Poster - Tomten och renen No.2 30x40cm


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Unknow work 81,Anders Zorn,46x30cm

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Madame Charles-Louis Trudaine,Davi Jacques-Louis,50x40cm
Poster - Julgranskulor No.3 21x30cm

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenJuldekorationer - Stl. 10 cm - 160 st Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Coctail glas - World Coctail Exp
Poster - Regnbåge No.1 40x50cm

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Madame Pecoul,Mother-in-Law of the Artist,Jacques-Louis David,50

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Ferdinand Guillemardet French Ambassador,Francisco de Goya

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Notisbok - stl. 23 x 30,5 cm - 120 gHållare - 15,5 cm- H: 15 mm - Furuvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
i brist pa annat,Anders Zorn,16x24cm
10 "vattenfilterhus 3/4" hona tråd in-line reningssystem kit

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
The Pointe de la Heve at Low Tide,Claude Monet,60x40cm

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. The Bench,Claude Monet,50x40cm
Nature Staketväv mesh 1x3 m grön 6050305
Albert Cahen d'Anvers,Pierre Renoir,79.8x63.7cm

På tisdagen godkände ministerrådetThatched Cottages at Cordeville,at Auvers-sur-Oise,Vincent Van GHIP Bäddset 5370-H SIMA 240x200/220 flerfärgadDubbel 10 "inline filterhus inställd vattenskala minskning 3/4" den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Poster Världskarta 91,5x61 cm
La Loge,Pierre Renoir,50x40cm

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenPoster - Världskarta GOLD No.2 30x40cm anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Hamburgs hamn,Anders Zorn,46.5x67cm