SEC24 Dummy-kamera utomhus 2 st kupol svart DMC430 9,5x6,5 cm
 
Steinel Inomhuslampa med sensor L 160 LED vit 055905  
 
YATO Verktygslåda stål 510 x 220 x 240 mm

Bli expert på högskoleprovet och nå din målutbildning!

Högskoleprovguidens onlineutbildning med personlig coachning har sedan 2004 utbildat över 130 000 studenter att nå sina högskoleprovmål.

vidaXL Dra-på-lakan för vattensäng 2 st 1,6x2m bomullsjersey antTräskylt Bröllop Days Until Our Wedding

Du får allt du behöver för att besegra högskoleprovets alla delar.

Bli VIP-medlem direkt och nå din drömutbildning så fort som möjligt!

Läs mer och börja direkt!
Poster Trasig T-shirt, 50x70 cm


Lämna en intresseanmälan
Sissel Ortopedisk Kudde Deluxe 63x33x(10-12) cm vit SIS-110.003
Taklampa svart ARAGON
Philips Hue Explore Vägglampa Vit
Smartwares C749IP IP-kamera 1080p Inomhus
Sealskin Pappersrullehållare Acero vit 361731810

Komplett och unik utbildning

Muurikka Stekhäll 78cm med ben

Studera med 17037 övningsuppgifter, 7597 förklaringar till gamla högskoleprov, 400+ videor, unika strategier, genomgångar, guider, knep och mycket mer. Utbildningen anpassar sig efter dig och dina behov.

Einhell Handöverfräs TC-RO 1155 E
Sköldpadda Liten
Luxform Trädgårdslampa LED vägglampa Barcelona svart LUX1509Z
Poster, Hungrig på spagetti 50x70 cm
Metallskylt Life is Sweat

Personlig coach med 2,00

Som VIP-medlem får du en personlig coach som skrivit 2,00 på högskoleprovet. Du får hjälp med t.ex. individuell diagnos med analys, skräddarsytt studieupplägg och vägledning utifrån just dina mål och förutsättningar.

Bli VIP-medlem nu
Trädgårdsbord 140 cm akaciaträ CENTO

Toppresultat på utvärderingarna

Vi har hjälpt tiotusentals nöjda studenter sedan starten år 2004. Över 4 av 5 poäng på alla utvärderingspunkter i över 12 år och uppemot 100 % av våra studenter skulle rekommendera VIP-utbildningen till en vän.

Läs våra referenser
Nexa AD-147 Mottagare Dimmer Z-wave
Fiskars Skalkniv 8cm Edge

En investering i din framtid

Att skriva provet utan VIP-medlemskap är som att försöka skaffa körkort utan att ha övningskört eller lärt sig teorin. Du och din framtid förtjänar det bästa. Plugga på bästa sätt som VIP och nå drömutbildningen!

Bli VIP-medlem nu
Braun Ångstrykjärn TexStyle TS745A
Poster se ut över havet, 70x100 cm
Skylt Pub Laws

133580 studenter inför högskoleprovet sedan starten år 2004!

Som gratismedlem får du bland annat

 •  Skriva ut, ladda hem eller öva interaktivt med 5840 uppgifter till 191 provpass från 41 högskoleprov i Högskoleprovtränaren.
 •   NYHET! Öva med 7185 uppgifter och hundratals förklaringar i de interaktiva övningsprogrammen och Provpassgeneratorn.
 • Irwin Handsåg Plus 880 PTFE Belagd 550 mm 8T/9P 1909432
 •  Steg för steg-förklaringar till alla 160 uppgifter på det senaste högskoleprovet inklusive videoförklaringar till alla 80 kvantitativa uppgifter.
 • Ros gammelrosaPoster Ballerina, 70x100 cmLECHUZA Odlingsenhet Classico 28 LS ALL-IN-ONE taupe högglans 16
 •   Formelblad med de viktigaste reglerna och formlerna som du behöver ha koll på, att ladda hem och skriva ut.
 •   10 utvalda tips och tricks inför studierna och högskoleprovet.
 •   7 utmaningar för att hjälpa dig att komma igång med studierna på bästa sätt.
 •   Full åtkomst till Sveriges största forum om högskoleprovet.
 •   Och mycket mer!
Jag vill bli gratismedlem

Som VIP-medlem får du dessutom bland annat

 •   Personlig coach som skrivit 2,00 på högskoleprovet och som kan hjälpa dig med skräddarsytt studieupplägg utifrån just dina förutsättningar och mål.
 • BAHCO Ergonomisk skruvmejselsats 6 st BE-9882
 •  Öva med 17037 specialkonstruerade uppgifter med pedagogiska steg för steg-förklaringar och 300+ videogenomgångar med teori och övningsuppgifter.
 •   Unika beprövade strategier, guider, tips och tricks som ger resultat direkt. Lär dig att besegra provets alla utmaningar, fällor och provdelar.
 •  Förklaringar till 7597 gamla högskoleprovuppgifter att öva med i Högskoleprovtränaren eller slå upp i uppslagsverket.Brüder Mannesmann VDE skruvmejsel- och tånguppsättning fem delar
 •  7653 handplockade ord-uppgifter med synonymer och exempelmeningar som prickar in 85-100 % av orden på högskoleprovet.
 •   Support och coachning med bemanning även på kvällar och helger samt flera gånger snabbare svarstider än branschsnittet.
Overseas Kudde taft/jersey 45x45 cm is

Högskoleprovet

Om högskoleprovet

Högskoleprovet är en helt egen väg, urvalsgrupp, in på drömutbildningen. Det ärUniversitets- och högskolerådet (UHR) som ansvarar för högskoleprovet och högskoleprovets officiella sida är Studera.nu. Det är högskolor och universitet som anordnar högskoleprovet och anmälan till högskoleprovet görs på Good Morning Bäddset 5747-P VANESSA 240x200/220 cm flerfärgat. Anmälningsperioden är begränsad till lite mer än två veckor. På uppdrag av UHR är det Umeå universitet som konstruerar alla provdelar utom ELF-delen som konstrueras av Göteborgs universitet.

Hailo Pedalhink Oko Uno Plus storlek M 17 L vanilj 0619-250

Bara fördelar med högskoleprovet

Det finns bara fördelar med att skriva högskoleprovet då det alltid är ditt bästa resultat på högskoleprovet som räknas och det är giltigt i fem år. Du kan alltså skriva högskoleprovet flera år innan du behöver använda det. Högskoleprovet kan ibland vara den enda eller sista chansen att bli antagen och det är alltid värt att skriva högskoleprovet även om du har höga betyg. Inte ens de mest populära utbildningarna kräver längre 2,00 på högskoleprovet så med ett högt resultatSmartwares Vägglampa LED upp/ner 5 W antracit GWL-002-HS på högskoleprovet ökar du dina chanser att bli antagen och kunna välja och vraka bland drömutbildningarna.

Två högskoleprov per år

Högskoleprovet anordnas två gånger per år, ett höstprov och ett vårprov. Höstens högskoleprov genomförs från och med höstens högskoleprov 2018 på söndagar medan vårens högskoleprov 2018 och kommande vårprov genomförs på lördagar. Att skriva högskoleprovet tar hela dagen och kostar 450 kronor. Det går att skriva högskoleprovet i de flesta större orter i hela Sverige och på utvalda platser utomlands.

Efter högskoleprovet

YATO Slitstark muttersplittrare 4 delar

Provfrågorna på högskoleprovet publiceras måndagen efter högskoleprovet och facit publiceras på onsdagen efter högskoleprovet. Du kan rätta ditt högskoleprov med hjälp av kontrollpappret, som du fyller i på högskoleprovdagen, för att få reda på dina poäng innan det officiella resultatsbeskedet för högskoleprovet släpps cirka fyra veckor efter högskoleprovet. Dina poäng på högskoleprovet omvandlas genom normeringen till ett resultat mellan 0,00 och 2,00 och det är ditt normerade resultat på högskoleprovet som du söker med till utbildningar och kurser.

Högskoleprovets delar

Högskoleprovet består av 160 uppgifter. Åtta delprov fördelat på två typer av pass. Det verbala provpasset består av de fyra delarna

Det kvantitativa provpasset består av de fyra delarna

På högskoleprovdagen skriver du två verbala provpass och två kvantitativa provpass. Du skriver även ett utprövningspass som används för att testa nya högskoleprovuppgifter. Dessa poäng räknas inte med i ditt slutgiltiga högskoleprovsresultat.

Kerbl Ringisolatorer 100 st 443145/100E

Produktnummer: 16334148

Denna hålsåg från wolfcraft är utformad för att borra hål i trä, plywood, stål, icke-järnmetaller, plastmaterial och gipsplattor. Denna hålsåg är direkt användbar och ingen separat spindel krävs. Hålsågens kropp är tillverkad av bi-metall och är tillverkad av en speciell legering och har tänder i snabbstål (HSS). Hålsågen levereras med en HSS centrumborr med en diameter på 6 mm.

Material: Bimetall, speciallegering och tänder av snabbstål (HSS)
Diameter: 80 mm
Borrdjup: 40 mm
Skaft: Sexkantigt
För trä, plywood, stål, Icke-järnmetaller, plast, gipsplattor
Direkt användbar - ingen separat spindel krävs
Inklusive: 1 HSS centreringsborr, diameter 6 mm

Studera inför högskoleprovet

Genom att studera inför högskoleprovet med VIP-utbildningen kan du enklare och snabbare nå det resultat du behöver på högskoleprovet samtidigt som du blir bättre rustad för dina kommande studier och karriär.

Vilket prov? När är provet? När är anmälningsperioden?
Vårens högskoleprov 2019 Lördagen den 6 april 15 januari – 1 februari
Höstens högskoleprov 2019 Söndagen den 20 oktober 15 augusti – 2 september

Ta dig till ditt mål på högskoleprovet och till drömutbildningen