Reservdel Servo-set Hubsan Passar till modell: Spy Hawk


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Carson Modellsport 1:10 Gatumodell Kompletta hjul Disk Vit 4 st

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Reservdel Amewi 004-25023 Linstart.
Transportväska för modellbygge Tamiya 908124

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredaren4-kanals gyro-mottagare Reely BS-4 2,4 GHz Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Ljuslykta - Världens bästa pappa, vit
Hitec Standard-Servo HS-422 Transmissionsmaterial: Nylon (NL)

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Elmotor för modellflygplan borstlös c28-34 ROXXY kV (U/min per Volt): 850

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Kardanaxel ädelstål 145-160mm med 5mm borrning 1:14 Thicon Models 50048 1 st

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Signallampset 1:14 Carson Modellsport 500907125 1 setSpinner Pichler C5907 Aluminiumvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Graupner Race Copter Turnflag Set 1500
Reservdel Amewi 009-MA351-B Länkarmar vänster höger

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Miniprop Ka 8 Vit, Röd RC Segelflygplan Byggsats 1500 mm

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Väggdekor väggord STOR Det är aldrig för sent att få m
Kardanknut ädelstål 92-122mm med 4 mm borrning 1:16 Thicon Models 60017 1 st
Ljusmanschett, bär, blå och gul

På tisdagen godkände ministerrådetÄngel flygande. SilikonformBatteri Husqvarna Automower 18V 3.0AH NI-MH 3000mAh,Porslinslampa Kaktus den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
MALTA bordslampa, Grå
Bordslampa svart MOOKI

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenBordslampa vit SAMO anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Spänningssensor Futaba SBS01V