Rubens Barn Kids Oliver


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Superstark LED-lampa Opal E27 2700K 1520 lumen

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Rubens Barn Kids Clara
Alga, Den försvunna Diamanten, Kortspel (SE)

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenNetgear Arlo Baby Puppy ABA1100 Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Flow Brandvarnare Nidal Vit
Barbie

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
BRIO World - 33510 Fjärrstyrt passagerartåg

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Traxxas Rustler XL-5 1/10

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Poster A3 30x42cm Frosted MarblePoster A3 30x42cm Blå Feathervhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Taiyo, Adventurer Skala 1:14, 2,4G, Radiostyrdbil, Gul
Poster A3 30x42cm Flawless

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Poster A3 30x42cm Sosa Brush Strokes

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Poster A4 21x30cm Attraction
Smartgurtz Siggy lila Jen doll robot
Poster A3 30x42cm Don't Kill My Vibe

På tisdagen godkände ministerrådetDC Honkontakt + Kabel till 3528 LED StripI Am Grateful 9781556436475Poster A4 21x30cm Julius Ceasar den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Poster A4 21x30cm Brun Feathers
Poster A4 21x30cm Deer Friend

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenPoster A3 30x42cm Pappa <3 Morfar anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Sport Rally 2.4G RTR 1/24