Påshållare till bilen-2st


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Gripsholm Pläd 130x170 130x170 vinröd

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Efashion Chana - Topp PU231 Blommig, Grå
Svanefors Pläd 130x150 grön

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenSkolplansch Canvasvepa - Maneter Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt NYC Body, LightBlå, 50 cl, 50
My Little Pony Pyjamas vit

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Junarose Diana blus, Navy

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Only - onlCandy LS Shirt, Offvit

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Minions Nattlinne vitMy Little Pony Kortärmad pyjamas vitvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Vero Moda - vmMalena 3/4 Blouse, Ljusgrå
Star Wars Kortärmad pyjamas svart

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Star Wars Kortärmad pyjamas marinblå

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Frozen, Pyjamas, Benvit
Poster A4 21x30cm Grön Brush Strokes
PJ Masks Kortärmad pyjamas vit

På tisdagen godkände ministerrådetVegan Ice Cream 9781607745457In The Night Garden - Snuttefilt Igglepiggle / Upsy Daisy - FR 0+, SosaPoster - JUST DO IT 40x50cm den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Selected John skjorta, Mörkblå
Väggdekor 3D Happy World trädet | 177x60cm

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenKristall - Hjärta och ros, I Love You anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Odd Molly flower fantasy flirt kjol, Svart