FÖNSTERFILM, STATIC FIX. 90 x 400 cm


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Fågelholk Tweet - XD Design

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Batteridriven ljusslinga pappersblomma vit med timer funktion
vidaXL Pop-Up Partytält med 6 sidoväggar sexkantigt 3,6x3,1 m mö

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenLimring Effekt Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt S Jar-Garden by the Sea
2st, Burgundy vinglas IVV 70cl, Glass & Co

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Poster Gästrikland - Landskapsstolthet

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Ampel Antik - guldbrun

Försäkringskassan: Regeringen underskattar John Örngott HjärtaGarderob Ameline beigevhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
WallArt Väggpanel 3D Cullinans 12 st GA-WA17
HQ Ugnslampa E14 25 W (LAMP O11HQ4)

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Fardin et Pont Japonais,Claude Monet,50x50cm

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Påskhare - H: 18 cm - Djup 2,5 cm
Felicia Örngott Hjärta
Skrivbok Ekerö

På tisdagen godkände ministerrådetKnopp OxeLjusfat Stämning 40 cm - antikgråRain,Steam and Speed-The,Joseph Mallord William Turner,50x40cm den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Dammsugarpåsar Panasonic MC - E 850-886
Indiskt skrivbord

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenSizzle Platter anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Skarvsladd ojordad 5meter