Margareta ett minnesalbum utgivet till förmån för Kronprinsessan Margaretas Minn
SÅ I RUTA Ett sätt att komma nära det som växer Karin Berglund 1984

Poster - Dalarna ram 30x40cm

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,Haynes Service och ReparationsbokDen gottlosen die Hölle - der islam im zerfallen SowjetreichFORD 20 M INSTRUKTIONSBOK 1968 sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

Morgondagens gud : vår största andliga utmaning 9789177114680
Du skall understundom dräpa! - Torbjörn Tännsjö
Skogsindustriarbetaren 1960 Skog Skogsbruk Trä Pappersbruk

Väggdekor väggord väggtext Good friends are like stars stor

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.Mazda, verkstadshandbok servicemeddelandenMovieBox Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",SAAB 900 Verkstadshanbok Bromsar M 1988-91-Reparationsbok OPEL Kadett C och City 1974-1978 eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Sedelräknare nr 4 - Fingerborg i gummi - 16,5 mm
4 st Fältkartor över Jämtland - Kolåsen - Östersund -Hotagen

Angry Birds, Badlakan,Handduk

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

Svensk jakt - 72

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av Talutoa sisustusVIRKA 13 + VIRKA 14 2 VirkalbumCEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.One more slice Leila Lindholm Surdegsbröd pizza pasta och söta bakverkStephanie A Maggie Beer - Toskansk kokbok Recept och berätteHunden i arbete - Sök för tävling och aktivering -Git Jering

Läs mer...
Förlagsny bok: Tvåtusen år i Gävlebygden
VIDDERNAS VANDRARE Valda skildringar från landet i norr Ernst Manker 1959

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. Konsten att hålla ihop - Handbok i kärlek (Malou von Sivers)Ulrika Davidsson - Gå ner i vikt med LCHFDet svenska rummet - FRAKTFRITT!
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättDen visuella textenAuguste Renoir, Konstbok från Benedikt Taschen, KonstBlandat om andra världskriget att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
An introduction to sustainable transportation. Shiller et al. 2010

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
För Dig som Fågelintresserad Konstsamlare!
J.R.R. Tolkien - Härskarringen - Trilogi - Sagan om ringen

EU-kandidaterna om Frontex' budget

SKÖNA SKÄMT AV 170 CARTOONISTER FRÅN HELA VÄRLD (HÅRD PÄRM )

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emotFotboll, EM, Fotbolls- EM 1992, massor av faktaBrigitte Bardot magazine cover. Femina. 1951.Svea 1887-55 Bergsbestigning Av Alperna Stort Bildreportage ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Arvi Jännes: Sanakirja. Ordbok. Ruotsalais-suomalainen. ...
1999-2000 Mercedes-Benz E-Klassen Instruktionsbok MB
George Washington 1938 USA förstadagsbrev 6 st. frimärken

Viktigt!

Staket grind 100 x 100 cm Trä
Beem, Dörrhandtag, Guldfärgad, Mässing
Verisure manöverpanel

Kontakt

Svarvämne 20mm - Rostfritt

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

Modellborr 2,7mm Bradawl
DEWALT 2 x DCB141 BATTERI 14,4V

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

Arbetshandskar 120 par 13:- /par exkl. moms
Bordslampa Star Wars R2D2 3D Illusion

Stöd FARR!

50st frön rosor ros vitrosa

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5

Labrador - brun skylt i smide, 50 cm bröd.