Pappersstansar, lager-på-lager, L: 25+49+75 mm, B: 16+34+51 mm,


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
vidaXL Mörkläggningsgardin linnelook 290x245 cm beige

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Dörrlarm 120dB tjut - Enkel säker larmpryl
Rose Gold CONFETTI BALLOONS Party Balloons Decoration x 5

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenGold Glitter Numberöd Advent Pegs 1 - 24 DIY Calendar Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Gris med vingar
9pc Plumbers Bi Metal Holesaw Kit

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Tvättkorg smal beige

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Depotlåda, poppel, 3st.

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Lever Punch, stl. M , dia. 25 mm, heart, 1st.Recreation by our Gallery,Gerard Ter Borch,50x40cmvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Trädgårdsstol Giuseppe grön
Pappersstansar, stl. 25 mm, Vardagsmotiv, 12mix.

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Skedkniv, L: 16 cm, dia. 3 cm, 1st., B: 1,3 cm

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Sparkista, stl. 10x8x7 cm, furu, 1st.
vidaXL Klassisk klädhängare med klädkrokar
Pappersstansar, stl. 9 mm, Vardag och jul, 36mix.

På tisdagen godkände ministerrådetKylskåpsmagneter retro, ”VW the Original RIDE”Handstans, hålstl. 1,5 mm, Small Circle, 1st.Fototapet Solrosor - en kvalitetstapet till marknads bästa pris! den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
50 cm flexibelt köksbassäng monobloc-kopplingsslang m12 x 3/8 "
Durkslag av Hög Kvalié, Justerbart - Silikon

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenvidaXL Gardiner 2 st broderade skira 140x225 cm svart anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

vidaXL Stolplyktor 6 st 110 cm mörkgrön