Planes, Trains, Bicycles Travel Keepsake Book Journal Planner


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Triumph of Death,Pieter Bruegel the Elder,60x40cm

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Le jugement de Salomon,Nicolas Poussin,60x40cm
Einhell Inflatoradapter set 8 st för Luftkompressor

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenThe Hunting Party at,MAZO Juan Bautista Martinez del,50x40cm Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Tårtgaffel 12 st - antik pärlemor kolgrå
Brüder Mannesmann Borr-/bitsuppsättning 36 delar 54336

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
The Old Faun,Prats Santiago Rusinol,50x40cm

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Portrait of Philip II in Armor,Titian,80x40cm

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Bestway Luftmadrass vattenmelon röd 43140vidaXL Matta sisallook inomhus/utomhus geometrisk 140x200 cmvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
vidaXL Dörrmatta halkfri med vinylunderlag 1,2x5 m röd
The Holy Family wtih a Lamb,Raphael,29x21cm

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
A Gypsy,Raimundo de Madrazo y Garreta,50x40cm

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Lotus Rökfri Träkolsgrill 43,5 Grön
LECHUZA Fästen för odlingslåda balkong svart 19033
60 cm flexibel monobloc-kopplingsledningsrör 3/8 "x 3/8"

På tisdagen godkände ministerrådetPhilips LED Lysrör T8 54W 600mm 4st (929001276201-4)Venus and Adonis,Titian,50x50cmvidaXL Jutematta med latexundersida 140x200 cm röd den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
vidaXL Kudde 2 st velour grå 40x60 cm
Broken Vows,Philip Hermogenes Calderon,50x40cm

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenPlåtskylt Vakt häst design 20x15cm varning skylt anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Painter's Wife,Nicolae Grigorescu,19x15cm