Dörrhandtag Habo Las Vegas Kombi Gul
Habo Ytterdörrhandtag A4472 Antik Kombi

Icebreaker W's Winter Zone LS Half Zip Largo/Midnight Navy/Ice Blå

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,Houdini M's Skiffer Pants reed beige (2019)Fiona Tapet Nordic Home 440002Walltastic Väggdekor Fireman Sam sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

Smartwool W's PhD Run Shorts Sosa (684)
Dynafit TLT Primaloft Skirt Women quiet shade
Paintpart Tapet Vallila Kompassi 4981-2

FM Mattsson Badkarsblandare 9000E 1-Grepp 160 cc Krom

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.Paintpart Tapet Vallila Sarastus 5147-2Paintpart Tapet Vallila Horisontti 5221-1 Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",Skins M's DNamic Superpose Half Tights TarmacSalming M's Baselayer Pants Blå eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Oras Duschblandare Nova 7460
Craft M's Greatness 3-Inch Boxer Maritime

Nordic Kakel Bad- och Duschblandare Fristående Clover EM51026

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

Icebreaker W's Sprite Hot Pants prussian blå/poppy röd/stripe

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av Patagonia Baby Qt Swimsuit Nautical Stripe: Channel BlåBoråsTapeter Tapet Sense of Silence Element 6316CEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.Duro Tapet Rand & Kulör Linne LjusgrönEngblad & Co Tapet Arkiv Engblad Norrköping 5384W+G Tapet Idealdecor Murals Bridge in the Sunlight

Läs mer...
W+G Tapet Giant Art Moeraki Evening
Walltastic Väggdekor Baby Fun on the Farm

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. FLUTTERSHY Purse Pet Care MY LITTLE PONY VäskaVäggdekor väggord väggtext Glöm dina bekymmer imorgonR/C Bil Range Rover Evoque RTR / Med belysning 1:14 Vit
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättRagge RaggarbilHasbro Cluedo RefreshServetter Barbie att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Förkläden olika

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Teddykompaniet, Teddy Big Ears, Skallra, Elefant
Teddykompaniet Diinglisar Mobil Giraff/Tiger

EU-kandidaterna om Frontex' budget

Ljusstake Shiny - Guld

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emotPersonlarm, Screamer 140 dB med LEDSonet LED pollareDammskyddsmask utan ventil FFP2 D L+D Upixx 26182 20 st ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Barnkläder silikonform
Hörselproppar 27 dB Återanvändbara Uvex whisper+ 2111212 50 par
Äppelfodral / Äppleburk / Appelsinburk Storlek: 11cm x 10cm
Micro-Usb kabel till USB-C till DJI MAVIC PRO & SPARK remote / fjärrkontroll

Viktigt!

Noppborttagare - Camry Lint Remover
Poster Insekt - Trollslända 21x30cm
Fartygsmodell bortslös motor Reely 3660 kV (U/min per Volt): 2726

Kontakt

Reservdel Linstart utan tomgång Force Engine Passar till modell: 15-25:are Force-Nitromotorer

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

Fartreglage för RC-fartyg Carson Modellsport Viper Micro Marine Belastningskapacitet (max.): 25 A
Reservhjulshållare 1:14 Carson Modellsport 500907164 1 st

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

Väggdekor Fönster Lagun strand med palmer
Skylt, Message heart - Speciell person

Stöd FARR!

Signalhorn par, lång och kort ton, ur V2A 1:14, 1:16 Thicon Models 50172 1 par

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5

Pichler Vit 6.5 - 8.4 V