskoleprov 2019 Söndagen den 20 oktober 15 augusti – 2 september

Ta dig till ditt mål på högskoleprovet och till drömutbildningen