4Living Bomullsmatta "Jerry" 60x90 cm Grå


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
45CM ARTIFICIAL INDOOR PLANT IN POT

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Poster - Best Friends No.11 40x50cm
Karta över Härnösand, Ångermanland

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenLot and His Daughters,CAVALLINO Bernardo,60x40cm Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt The Triumph o Titus and Vespasian, Giulio Romano
The Virgin with the Grön Cushion, Andrea Solario

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Isform - 160 iskuber

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Nature Ogräsduk 0,75x2,5 m 6030225

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Poster - Giraff Twins 30x40cmThe Supper at Emmaus,REMBRANDT Harmenszoon van Rijn,50x50cmvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Luxform Trädgårdslampa solcell LED Montana antracit 39197
The DaVinci Code - teaser

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Poster - Hjärta Geometri No.4 30x40cm

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. When life changes Väggord Väggtext
Bordsduk Batman
Julgran pappers honeycomb hopfällbar

På tisdagen godkände ministerrådetStrykbräda Beige/BlåPoster - Världskarta No.11 21x30cmPoster - Grön plant No.14 40x50cm den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Diana and Callisto, Peter Paul Rubens, 60x40cm
Dammsugarpåsar AEG Rosso

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenDammsugarpåsar Electrolux Z 230 anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

ABSTRAKT oljemålning, 90x120 cm handmålad 003318080875660