Lampa bord svart keramik H45 cm


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Olive Trees,Vincent Van Gogh, 45.5x59.5cm

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Taklampa - Antik mässing
1/2 "bsp kvinnlig till npt manuell tråd adapter uk tråd till USA

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenTree Root and Trunks,Vincent Van Gogh,80x40cm Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Diskmedel polyfosfat mjukmedel antiscale vattenfilter.
Weeping Willow,Claude Monet,60x50cm

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Ett par tranor i blått guld

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Poster - Feelings are much like waves No.2 21x30cm

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Poster - Världskarta LILA no.1 21x30cmMatt vitt glas frontpanel 100mm rörelsesensor avluftningsfläktvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Kerbl Stängseltråd av monotråd EconomyLine 1000 m 44503
Weaver Facing Right,Vincent Van Gogh, 37x45cm

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Whear Field with Cornflowers,Vincent Van Gogh,60x81cm

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Poppy Field,Claude Monet,60x40cm
Pappersassietter Guld Metallic Polka Dot
Low Tide at Pourville,near Dieppe,Claude Monet,60x81cm

På tisdagen godkände ministerrådetLong Grass with Butterflies,Vincent Van Gogh,64.5x80.7cmGrå akrylglas på framsidan 100mm rörelsextraktorfläktSelf-Portrait,Vincent Van Gogh,42.5x31.5cm den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Farmhouse with Two Figures,Vincent Van Gogh,38x45cm
Dammsugarborste 35 mm Svart

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenPoster - Lejon djungel 30x40cm anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Flätade julhjärtan - stl. 12,5x11,5 cm - Nötknäpparen - 8set