Poster Kryss 50x70


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Dammsugarpåsar AEG GR 21

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
The VIrgin Appearing, Annibale Carracci
Dammsugarpåsar Nilfisk Aero 20-11

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenDammsugarpåsar Electrolux Z 270 Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Dammsugarpåsar Electrolux UZ 73 till 74
Dammsugarpåsar Miele S 8000-8999

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
LED Retro Glödlampa E27 Dimbar G95 8.3 W 806 lm 2700 K

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
The Baptism of Christ, Cornelisz van Haarlem,60x40cm

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Dammsugarpåsar Miele F-serienDammsugarpåsar Miele Euro Classic 2100/2200vhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
The Holy Family, Barend van Orley, 60x50cm
Fototapet Vit Horses- en nonwoven foto tapet till marknads bäs

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Dammsugarpåsar AEG Vampyr 4004 De luxe

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Dammsugarpåsar Hoover S 4256
Kudde med hudmotiv
Dammsugarpåsar Hoover Super Sprint SC 088

På tisdagen godkände ministerrådetDammsugarpåsar Samsung VC-6200-SerieDammsugarpåsar Hoover Compact SC 006 till 008Dammsugarpåsar Miele ACTIVE MEDICAL - S 578 den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Reservoirpenna Brunnen rosa
Dammsugarpåsar Rowenta Artec RO 330

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenU-tab Siffror anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Poster - Ananas Svartvit No.2 30x40cm