Poster - Marmor Fyrkant 21x30cm


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Dammsugarpåsar Electrolux Z 25

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Sagaform Oval oak ostkniv 21 cm
Dammsugarpåsar Electrolux Dolphin plus U5000-U5003

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenDammsugarpåsar Electrolux CV 731 till 733 Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Dammsugarpåsar Electrolux Automatic 100
Dammsugarpåsar Miele cat

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Romana adventsljusstake i metall vit

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Steinel Sensorlampa för utomhusbruk L 1 svart husnummer

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Tavla BalloonDammsugarpåsar Hoover Compact S 3280vhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Overseas Kudde 45x45 cm kanvastyg marinblå
Dammsugarpåsar AEG Vampyr 4004 De luxe

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Dammsugarpåsar Hoover Sensotronic S 3358

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Dammsugarpåsar Voltage CJ106VM
vidaXL 4 Kuddöverdrag i bomull rosa 40 x 40 cm
Dammsugarpåsar Samsung VC-7600

På tisdagen godkände ministerrådetDammsugarpåsar Samsung 7800Dammsugarpåsar Miele ACTIVE TEAMDammsugarpåsar Allaway D300 den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Poster - Purple Rose No.1 30x40cm
Dammsugarpåsar Elektro Helios ES 908

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenDammsugarpåsar Panasonic MC - E 7113 anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

vidaXL Rullgardin för mörkläggning 120 x 175 cm vit