Poster - Göteborg ram 30x40cm


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Didriksons, Regnställ, Slaskeman, Fuchsia

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Ställ i trä med text "Kaffefilter"
Tenson, Galactic Regn Set Rosa

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenIsbjörn Of Sweden, Isbjörn Byxa Grå Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Poster - Kompass 30x40cm
Barbie Let's Party! 2011 [Import] (CD)

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Britax, Go/Go Next Regnskygg För Liggdel

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Britax Römer, Bältesstol, KidFix II XP, Storm Grå

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Five Seasons Star Rain Set (Junior) CeriseMFH - Kartkompass - Professionalvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Juldekoration vinflaska - Tomteluva + halsduk
Haglöfs Pictor Sleeping Bag Sheet

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Vaude Mark L 2P

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Naturehike Hexagon Tarp - orange partytält / Campingtält
Britax Smile 2 Prambody Steel Grå
Base One - UV Gel - Pixel - Barbie Sosa - 10 - 5 gram

På tisdagen godkände ministerrådetPoster - Sverige karta ram 30x40cmGummistövlar Lemon Jelly svart, SvartCabera Espana imagine bronze, Bronze den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Effortless rosita, Rosa
Botanic Ivy sand, Sand/camel

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenPoster - Zebra 1 40x50cm anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Britax Go Prambody Wood Brun