Martinex Compact Curling


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Cobra Ljusstake Stor Rostfritt Stål

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Bakform i silikon rosor
Maria Berntsen Harmony Ljusstake Rostfritt Stål

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenLjusstake 16 cm - Mässing Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Cult Design DIY Ljuslykta 13,5 cm, Blad Turkos
IDUN LÖPARE 33 x 120 cm, Grå

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Julgransbelysning utan sladd - 10 ljus + fjärrkontroll

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Kids Concept, ABC-Pussel, Trä

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Väggdekor väggord väggtext You never know how strongLED-vitrinbelysning Barthelme 62513827 3 W Varmvit Vitvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Kids Concept, Tipitält Mini Grå
PR Home Hilma Takskärm Classico Vit 60 cm

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Väggord - There's no place like home

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Utomhusmarkbelysning med rörelsedetektor LED Heitronic Shanghai 15 W Svart
Rökelsehållare, Rökelseskida - Buddha
Helix väggbelysning - Corten

På tisdagen godkände ministerrådetUtomhusbelysning Thurso RoundUtomhusmarkbelysning LED OSRAM Endura Classic 60 W SvartEKASTU Sekur Multigrade / kombinationsfilter DIRIN 230 A2B2E2K2-P3R D 422 782 Filterklass/skyddsnivå: A2B2E2K2-P3 D 1 st den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Ljushållare vägg Blad svart smide 56 cm
Vinyl Engångshandske Storlek (handskar): 8, M EN 455 L+D 14695 100 st

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenElastan Monteringshandskar Storlek (handskar): 8, M EN 388 CAT II FerdyF. Mechanics Extrication-S 1995S 1 par anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Kids Concept, Barnkammarboken, Matta, Rosa